Anadolu: Sözbir'de Boğaz'a Nazır Brunch|Kahve Dünyası|Cinemaximum

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 10.06.2013
Yeme/İçme: Boğaza Nazır, Havuz Başında 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!
Güzellik: Sahra Bulut Güzellik ile Kilolarınıza Veda Edin!
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
49,50 TL
Bugünün Groupon'uyla Anadolu Yakası'nın ilk konsept oteli olma özelliğini taşıyan Sözbir Royal Residence, zengin açık büfe zengin kahvaltısıyla sizleri bekliyor! Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan, İstanbul'un tarihini, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
90%
Fiyat
48 TL
Bugünün Groupon'u ile kış mevsimi boyunca aldığınız fazla kiloları dert etmeyin ve Bağdat Caddesi'nde kaliteli hizmetiyle bir adım öne çıkan Sahra Bulut Güzellik'te zahmetsizce incelmenin keyfini sürün. İsveçli bilimadamlarının henüz ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
75%
Fiyat
58 TL
Kurs: Stüdyo KRK'da Bateri ve Elektrogitar Dersleri!

Yıllardır gitar ya da bateri çalmayı hayal ettiniz. Ama hangisine yeteneğiniz olduğuna, hangisinden daha çok keyif alacağınıza karar veremediniz. Çocuğunuz veya sevdikleriniz yaz aylarında okul ve sınav stresinden uzaklaşmışken aynı ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
7 TL
Yeme/İçme: Donut's Love'dan 6, 12 ve 24'lü Donut Keyfi

Bugünün Groupon'uyla tadına doyamayacağınız enfes donut lezzeti evlerinize konuk oluyor! The Simpsons izlerken Homer'ın elinden düşürmediği, atıştırmalıkların en tatlı hali olan donutlar Donut's Love kalitesiyle sizleri bekliyor! 2000 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: BBQ Chicken'ın 7 Şubesinde Geçerli Enfes Tavuk Lezzetleri

Bugünün Groupon'u ile tavuğun efsanevi hali BBQ Chicken'da benzersiz tavuk menüsü sizi bekliyor! Bu zamana kadar yediğiniz tavukları unutun ve kendinizi BBQ Chicken'ın muhteşem lezzetine bırakın! Zeytinyağında kızartılan ve özel soslarla ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Gezi: İncisu Boğaz Turu ile Her Pazar Deniz Üzerinde Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla İncisu Boğaz Turu ile motor gürültüsünden uzak, dingin bir tekne turu ve kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Her pazar evde kahvaltı yapmaktan sıkıldıysanız hayatınıza bir yenilik getirin ve İncisu Boğaz Turu ile mavi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!

Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Bakım: Magic Touch'ta Modern Manikür-Pedikür, Spa Bakım ve Peeling

Bugünün Groupon'uyla Magic Touch ile bakımlı el ve ayak tırnaklarına sahip olabilirsiniz! Yaz gelmesi ile birlikte kapalı ayakkabılarınızı rafa kaldırıp, sandalet ve topuklu ayakkabıları meydana çıkarmakla iş bitmediğinin farkındasınızdır. ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
29 TL
Aktivite: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla 5* Green Park Hotel Bostancı'da havuz keyfi sizleri bekliyor! Hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri sunan Groupon'unuzla havuz keyfi ve eğlence sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Sizleri bunaltıcı yaz sıcaklarına ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
98 TL
Spor: Fit Concept'te Reformer Pilates ile Forma Girin!

Hollywood yıldızlarının formda kalma sırrıyla bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Fit Concept'te 4 ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Sporest Cafe'den 2 Kişilik Lezzetli Atıştırmalıklar!

Bağdat Caddesi'nin günün her saati dolup taşan eğlenceli sokaklarından birinde konumlanmış Sporest Cafe'de sevdiklerinizle birlikte keyifli saatler geçirebilir, sohbetinize eşlik edecek buz gibi alkollü içecek ve sosis-patates tabağı ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Hizmet: City Mobil'den Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na VIP Transfer

Bugünün Groupon'uyla City Mobil ayrıcalığı ile havalimanına ulaşmanız artık daha kolay! Gideceğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlamak için hava yolunu tercih ediyor ancak havalimanına ulaşım sıkıntısı çekiyor, taksiler ve diğer ulaşım ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: King Chubby'de 2 Kişilik Kralın Kahvaltısı!

King Chubby'de enfes bir kahvaltı sizi bekliyor! Yemek yemeyi fizyolojik ihtiyaçtan zevke dönüştüren ender isimlerden biri olan King Chubby'de sizleri birinden güzel lezzetler bekliyor! Bağdat Caddesi lokasyonlu restaurant dünya mutfağının ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
63 TL
Yeme/İçme: Hasan Kolcuoğlu'nda Çift Kişilik Kebap Menü!

Groupon'unuz sizi, Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta  zengin menü lezzetine davet ediyor! Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta, muhteşem lezzetlerle bezeli zengin sofralar sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Menünüz Başlangıç Puf ekmek  Tulum peyniri  Fındık ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!  Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
249 TL
Kurs:Yeşil Işık Sürücü Kursu'nda Ehliyet Kursu ve Direksiyon Dersleri

Bugünün Groupon'uyla Yeşil Işık Sürücü Kursu'nun deneyimli eğitmenleri ile ehliyetinizi kolayca alın, trafiğe rahatça çıkın! Ya da hayal ettiğiniz arabayı aldınız; fakat bir türlü cesaret edip trafiğe çıkamadığınız için arabanıza bir tente ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Ağva Mad Sea Beach Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 mevsim huzur veren doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele Mevkii'nde ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Büyükada'da Romantik Tatil ve Plaj Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ürünlerle, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap