Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant ve Sapanca Gölevi'nde Kahvaltı Fırsatları / Babanızın Aracına Autowax'dan Özel Bakım

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Deniz kıyısında muhteşem manzara eşliğinde kahvaltı keyfi! Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant'da Açık Büfe Kahvaltı keyfi 35 TL yerine sadece 19,90 TL!
Sapanca Gölü kenarındaki Sapanca Gölevi'nde Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı 35 TL yerine 19,90 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
Babalar Günü'nde babanıza otomobili için bakım fırsatı hediye edin! Autowax'dan Türkiye genelindeki 38 şubesinde geçerli Araç Cila ve Bakım Paketi sadece 43 TL!
En sevdiğiniz lezzet grupfoni'de! Ekler King Yeşilköy'de; 1 kg Ekler ya da Profiterol sadece 20 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Fethiye Seril 2 Otel'de kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Tek kişi konaklama farkı olmadan tatil imkanı!)
Bodrum Göltürkbükü Ece Resort & Beach Otel'de 2 kişi 1 Gece Oda Kahvaltı konaklama 240 TL yerine sadece 169 TL! (30 Ağustos'a kadar geçerli!)
Demet Restaurant'ta; Humustan Şakşukaya, Kilis Kebabından Babagannuşa en özel yöresel lezzetlerden oluşan Öğle Yemeği Menüsü 27 TL yerine 13,5 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Bodrum Ece Resort & Beach Otel'de yaz boyunca geçerli Beach Club Girişi ve Kahvaltı 19 TL, 2 kişilik Akşam Yemeği 79,90 TL (30 Eylül'e kadar geçerli)
STARPARK Lunaparkları'nın Beylikdüzü Torium AVM, Halkalı Arena Park ve Sefaköy Armoni Park şubelerinde geçerli "Sınırsız Lunapark Kullanımları" 18,5 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Haziran'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Boğaz'ın eşsiz maviliğini, enfes bir kahvaltı ile taçlandırmaya ne dersiniz? Yuzmeturu.com'dan Açık Büfe Kahvaltı ve 2 saatlik Boğaz Turu 35 TL yerine 19 TL! (1 Temmuz'a kadar her hafta sonu geçerli!)
Kahve tutkunları; bu fırsat kaçmaz! Nostaljik Osmanlı Motifleriyle işlenmiş; Kahve Fincanı Seti 25 TL yerine 9,90 TL, Kahve Fincanı ve Lokumluk Seti 89 TL yerine 29,90 TL!
The Colours Side Hotel'de kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 160 TL yerine 129 TL! (13 Eylül'e kadar geçerli!)
Pürüzsüz tenin sırrı grupfoni'de! SK Güzellik'te; İstenmeyen tüy sorununuzu çözmeye yardımcı 5 seanslık uygulama 49,90 TL!
Türkiye'nin en iyileri arasında bulunan Tuzla etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE'da 40 TL değerindeki yiyecek - içecek harcamalarınız sadece 19,90 TL!
Selülit kabusuna son! Elancyl Anti Selülit ve Elancyl Chrono Actif Selülit Giderici Kür 24,90 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni'de!
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Şişli Strong Life'da,istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak,uzman profesyonellerce uygulanan 1 yıllık uygulamalar 379 TL'den başlayan fiyatlarla!
Elmas Garden Inn Wellness & Spa'da Spa Merkezi Kullanımı dahil 2 Kişi 1 Gece ya da 2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama 159 TL'den başlayan fiyatlarla!
İSAV Atış Poligonu'nda Temel Atış Eğitimi ve Atış Poligonunda 20 Mermi Atışı 1 kişi 60 TL yerine 35 TL! (2 kişilik 70 TL, 4 kişilik 140 TL!)
Pürüzsüz tenin sırrı grupfoni'de! Göztepe NK Med Güzellik'te; İstenmeyen tüy sorununuzu çözmeye yardımcı Uygulamalar 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Ölüdeniz Marcan Resort Hotel'de kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 89 TL'den başlayan fiyatlarla! (7 Ağustos'a kadar geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap