Asia Princess Hotel Kavacık'ta Konaklama / Nossa Costa'da Havuz Girişleri / Max Factor False Lash Effect ve Hediye Göz Kalemi

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Asia Princess Hotel Kavacık'ta 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 199 TL yerine 149 TL! (29 Aralık'a kadar geçerli!)
Tatile gidemeyecek olanlara grupfoni'den kaçırılmaycak fırsat! Ataköy Marina Nossa Costa'da Havuz Girişleri; Hafta İçi Kullanımlar için 60 TL yerine 34,90 TL; Hafta Sonu Kullanımlar için 75 TL yerine 39,90 TL!
24 saat etkili Max Factor False Lash Effect ve hediyesi Göz Kalemi 45 TL yerine sadece 19,90 TL!
En özel günleriniz için kusursuz tasarımlar! dugunevin.com'dan yapacağınız alışverişlerinizde indirim sağlayacak İndirim Çekleri 2 TL'den başlayan fiyatlarla!
Riva Hürrem Sultan Konağı'nda 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı ve ikramlar 90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Hafta içi ve hafta sonu seçenekleriyle!)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
İstinye Meyyali Restaurant'ta asırlık çınar ağaçları altında Açık Büfe Kahvaltı keyfi 26,90 TL! (Babalar Günü dahil 8 Temmuz'a kadar geçerli!)
Ortaköy Princess Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 299 TL yerine sadece 219 TL! (29 Aralık'a kadar geçerli!)
Yöresel Hatay lezzetleri İstanbul'da! Suadiye Asi Hatay Sofrası'ndan 2 KİŞİLİK Yöresel Ziyafet Menüsü 39 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
SINIRLI SAYIDA! Kız Kulesi'nde Brunch keyfi 80 TL yerine 39,90 TL! ('Kız Kulesi Efsaneleri Sergisi'ne Giriş ve Tekne ile Ulaşım dahil!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Muhteşem keyif fırsatı grupfoni'den! Nişantaşı Hotel La Piano'da Masaj seçeneklerinden biri 39 TL, Masaj, Türk Hamamı ve Sauna Kullanımı 79 TL!
Kartal Ünlüer Restaurant'ta Sınırsız Çay, Sınırsız Omlet ve Börek çeşitleri ile Açık Büfe Kahvaltı 30 TL yerine sadece 17,50 TL!
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Kartal Titanic Business Hotel Istanbul-Asia'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı, Açık Havuz, Sınırsız Hamam ve Sauna keyfi sadece 179 TL!
Yemek masasına donüsebilen Karizma Akıllı Orta Sehpa 490 TL yerine %68 grupfoni fırsatıyla sadece 159 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Eser Diamond Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı ya da Yarım Pansiyon Konaklama 139 TL'den başlayan fiyatlarla! (31 Aralık'a kadar her gün geçerli!)
Rolax Oto Yıkama & Kuaför'de; Bakım ve Temizlik Uygulama Paketleri 29 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni'de!
LACOSTE, SUPERGA, VANS 59 TL! ... Bunlarmarka.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap