Ataköy Marina Nossa Costa'da Havuz Girişleri / Chocolate Bistro'da Kahvaltı / Rumi'de Enfes Menüler

 
/tr>
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Tatile gidemeyecek olanlara grupfoni'den kaçırılmaycak fırsat! Ataköy Marina Nossa Costa'da Havuz Girişleri; Hafta İçi Kullanımlar için 60 TL yerine 34,90 TL; Hafta Sonu Kullanımlar için 75 TL yerine 39,90 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Nicer Dicer Plus'da en iyi fiyat grupfoni'de! Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Seti 90 TL yerine %68 grupfoni indirimiyle 28,90 TL!
Serdar Ortaç Nossa Costa'yı sallayacak! 7 Haziran Cuma akşamı sahne alacağı Nossa Costa'da Limitsiz Yerli İçki ile Stand 139 TL, Masa 199 TL!
Cep Telefonu, Fotoğraf Makinesi ve Cüzdan gibi bir çok eşyanızı ıslanmaktan koruyacak Su Gecirmez Kılıf 19 TL yerine 7,50 TL!
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü size özel fiyatıyla sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Her an, her yerde bakımlı olmanın rahatlığı sizinle! Lazer İstanbul'da; seçeceğiniz bir bölge için Profesyonel Kalıcı Makyaj Uygulaması 350 TL yerine sadece 109 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Her an, her yerde bakımlı olmanın rahatlığı sizinle! Lazer İstanbul'da; seçeceğiniz bir bölge için Profesyonel Kalıcı Makyaj Uygulaması 350 TL yerine sadece 109 TL!
Avrupa Güzellik'te; 18 seanslık Bölgesel İncelme Paketi sadece 900 TL yerine sadece 49,90 TL!
Kablosuz hareket özgürlüğü grupfoni'de! Parmak Mouse 3D USB 30 TL yerine %49 grupfoni fırsatıyla sadece 15,50 TL!
8. Uluslararası Şiirİstanbul Festivali Kapsamında 1 Haziran Cumartesi gecesi Aya İrini Kilisesi'nde gerçekleşecek "Timur Selçuk - Hazal Selçuk" ile Açılış Gecesi'ne giriş 28 TL yerine sadece 15 TL!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Hafta İçi giriş 12,5 TL, Hafta Sonu giriş sadece 20 TL! (Şezlong ve Şemsiye dahil!)
Kumburgaz'ın denize sıfır oteli Artemis Marin Princess Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı ya da Kahvaltı ve Akşam Yemeği dahil Yarım Pansiyon Konaklama fırsatları 189 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Kavacık Teras Restaurant'ta SINIRSIZ SERPME KAHVALTI KEYFİ 30 TL yerine 19 TL! (7 Temmuz'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Acıbadem 5 Ocak Adana Kebapçısı'nda; enfes lezzetlerden oluşan 2 kişilik Zengin Menü 77 TL yerine sadece 38 TL!
Life Academy'de Çiğdem Sönmez tarafından gerçekleştirilecek 6 Saatlik Yaratıcı Drama teknikleriyle Beden Dili ve İletişim Eğitimi, Kişisel Gelişim Testleri ve Kişilik Analiz Eğitimi 490 TL yerine grupfoni indirimi ile sadece 49 TL!
Taksim Golden Park Hotel - Golden Life Spa'da Masaj ve Spa fırsatları 49 TL'den başlayan fiyatlarla! (1 Kişilik ve 2 Kişilik seçenekleri ile!)
Yüzme bilmeyen kalmasın! Beylikdüzü Garden Life Fitness & Spa'da; 1 derslik Birebir Özel Yüzme Dersi ve Günlük Spa Kullanımı 120 TL yerine sadece 25 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap