Avrupa: 5 Günde İngilizce | Yüzme Kursu | Coco Clementine'de Brunch

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 10.06.2013
Kurs: Beşiktaş ve Bağdat Caddesi'nde 5 Günde İngilizce Öğrenin!
Eğitim: Willy Yüzme Okulu'nda Yüzmeyi Öğrenin!
Hemen Al »
İndirim
31%
Fiyat
1870 TL
Bugünün Groupon'uyla klasik ingilizce öğrenme yöntemlerini unutun ve 5 günde yepyeni bir dile sahip olun! İngilizce öğrenmek için sayısız kursa gitmemenize rağmen tüm kursları yarıda bırakan hala daha İngilizceyi öğrenemeyenlerdenseniz, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Balıkların hafızası 5 saniyedir; ancak iyi yüzücüdürler. Ani bir harekette hızla uzaklaşabilir, tavaya konuk olmaktan kurtulabilirler. Siz de balıklar gibi iyi bir yüzücü olmak ve aynı zamanda form tutmak için Willy Yüzme Okulu'na konuk ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Astoria AVM Coco Clementine Kalitesiyle Seçkin Brunch Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en seçkin, en şık, en sıradışı lezzet noktalarının başında gelen Coco Clementine'e, özel zengin bir brunch keyfi için davetlisiniz! Kendine has tarzı ve ayrıntılı tasarımlarıyla göz dolduran Coco ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
5 TL
Sadece 5 TL'lik bir yardımla bir nesli kurtarın!

Gerçekten çok şanslısınız. Dünyaya insan olarak geldiğiniz için. Çünkü başka bir yerde başka bir türün mensubu olarak da gelebilirdiniz dünyaya. Hatay'da Dağ Ceylanı, Antalya'da Olimpos Safranı, Trakya'da Yer Yediuyuru olabilirdiniz ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Garden Life'ta Serpme Kahvaltı, Havuz Kullanımı ve Spa Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Garden Life'ta serpme kahvaltı, havuz kullanımı ve spa ile muhteşem bir gün deneyimleyeceksiniz! Yazın gelmesiyle birlikte, iş yoğunluğundan tatile çıkamamaktan şikayetçiyseniz Garden Life sizi adeta tatilde ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
7 TL
Yeme/İçme: Donut's Love'dan 6, 12 ve 24'lü Donut Keyfi

Bugünün Groupon'uyla tadına doyamayacağınız enfes donut lezzeti evlerinize konuk oluyor! The Simpsons izlerken Homer'ın elinden düşürmediği, atıştırmalıkların en tatlı hali olan donutlar Donut's Love kalitesiyle sizleri bekliyor! 2000 ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
95 TL
Bakım: Renaissance Bosphorus'ta Masaj ve Spa ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'uyla R Fitness&SPA'da sizler için hazırlanmış özel masaj paketleri ile hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendireceksiniz! Kalitenin ve zerafetin önde gelen isimlerinden Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de sadece ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: BBQ Chicken'ın 7 Şubesinde Geçerli Enfes Tavuk Lezzetleri

Bugünün Groupon'u ile tavuğun efsanevi hali BBQ Chicken'da benzersiz tavuk menüsü sizi bekliyor! Bu zamana kadar yediğiniz tavukları unutun ve kendinizi BBQ Chicken'ın muhteşem lezzetine bırakın! Zeytinyağında kızartılan ve özel soslarla ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
249 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda 2 Kişilik Krallara Layık Konaklama ve Kahvaltı

İstanbul'a iş gezileriniz ya da tatillerinizde iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir yalıda konaklamaya ne dersiniz? Fuat Paşa Yalısı Tarihçe 18. yüzyılın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Taboo Restaurant'tan Enfes Hamburger Menü

Bugünün Groupon'u ile Taboo Restaurant'tan enfes hamburgerler sizi bekliyor! Kendine has sadık müdavimleri olan ve her geçen gün hayran kitlesini genişleten gizli kalmış lezzet durağı Taboo Restaurant'tın Levent ve İstinye şubelerinde ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Aktivite: Denizin Ortasında Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla benzersiz bir deneyim sizi bekliyor! Ataköy Marina Nossa Costa'da hafta içi ve hafta sonu havuz girişi sizlerle! Türkiye'nin ilk "Altın Çıpa" ödüllü marinası Ataköy Marina'nın bir yarımada şeklindeki konumunun sunduğu ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
180 TL
Yeme/İçme: İthal Şişe Alkollü İçecek Eşliğinde Çift Kişilik Romantizm!

Bugünün Groupon'uyla Sheraton İstanbul Maslak, sizleri Cafe 333'de farklı tatlarla buluşmaya davet ediyor! 1 şişe ithal şarap eşliğinde romantik bir yemek sizleri bekliyor! Aperatif  Keçi Peynirli Pancar Kulesi, Taze Baharatlı Keçi Peyniri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Nokta Tur'dan Günübirlik Tekirdağ Kiraz Festivali , Işın Karaca ve Gökhan Tepe Konserleri

Bugünün Groupon'uyla Nokta Tur'dan günübirlik Tekirdağ Kiraz Festivali ile eğlence ve lezzet dolu bir güne davetlisiniz! Her hafta sonu sahilde yürüyüş, sinema rutinlerinden sıkıldıysanız 15 Haziran Cumartesi günü sizleri yazın en lezzetli ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
85 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
21,90 TL
Büyükada'da Plaj Keyfi!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
99 TL
Test: Dünyanın En Hızlı Sonuç Veren Besin İntolerans Testi!

Bugünün Groupon'uyla vücudunuzun gıdalara verdiği tepkiyi gözlemleyebilir, vücudunuzda problemlere yol açan besinleri tespit ederek uzun süreli rahatlığa kavuşabilirsiniz! Besin İntoleransı Testi, sık tükettiğiniz 59 besini inceler. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Spor: The One Terrace'a Boğaza Nazır Spor Yapın!

Boğaza karşı spor yapabileceğiniz, şık ve özel bir spor klübü ile tanışın! The One Terrace Sports Club, sizlere yepyeni bir spor deneyimi sunuyor! Açık havada yürüyüş, havuz, fitness, sauna ve daha pek çok hizmet bu Groupon ile sizi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!

Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
48 TL
Kurs: De Cooks Academy'den Kurabiye, Cupcake ya da Çikolata Workshop'ları!

Bugünün Groupon'u mutfakta hayal gücünüzü kullanarak harika cupcake'ler, çikolatalar ya da kurabiyeler yapmanız için geliyor! Mecidiyeköy'de konumlanmış De Cooks Academy'nin muhteşem mutfağında 3 saat süren eğitimlerle hayallerinizi ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap