Avrupa:Nossa Costa'da Havuz|Havaalanı Transferi|En Cool Yoğurt: Yoort!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 03.06.2013
Aktivite: Denizin Ortasında Havuz Keyfi!
Hizmet: City Mobil'den Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na VIP Transfer
Hemen Al »
İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Bugünün Groupon'uyla benzersiz bir deneyim sizi bekliyor! Ataköy Marina Nossa Costa'da hafta içi ve hafta sonu havuz girişi sizlerle! Türkiye'nin ilk "Altın Çıpa" ödüllü marinası Ataköy Marina'nın bir yarımada şeklindeki konumunun sunduğu ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Bugünün Groupon'uyla City Mobil ayrıcalığı ile havalimanına ulaşmanız artık daha kolay! Gideceğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlamak için hava yolunu tercih ediyor ancak havalimanına ulaşım sıkıntısı çekiyor, taksiler ve diğer ulaşım ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
5,80 TL
Kanyon/İstinyePark/Ortaköy/Palladium: Yoğurdun En "Cool" Hali!

Türkiye'yi Türk kültürünün en eski yiyeceklerinden birinin yeniden keşfi ile tanıştıran Yoort! bugünün Groupon'unda! Büyük boy orijinal yoğurt üstüne seçeceğiniz 6 farklı topping ile kendi damak zevkinize uygun tadı yaratın!   ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Cihangir Kafika'da 2 Kişilik Özel Gösterim Sinema Keyfi!

İstediğiniz film vizyondan kalktı ya da eviniz, arkadaşınızla ya da sevgilinizle film keyfi yapmak için uygun değil. Evinizi uygun hale getirmek için sinema sistemi ya da projeksiyon almanıza gerek yok. Bu Groupon ile Kafika - Kaçırdığınız ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Eşsiz Geç Kahvaltı

Ayağa kalktığınızda bir parça deniz görünen bir yerde boğaza karşı kahvaltı keyfi yapmış sayılmazsınız. Tam anlamıyla boğazın kıyısında muhteşem bir mimariyle tüm ihtişamıyla yer alan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de açık büfe geç ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Spor: Radisson Blu Kaya Spor'da Fitness Üyelikleri!

Bugünün Groupon'uyla Radisson Blu Hotel bünyesinde hizmet veren Kaya Spor ile forma girin, spor ile yenilenin! 1, 3, 6 ve 12 aylık üyelik imkanları sizleri bekliyor!   Fitness Üyeliğine Dahil Olanlar Fitness, Cardio, Gym  Grup Dersleri: ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
75 TL
Bakım: Maia Day Spa'da Masaj ile Bedeninizi Şımartın!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz masajla bedeninize yepyeni ve taze duygular katmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, kendinizi ödüllendirin! Maia Day ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Kıyısında Brunch ya da Kahvaltı Keyfi

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da dilerseniz serpme kahvaltı dilersenizde brunch seçeneği sizlerle! Tamamı doğal ve özel üretim olan ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Çeşme'de 2 Kişilik Tatil ve Açık Büfe Kahvaltı!

Çeşme'nin termal merkezi Şifne'nin yakınında konumlanan, denize sıfır Albayrak Hotel; aileniz ile birlikte sakin ve huzurlu bir tatil geçirmeye davet ediyor! Tertemiz kumsal ve plajında denizin tadını çıkarabileceğiniz Albayrak Hotel'de; ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
79 TL
Sağlık: MD Beauty Life'tan Gıda Duyarlılık (İntolerans) Testi!

Günümüzde gelişen, yenilenen ve değişen her alanda olduğu gibi sağlık sektörü de insan metabolizmasının bilmecelerini ve bilinmeyen yönlerini aydınlatmayı sürdürüyor. MD Beauty Life en yeni uygulamalar ile sizi bekliyor! Artık yumurta ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Mavi Sularının Üstünde Tekne Turu ve Mangal Keyfi

Bugünün Groupon'u ile masmavi sularının üstünde muhteşem bir yolculuk sizi bekliyor! Her cumartesi ve pazar kalkışlı Ada turları ile Boğaz'ın sakin koylarında yüzecek, açık büfe kahvaltı, 5 çayı ve mangalda akşam yemeğiniz ile keyfinizi ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Hizmet: Sonax'ın Tüm Türkiye'deki Şubelerinde Geçerli Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'u SONAX ile güçlerini birleştiriyor ve arabalarınıza hak ettiği en özel bakımı yapmak için geliyor! Otomobilinizin temizliğine özen gösteren biri olarak sıradan yöntemlerle kısa vadede "göstermelik" çözümlere ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi; Ersin Alok, Kutup Dalgakıran, Zekai Demir, Sayfun Dura, Fırat Eryılmaz, Sezai Gülsen, ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
249 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda 2 Kişilik Krallara Layık Konaklama ve Kahvaltı

İstanbul'a iş gezileriniz ya da tatillerinizde iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir yalıda konaklamaya ne dersiniz? Fuat Paşa Yalısı Tarihçe 18. yüzyılın ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
21,90 TL
Büyükada'da Plaj Keyfi!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Sunshine Holiday Resort'te 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Sunshine Holiday Resort, Türkiye'nin cennet köşesi güney Akdeniz sahilinin incisi Ölüdeniz'in hemen yanıbaşında, yamaç paraşütçülerinin atlayış yaptığı Babadağı'nın eteğinde, ormana yaslanmış konumuyla, size paraşütçüleri mavi gökte ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
259 TL
Mavi Suite Türkbükü'nde 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiğinizi Türkbükü'nün mavisiyle yeşilliğine konumlanmış muhteşem bir tatil keyfine davet ediyor! Türkiye'nin gözbebeği ve sosyetenin vazgeçilmez adresi olan Bodrum - Türkbükü2nde eşsiz bir konumda yer alan Mavi ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap