Elips Kitaplık ve TV Üniteleri|Bluetooth Speaker|32 Parça Piknik Seti

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 08.06.2013
Elips Kitaplıklar ve TV Üniteleri ile Dekorasyon İhtiyaçlarınıza Stil Sahibi Çözümler!
Bluetooth Ses Bombası ile Kesintisiz Müzik Keyfi!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, Sanal Mobilya farklı alanlardaki dekorasyon ihtiyaçlarınıza stil sahibi çözümler sunsun! Elips kitaplıklar ve TV Üniteleri tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinize gelsin! Elips Kitaplıklar Medium 2 ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Eğer siz de bir kablo canavarıysanız bugünün Groupon'u tam size göre! Telefonunuz ve ses bombasını Bluetooth ile bağlayın, kablo kirliliği olmaksızın 5 saatlik kesintisiz müziğin tadına varın. Dilerseniz mikrofon özelliği ile telefon ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
70%
Fiyat
149 TL
Cazibe Orta Sehpalar ile Salonuzun Havasını Değiştirin!

Koltukta kahve içerken telefon çaldığında, elinizde fincanla fırlayıp, yerdeki dergilere basmamak için sekerek ilerleyebiliyor ve kahveyi dökmüyorsanız Survivor'a katılmanızın ya da kendinize bir orta sehpa almanızın vakti gelmiş demektir! ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
6 Kişilik, 32 Parça Piknik Seti

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez aktivitelerinden pikniklerin belki de en zor yanı piknik çantası hazırlamaktır. Bugünün Groupon'uyla piknik hazırlıklarınız artık çok kolay! 32 parça 6 kişilik piknik seti Tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
TAÇ BJK, FB, GS ve TS Taraftar Havluları!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, favori takımızın farklı tasarımlarındaki havlularından dilediğiniz modeli seçin, plajlarda da takımınızın renkleriyle boy gösterin! BJK Logo, BJK Çarşı, Galatasaray Since 1903, Galatasaray Logo, Fenerbahçe ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
29,90 TL
Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi + 5 Yedek Bıçak ile Hızlı ve Rahat Tıraş!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Gillette'in En İnce ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
160 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen Cazibe Orta Sehpayla Salonunuza Konfor ve Şıklık!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
33 TL
Kalem Şeklinde Kamera!

Kameranızı her türlü önemli ayrıntıyı yakalamak için sürekli yanınızda taşımak ya da arada bir dedektifçilik oynayarak hayatınıza biraz olsun heyecan katmak isterseniz, bugünün Groupon'uyla kalem şeklinde bir kameraya sahip olabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Photobook.com.tr'den 100, 200 ve 300 Adet Foto Baskı!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınız Phtobook.com.tr kalitesiyle hayat verin! 100, 200 ve 300 adet seçenekleriyle 10x15 cm. boyutlarında fotoğraflarınız Photobook.com.tr ile ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
69,90 TL
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galasataray ve Trabzonspor Bornozları!

Duş başlığını elinize alıp banyoda şarkı söyleyenlerdenseniz Groupon ve TAÇ, sizi takımınızın stadının soyunma odasına götürüyor! Taraflar bornozları ile marşlar, tezahuratlar eşliğinde banyo yapmaya hazır olun! Beşiktaş, Fenerbahçe, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Evigen Selection Serisi Şampuan ve Saç Kremi Seti ile Saçlarınız Işıldasın!

Saçlarınızda kökten uca sağlık ve canlılık kazandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'u beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor, vitamin özlü şampuan ve bakım kreminden oluşan saç bakım seti ile saçlarınızı tamamen yeniliyor. Hacimli, gür, ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
74,90 TL
Millenium Kitaplıklar ile Kitaplarınıza Modern Alanlar!

Bugünün Groupon'uyla evinize dekoratif ve kullanışlı çözümler kazandırın! Millenium kitaplıklar ile hem estetik hem de işlevsel alanlara sahip olun! Dört farklı renk seçeneğine sahip Millenium kitaplıklar tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Buxus Süs Fidanlarıyla Bahçe Sanatına İlk Adım!

Yaşam alanınızın dilediğiniz köşesine doğadan nefes katmak ya da Uzakdoğu'nun gizemli bahçelerini andırmayan büyülü bir bahçe yaratabilmek için budama sanatıyla tanışmak isterseniz bugünün Groupon'una göz atın! Dilediğiniz formu ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
29,90 TL
Trident Mini Scart LED Uydu Alıcısı 29,90 TL!

Karıncasız yayın keyfini henüz keşfetmediyseniz ya da ikinci televizyonunuzda da berrak bir görüntü ile televizyon izlemek istiyorsanız bu Groupon'la kapınıza gelen Trident uydu alıcınızla televizyon keyfiniz kat kat artıyor! Trident uydu ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
6 Farklı Rengiyle Ergonomik Çalışma Masaları!

Çalışma alanlarının tüm atmosferi üzerinde çalışılan her işin kalitesini de büyük ölçüde etkiliyor.  Bugünün Groupon'unu hemen alın, raf ve dolap destekli çalışma masalarının düzen, şıklık ve konfor sunan nitelikleriyle ürettiğiniz her ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Bastancikart.com'da Tüm Alışverişlerinizde 50 TL İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Miss California 'dan Obsesive'e dev iç giyim markalarının yer aldığı Bastancikart.com'da  binlerce çeşit ürüne 30 TL ve 50 TL indirimle sahip olun! Türkiye'nin en kaliteli ve en ucuz iç giyim sitesi olan ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
54,90 TL
Tek Sehpa ile İki Farklı Dekorasyon Çözümü!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, evinizin dilediğiniz alanına tek sehpa ile iki farklı dekorasyon çözümü kazandırın! Yan sehpa ya da zigon sehpa olarak kullanabileceğiniz Papatya çok amaçlı fonksiyonel sehpa tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
28 TL
Body Slimmer Selülit Giderici ile Plajlara Hazırlanın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Body Slimmer Selülit Giderici ile selülit, çatlak, kırışıklık ve sarkma problemlerine son verin, bikinilere hazırlanın, yazı mükemmel bir vücutla karşılayın! Body Slimmer Body Slimmer vücudunuzun tüm ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
Papilla Elma Şekeri 26 cm. Seramik Tava 24,90 TL!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Papilla kalitesiyle mutfağınızda sağlıklı ve lezzet dolu yemeklerin kahramanı olun! Papilla Elma Şekeri 26 cm seramik tava tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize geliyor! Papilla Elma Şekeri; sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
24,90 TL
Barfiks, Şınav ve Mekik Ekipmanı Iron Gym ile Tüm Vücudunuzu Çalıştırın!

Ev konforunda spor yapmak isteyen erkeklerin tüm dünyada ilk tercihlerinden biri olan Iron Gym bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi egzersizleri gerçekleştirebileceğiniz Iron ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
74 TL
Nordmende Masaj Yatağıyla Günün Yorgunluğunu Arkanızda Bırakın!

Eğer evinizde dilediğiniz an size masaj hizmeti sunan uzak doğulu bir masörünüz yoksa bugünün Groupon'u tam size göre! Nordmende 9 motorlu masaj yatağı tüm günün yorgunluğunu arkanızda bırakmak istediğiniz her an hizmetinizde! Üstelik tüm ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap