En Güzel Tatil Yerleri: Bodrum|Alaçatı|Dalyan|Fethiye|Olympos|Avşa

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 06.06.2013
Konaklama: Dalyan'da 2 Kişilik Tatil!
Konaklama: Mimas Otel'de Çift Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
54%
Fiyat
39 TL
Bugünün Groupon'uyla Dalyan'da tatil yapabilir, 15 milyon yıldır bölgede yaşamını sürdüren Caretta Caretta'ların konuğu olabilirsiniz! İztuzu sahili ile, Apollo'nun torunu Kaunos'un kurduğu antik şehir Kaunos'un yanında, Akdeniz'den Ege'ye ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
38%
Fiyat
125 TL
Alaçatı'ya ayak bastığınız anda yüzünü okşayan tatlı bir esinti sizi karşılarken, altın misali kumlarda, köpük köpük dalgalarda kendinizi kaybettiğiniz haliniz gelir gözünüzün önüne. Bugünün Groupon'uyla Mimas Otel'de hayata bir mola ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
28%
Fiyat
79,50 TL
Konaklama: Olympos Türkmen Tree Houses'da İki Kişilik Tatil!

Şehrin gürültüsünü, trafiği ve kalabalığı hayatınızdan çıkarıp; deniz, güneş, huzur ve keyif eklerseniz, biraz da doğal güzellik ve tarihi izler katarsanız bir masal şehrine, Olympos'a ulaşmış olursunuz. Türkmen Tree Houses sizi bekliyor! ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
55 TL
55 TL'ye Yalıkavak'ta Tüm Sezon Geçerli Tatil!

Bugünün Groupon'u ile Yalıkavak'ta konumlanmış Wind Mill Hotel'de hayallerinizin tatilini yaşayabilir, eşsiz konumu, rahat ve geniş odaları ile tüm stres kaynaklarından uzakta pozitif enerji ile dolabilirsiniz. Windmill Hotel Bodrum şehir ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
46 TL
Konaklama: Fethiye Pırlanta Hotel'de Huzurlu Konaklama

Bugünün Groupon'uyla Fethiye Pırlanta Hotel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tatil planları yaparken gideceğiniz yer konusunda kararsızlıklar yaşıyorsanız sizlere süper bir teklifimiz var! Fethiye Pırlanta Hotel 300 metre uzaklıkta ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Konaklama: 5 Yıldızlı Afyon Pala's Termal'de Hem Tatil Yapın Hem Arının!

Sadece sıradan bir tatil değil, bir yandan tatil yaparken bir yandan da arınıp rahatlamanın hayallerini kuruyorsanız bugünün Groupon'u ile 5 Yıldızlı Afyon Pala's Termal'de muhteşem bir deneyim sizi bekliyor!  Afyonkarahisar'a 20km ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
149 TL
Marmaris Flow Datça Surf&Beach Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bir yer düşleyin; her detayın incelikle her bir duyunuza hitap ettiği... Bugünün Groupon'u sizi o yer ile buluşturuyor! Flow Datça Surf & Beach Hotel, Ege ve Akdeniz'i birleştiren Datça yarımadasında Gebekum sahilinde yer alıyor. Altı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Alaçatı Pupil Otel'de Konaklama, Alaçatı Kahvaltısı ve Spa

Bugünün Groupon'uyla Alaçatı'nın masalsı atmosferinde huzur dolu bir tatil geçirmeye ne dersiniz? 4 mevsim romantizmin doruklarında olan Alaçatı'da sevgilinizle ilkbahar'ın tüm güzelliklerini yaşamaya hazır olun! Alaçatı Pupil Otel'de ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye Dalyan'da Tüm Sezon Boyunca Geçerli Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u Dalyan'ın eşsiz güzellikleri ile Rota Hotel'de muhteşem bir tatil yapmanız için geliyor! Tüm dünyanın gözü üzerinde olan ve soyu tükenmekte olan Caretta Caretta'ların yaşama alanı olan Dalyan'da gözlerden uzakta ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
36,50 TL
36,5 TL'ye Antalya'da Tüm Sezon Geçerli 1 Kişi Tatil!

Bugünün Groupon'u Antalya'nın dünyaca ünlü altın plajlarına yakınlığı ile bilinen Blue Stars Boutique Hotel'de harika bir konaklama deneyimi sunuyor! Akdeniz mavisinin Toros yeşillikleriyle birleştiği muhteşem bir lokasyonda konumlanmış ... devamını gör.

İndirim
19%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Ölüdeniz Montaverde Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Ölüdeniz'de muhteşem bir tatile hazır olun! Montaverde Hotel ve Montaverde Villaları, Çam ağaçlarıyla kaplı dağların çevrelediği muhteşem bir doğada Ölüdeniz Beldesinin Ovacık Köyünde yer almaktadır. Otelin en önemli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Nokta Tur'dan Günübirlik Tekirdağ Kiraz Festivali , Işın Karaca ve Gökhan Tepe Konserleri

Bugünün Groupon'uyla Nokta Tur'dan günübirlik Tekirdağ Kiraz Festivali ile eğlence ve lezzet dolu bir güne davetlisiniz! Her hafta sonu sahilde yürüyüş, sinema rutinlerinden sıkıldıysanız 15 Haziran Cumartesi günü sizleri yazın en lezzetli ... devamını gör.

İndirim
26%
Fiyat
175 TL
Peri Art Boutique Hotel'de Eylül Sonuna Kadar 2 Kişi Konaklama!

Bugünün tatil Groupon'u sizi çok şirin bir sanat galerisini andıran ve birçok ünlü sanatçının eserlerini barındıran Peri Art Boutique Hotel'de muhteşem bir deneyime davet ediyor! Yeşillikler içerisindeki bahçesine adım attığınız andan ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Elegance Dream Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Kahvaltı Dahil Tatil!

Groupon sizi tarihi Kaleiçi'nde krallara layık bir konaklama deneyimine davet ediyor! Elegance Dream Hotel'de 2 kişilik tatile hazır olun! Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtinde bulunan Elegance Dream Hotel, restoranlar, barlar, mağazalar ve ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
49 TL
Avşa Adası Korhan Otel'de Huzurlu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Marmara Denizi'nin incisi Avşa Adası'nda eşsiz doğa harikası tertemiz havası ve deniz manzarasıyla Korhan Otel sizleri bekliyor! 4 kişiye kadar konaklama imkanı sunan 11 odasıyla denize sıfır hizmet veren Korhan ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
259 TL
Mavi Suite Türkbükü'nde 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiğinizi Türkbükü'nün mavisiyle yeşilliğine konumlanmış muhteşem bir tatil keyfine davet ediyor! Türkiye'nin gözbebeği ve sosyetenin vazgeçilmez adresi olan Bodrum - Türkbükü2nde eşsiz bir konumda yer alan Mavi ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
59 TL
Marmaris Seray Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama 59TL!

Bugünün Groupon'uyla Marmaris'te her şey dahil keyifli bir tatil sizi bekliyor! Marmaris Seray Hotel kalitesiyle tüm ihtiyaçlarınızın konforlu bir ortamda karşılanacağı tatiliniz için bavulunuzu hazırlamaya başlayın! Türkiye'nin en popüler ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Çeşme'de 2 Kişilik Tatil ve Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Çeşme'de huzurlu bir tatil sizi bekliyor! Bayram Otel'de farklı tarih seçenekleriyle konaklama deneyimi sizi bekliyor! Denize yakınlığı, misafirperverliği ile adından söz ettiren Bayram Otel ile tam bir Çeşme tatili ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
149 TL
Fethiye Tiryaki Boutique Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Güney'in gözbebeği Çalış Plajına yürüme mesafesinde bulunan Tiryaki Boutique Hotel; sıcacık konukseverliği ve kusursuz hizmet kalitesiyle keyifli bir Fethiye tatiline davet ediyor! Ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış şık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Kumburgaz'da 2 Kişilik Rüya Gibi Konaklama!

Bugünün Groupon'u Kumburgaz'ın muhteşem denizine karşı konumlanmış Ronax Hotel'de şehrin kendisinden değil gürültüsünden uzaklaşarak sevdiğinizle birlikte keyifli bir tatil deneyimi sunuyor! Şezlong ve şemsiyelerle donatılmış muhteşem bir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap