En Sıcak Tatiller: Bodrum|Dalyan|Marmaris|Avşa|Fethiye|Çeşme|Alanya

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 04.06.2013
55 TL'ye Yalıkavak'ta Tüm Sezon Geçerli Tatil!
49 TL'ye Dalyan'da Tüm Sezon Boyunca Geçerli Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
55 TL
Bugünün Groupon'u ile Yalıkavak'ta konumlanmış Wind Mill Hotel'de hayallerinizin tatilini yaşayabilir, eşsiz konumu, rahat ve geniş odaları ile tüm stres kaynaklarından uzakta pozitif enerji ile dolabilirsiniz. Windmill Hotel Bodrum şehir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Bugünün Groupon'u Dalyan'ın eşsiz güzellikleri ile Rota Hotel'de muhteşem bir tatil yapmanız için geliyor! Tüm dünyanın gözü üzerinde olan ve soyu tükenmekte olan Caretta Caretta'ların yaşama alanı olan Dalyan'da gözlerden uzakta ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
149 TL
Marmaris Flow Datça Surf&Beach Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bir yer düşleyin; her detayın incelikle her bir duyunuza hitap ettiği... Bugünün Groupon'u sizi o yer ile buluşturuyor! Flow Datça Surf & Beach Hotel, Ege ve Akdeniz'i birleştiren Datça yarımadasında Gebekum sahilinde yer alıyor. Altı ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
29%
Fiyat
49 TL
Avşa Adası Korhan Otel'de Huzurlu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Marmara Denizi'nin incisi Avşa Adası'nda eşsiz doğa harikası tertemiz havası ve deniz manzarasıyla Korhan Otel sizleri bekliyor! 4 kişiye kadar konaklama imkanı sunan 11 odasıyla denize sıfır hizmet veren Korhan ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
259 TL
Mavi Suite Türkbükü'nde 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiğinizi Türkbükü'nün mavisiyle yeşilliğine konumlanmış muhteşem bir tatil keyfine davet ediyor! Türkiye'nin gözbebeği ve sosyetenin vazgeçilmez adresi olan Bodrum - Türkbükü2nde eşsiz bir konumda yer alan Mavi ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
59 TL
Marmaris Seray Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama 59TL!

Bugünün Groupon'uyla Marmaris'te her şey dahil keyifli bir tatil sizi bekliyor! Marmaris Seray Hotel kalitesiyle tüm ihtiyaçlarınızın konforlu bir ortamda karşılanacağı tatiliniz için bavulunuzu hazırlamaya başlayın! Türkiye'nin en popüler ... devamını gör.

İndirim
19%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Ölüdeniz Montaverde Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Ölüdeniz'de muhteşem bir tatile hazır olun! Montaverde Hotel ve Montaverde Villaları, Çam ağaçlarıyla kaplı dağların çevrelediği muhteşem bir doğada Ölüdeniz Beldesinin Ovacık Köyünde yer almaktadır. Otelin en önemli ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Çeşme'de 2 Kişilik Tatil ve Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Çeşme'de huzurlu bir tatil sizi bekliyor! Bayram Otel'de farklı tarih seçenekleriyle konaklama deneyimi sizi bekliyor! Denize yakınlığı, misafirperverliği ile adından söz ettiren Bayram Otel ile tam bir Çeşme tatili ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
149 TL
Fethiye Tiryaki Boutique Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Güney'in gözbebeği Çalış Plajına yürüme mesafesinde bulunan Tiryaki Boutique Hotel; sıcacık konukseverliği ve kusursuz hizmet kalitesiyle keyifli bir Fethiye tatiline davet ediyor! Ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış şık ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Kumburgaz'da 2 Kişilik Rüya Gibi Konaklama!

Bugünün Groupon'u Kumburgaz'ın muhteşem denizine karşı konumlanmış Ronax Hotel'de şehrin kendisinden değil gürültüsünden uzaklaşarak sevdiğinizle birlikte keyifli bir tatil deneyimi sunuyor! Şezlong ve şemsiyelerle donatılmış muhteşem bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
160 TL
Gezi: Yedigöller&Sapanca, Yörükköyü&Safranbolu, Bartın, Amasra Turuna Davetlisiniz

Bugünün Groupon'u ile Yedigöller&Sapanca, Yörükköyü&Safranbolu, Bartın, Amasra turuna davetlisiniz! Fotoğraf makinelerinizi elinizden düşüremeyeceğimiz, hatıralarınızdan silemeyeceğiniz bir tur sizi bekliyor! Hareket Saati ve Kalkış ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129,90 TL
Tur: Bozcaada, Ayvalık, Assos Turları Sizi Bekliyor

Hafta sonları şehirde sıkışıp kalmayın, bağları, nefis balıkları, doğa harikası Bozcaada  ve Assos sizi bekliyor! Tatilicinvariz.com ile 2 günlük Bozcaada - Assos - Ayvalık deniz turu sizleri bekliyor! Hareket Noktaları ve Saatleri 23:00 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129,90 TL
Konaklama, Ulaşım ve Tekne Turu Dahil 2 Ülke 5 Şehir Büyülü Rumeli Turu!

Bugünün Groupon'uyla Yunanistan ve Makedonya'nın en güzel yerlerini keşfedin! Tur Tarihleri 30 Mayıs - 02 Haziran  13 - 20 - 27 Haziran hareket  11 - 18 - 25 Temmuz hareket  15 - 22 - 29 Ağustos hareket  12 - 19 - 26 Eylül hareket  Hareket ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye 4* Sarıtaş Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Alanya'da 4* Sarıtaş Hotel'de konaklayabilir, denize sıfır konumuyla bir güneş gibi yükselen otelde her şey dahil konseptiyle tatilinizi dilediğiniz kadar uzatarak rotanızı eğlencenin, konforun ve dinlencenin adresi ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
249 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda 2 Kişilik Krallara Layık Konaklama ve Kahvaltı

İstanbul'a iş gezileriniz ya da tatillerinizde iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir yalıda konaklamaya ne dersiniz? Fuat Paşa Yalısı Tarihçe 18. yüzyılın ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Bodrum Hotel Centro'da 2 Kişilik Romantik Konaklama!

Bugünün Groupon'unda Hotel Centro Bodrum'da huzurlu ve keyifli bir tatil sizi bekliyor! Sakin Bodrum sokaklarında huzurun ve konforun adresi Hotel Centro'da evinizin konforunda tatil keyfi yaşamak ve şehrinizin tüm gürültüsünü geride ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
120 TL
Konaklama: Club Antiphellos Kaş Otel'de Huzur Dolu Yaz Tatili

Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olarak sayılan kaş'ta huzur dolu bir tatile davetlisiniz! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Deniz Manzaralı Lounge Hotel'de 2 Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'u Anadolu yakasının yeni gözdelerinden Lounge Hotel'de sevdiğinizle birlikte benzersiz bir deneyim sunuyor! Huzuru, kaliteyi ve rahatlığı bulacağınız deniz manzaralı odalarında sevdiğinizle birlikte gözlerden uzakta ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap