İstanbul'da Hafta Sonu Kaçamakları: Şile|Kumburgaz|Ağva|Büyükada|Avşa

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 08.06.2013
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!
Kumburgaz'da 2 Kişilik Rüya Gibi Konaklama!
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Bugünün Groupon'u Kumburgaz'ın muhteşem denizine karşı konumlanmış Ronax Hotel'de şehrin kendisinden değil gürültüsünden uzaklaşarak sevdiğinizle birlikte keyifli bir tatil deneyimi sunuyor! Şezlong ve şemsiyelerle donatılmış muhteşem bir ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
40%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Eser Premium Hotel'de Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla Eser Premium Hotel'de iş seyahatlerinizde evinizin rahatlığını bulacak, konfor ve huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız! İstanbul'a iş seyahatleriniz sırasında kendinizi evinizde gibi hissedecek bir otel ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
29%
Fiyat
49 TL
Avşa Adası Korhan Otel'de Huzurlu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Marmara Denizi'nin incisi Avşa Adası'nda eşsiz doğa harikası tertemiz havası ve deniz manzarasıyla Korhan Otel sizleri bekliyor! 4 kişiye kadar konaklama imkanı sunan 11 odasıyla denize sıfır hizmet veren Korhan ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Büyükada'da Romantik Tatil ve Plaj Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Ağva Mad Sea Beach Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 mevsim huzur veren doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele Mevkii'nde ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
21,90 TL
Büyükada'da Plaj Keyfi!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Tarihi Kız Kulesi'nde Tekne Ulaşımı ile Zengin Brunch Menüsü!

Bugünün Groupon'u ile 2500 yıllık tarihi ile dimdik ayakta duran ve İstanbul'un sembollerinden biri olan Kız Kulesi'nde tarihe ortak olarak iki kıta arasında sevdiklerinizle birlikte enfes bir brunch keyfiyle cumartesi günlerinizi harika ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
34 TL
Yeme/içme: Boğaz Manzarası Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi Boğaz'ın nefes kesen manzarası ve sınırsız çayın eşsiz lezzetiyle harika bir kahvaltıya Melengeç Restaurant'ın şık atmosferinde sabah lezzetlerine davet ediyor! Haftanın her günü geçerli Groupon'unuzla atıştırarak ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
99 TL
Test: Dünyanın En Hızlı Sonuç Veren Besin İntolerans Testi!

Bugünün Groupon'uyla vücudunuzun gıdalara verdiği tepkiyi gözlemleyebilir, vücudunuzda problemlere yol açan besinleri tespit ederek uzun süreli rahatlığa kavuşabilirsiniz! Besin İntoleransı Testi, sık tükettiğiniz 59 besini inceler. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Spor: The One Terrace'a Boğaza Nazır Spor Yapın!

Boğaza karşı spor yapabileceğiniz, şık ve özel bir spor klübü ile tanışın! The One Terrace Sports Club, sizlere yepyeni bir spor deneyimi sunuyor! Açık havada yürüyüş, havuz, fitness, sauna ve daha pek çok hizmet bu Groupon ile sizi ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
85 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: BBQ Chicken'ın 7 Şubesinde Geçerli Enfes Tavuk Lezzetleri

Bugünün Groupon'u ile tavuğun efsanevi hali BBQ Chicken'da benzersiz tavuk menüsü sizi bekliyor! Bu zamana kadar yediğiniz tavukları unutun ve kendinizi BBQ Chicken'ın muhteşem lezzetine bırakın! Zeytinyağında kızartılan ve özel soslarla ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Boğaziçi Tur'dan Masmavi Deniz Üzerinde Kahvaltı, Öğle Yemeği ve Yüzme Turu

Bugünün Groupon'uyla masmavi denizin üstünde kahvaltı, öğle yemeği ve gün boyu yüzme imkanı sizi bekliyor! Her gün yaptığınız şeylerden sıkıldıysanız, farklı bir gün geçirme planları kuruyorsanız Boğaziçi Tur ile muhteşem bir gün sizi ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
48 TL
Kurs: De Cooks Academy'den Kurabiye, Cupcake ya da Çikolata Workshop'ları!

Bugünün Groupon'u mutfakta hayal gücünüzü kullanarak harika cupcake'ler, çikolatalar ya da kurabiyeler yapmanız için geliyor! Mecidiyeköy'de konumlanmış De Cooks Academy'nin muhteşem mutfağında 3 saat süren eğitimlerle hayallerinizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Hizmet: City Mobil'den Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na VIP Transfer

Bugünün Groupon'uyla City Mobil ayrıcalığı ile havalimanına ulaşmanız artık daha kolay! Gideceğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlamak için hava yolunu tercih ediyor ancak havalimanına ulaşım sıkıntısı çekiyor, taksiler ve diğer ulaşım ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
55 TL
55 TL'ye Yalıkavak'ta Tüm Sezon Geçerli Tatil!

Bugünün Groupon'u ile Yalıkavak'ta konumlanmış Wind Mill Hotel'de hayallerinizin tatilini yaşayabilir, eşsiz konumu, rahat ve geniş odaları ile tüm stres kaynaklarından uzakta pozitif enerji ile dolabilirsiniz. Windmill Hotel Bodrum şehir ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
42 TL
Autowax'ta Aracınız için Süper Cila ve Bakım Paketi!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Bakım ve Temizlik Paketi Quantum Diamond Blue Cila  Cilalı Oto Yıkama  Jant Temizliği  ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap