İstinye Meyyali ve Kartal Ünlüer'de Kahvaltı Fırsatları / Şişli Ozon Aktif Aslı Aydın Güzellik'te Masaj Keyfi

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
İstinye Meyyali Restaurant'ta asırlık çınar ağaçları altında Açık Büfe Kahvaltı keyfi 26,90 TL! (Babalar Günü dahil 8 Temmuz'a kadar geçerli!)
Kartal Ünlüer Restaurant'ta Sınırsız Çay, Sınırsız Omlet ve Börek çeşitleri ile Açık Büfe Kahvaltı 30 TL yerine sadece 17,50 TL!
Şişli Ozon Aktif Aslı Aydın Kozmetik ve Güzellik'te; Burcunuza göre seçilecek özel Spa Yağları ve Himalaya Tuzları ile Masaj uygulaması 32,90 TL!
Yöresel Hatay lezzetleri İstanbul'da! Suadiye Asi Hatay Sofrası'ndan 2 KİŞİLİK Yöresel Ziyafet Menüsü 39 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Riva Hürrem Sultan Konağı'nda 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı ve ikramlar 90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Hafta içi ve hafta sonu seçenekleriyle!)
LACOSTE, SUPERGA, VANS 59 TL! ... Bunlarmarka.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
Kavacık Cindy Güzellik'ten İstenmeyen tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı 4 seanslık Uygulama 200 TL yerine sadece 12,90 TL!
Kilo vermek, forma girmek artık çok kolay! NNB Bilinçaltı Kodlama ile Zayıflama Seti 210 TL yerine %79 grupfoni fırsatıyla sadece 44,90 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Kağıttan yapraklara dönüşen sihir! Magic Tree - Sihirli Ağaç 19,90 TL yerine %76 grupfoni fırsatıyla sadece 4.90 TL!
24 saat etkili Max Factor False Lash Effect ve hediyesi Göz Kalemi 45 TL yerine sadece 19,90 TL!
L'Oréal 3'lü Krem Seti ile 4 hafta sonunda daha canlı ve genç bir cilde sahip olun! L'Oréal Paris'in Revitalift Krem Seti 110 TL yerine 49.90 TL!
Yamulmuş ve kırılmış cüzdanlara veda edin! D'S Damat Erkek Kartlık 59 TL yerine 29,90 TL, D'S Damat Erkek Cüzdan 119 TL yerine 49,90 TL!
Pendik Marine Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Odaya Meyve Tabağı ikramı 109 TL! (Hafta içi ve hafta sonu seçenekleriyle!)
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü size özel fiyatıyla sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Yeniköy'de boğaza nazır keyif! F. Erdilli Gourmet Slow Food'da Hafta Sonu Brunch 24,90 TL ve Hafta İçi Kahvaltı 17,50 TL'den başlayan fiyatlarla!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
SINIRLI SAYIDA! Kız Kulesi'nde Brunch keyfi 80 TL yerine 39,90 TL! ('Kız Kulesi Efsaneleri Sergisi'ne Giriş ve Tekne ile Ulaşım dahil!)
Asırlık çınar ağaçları altında kebap keyfi! Meyyali Restaurant'ta Muhteşem Süleyman Kebabı, Gavurdağ Salatası, Künefe ve 1 Adet İçecek sadece 39 TL!
Best Western Şile Garden Resort Hotel'de Stick Hamburger Tabağı ve Soft İçecek dahil Havuz Girişi 39 TL'den başlayan fiyatlarla! (Her gün geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap