Pratik Diş Macunu Sıkacağı 19tl|TAÇ|Vmaxx Tablet|Sandisk|Autowax

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 05.06.2013
Pratik ve Ekonomik Diş Macunu Sıkacağı!
Trident E-05 Cep Telefonu 300 TL Yerine 139 TL!
Hemen Al »
İndirim
58%
Fiyat
19 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, kolay kurulumlu diş macunu sıkacağı ile macununuzu hem pratik hem de ekonomik bir şekilde kullanın!  Vakumlu diş macunu sıkacağı tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Diş Macunu Sıkacağı ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Analog TV ve kulaksız radyo çalabilme özellikleriyle öne çıkan Trident E-05 cep telefonu bugünün Groupon'unda! 139 TL'ye sadece bir cep telefonuna sahip olmakla kalmayacak aynı zamanda birçok özelliği dünyayı cebinizde taşıyacaksınız! ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
79,90 TL
Antialerjik ve Terletmez TAÇ Kristal Tek Kişilik Mikrofiber Yorgan!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, yaz-kış TAÇ kalitesi size konforlu ve sağlıklı uykular sunsun! Antibakteriyel, antialerjik ve terletmeyen dokuya sahip TAÇ yorganlar bir tıkla adresinizde! Tek ve çift kişilik seçeneklerden dilediğinizi alın, ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
31%
Fiyat
13,90 TL
Sandisk Adaptörlü Secure Digital Kartlar 13,90'dan Başlayan Fiyatlarla!

Akıllı telefonunuzun daha da akıllı olup daha çok şeyi hatırlamasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Sandisk Adaptörlü Secure Digital Kartlar 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB bellek hacim seçenekleriyle bugünün Groupon'unda! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
139,90 TL
V Maxx Tablet PC ile Teknolojiyi Yeniden Keşfedin!

Gün içinde ihtiyaç duyduğunuz her şeyinizi yanınızda taşımanız için Herkül gibi güçlü kollara ya da itaatkar yardımcılara ihtiyaç duyuyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre!  V Maxx Android Tablet PC ile tüm hayatınız zarif bir ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
19,90 TL
Panda Global Protection 2013 19,90 TL!

İnternette geçirdiğiniz zamanlarda virus kapmaktan endişeleniyorsanız bugünün Groupon'u size mükemmel bir teklif ile geliyor. Panda Global Protection 2013 1 ve 3 Licence paketleri ile sanal alemde güvendesiniz! Groupon'unuzu hemen alın, ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
145 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
16,90 TL
Seyahat Organizatörü ile İhtiyacınız Olan Her Şey Tek Bir Yerde!

Haritalarınız, kişisel belgeleriniz, pasaportunuz, kredi kartlarınız farklı çantalarda rüya tatilinize her an gölge düşürecek diye endişeleniyorsanız bugünün Groupon'una göz atın, yolculuğunuza mükemmel bir başlangıç yapın! İhtiyacınızı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Ab Rocket Twister İle Hayalinizdeki Vücuda Sahip Olun!

Size bugüne kadar kullandığınız tüm mekik çekme yöntemlerini unutturacak, üstelik egzersiz yaptığınız sırada size masaj yapacak mucize alet bu Groupon ile kapınıza geliyor! Ab Rocket Twister ile hayal ettiğiniz kaslara sahip olmak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Odunlu Krom Semaver 29,90 TL!

Yazın tüm gündüz süren deniz-kum-güneş saatlerinden sonra bedenizi ve ruhunu dinlendirebileceğiniz çay saatinize Groupon, bugün odunlu semaver ile katılıyor! Bahçenizde ya da balkonunuzda çay keyfinize keyif katabilceğiniz krom semaver ile ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
16,40 TL
Super Fruits Collection'dan Selülit ve Yaşlanma Karşıtı Kremler 16,40 TL!

Tom Robbins'in "Parfümün Dansı" kitabında Alobar ve Kudra plansızca da olsa ölümsüzlüğü deneyimler. Onlar için doğal bir süreç olan ölümsüzlük bugün birçoğumuzun farklı yollardan ulaşmaya çalıştığı bir rüya. Super Fruits Collection, henüz ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
32,90 TL
Sandisk Hafıza Kartları 32,90 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Profesyonel fotoğrafçıların tercihi Sandisk hafıza kartları Ultra ile Extreme modelleri ve 8, 16, 32, 64 GB bellek hacimleri ile bugünün Groupon'unda! Fotoğraf çekimlerinizde yarı yolda kalmamak ya da kartları harici hafıza kartı olarak ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
11,90 TL
Su Geçirmez Telefon ve Elektronik Eşya Kılıfları!

Su geçirmez cep telefonu kılıflarıyla su altı dünyasına cebinizdeki teknoloji ile eşlik edebilir, su altında fotoğraf çekebilir ve cep telefonunu ve elektronik eşyalarınızı güvenle kullanmanın konforunu yaşayabilirsiniz! Tüm telefon ve ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
42 TL
Autowax'ta Aracınız için Süper Cila ve Bakım Paketi!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Bakım ve Temizlik Paketi Quantum Diamond Blue Cila  Cilalı Oto Yıkama  Jant Temizliği  ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Tek Elbise ile 21 Farklı Tasarım!

Sıcak yaz günlerinde yemek tercihlerimizden kıyafet alışkanlıklarımıza her şeyin en hafifini seçeriz. Bugünün Groupon'u Sheland Multi Dress'lerle sizi yaza en hafif ancak bir o kadar da şık ve farklı bir gardırop ile girmeye davet ediyor!  ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
59,90 TL
6 Renk Seçeneğiyle 4 Katlı Rafline Plus Kitaplık!

Edebiyat serüvenleri boyunca üzerinde özenle çalıştıkları eserlerinin sağa sola saçılmış manzarasıyla Sartre, Breton ya da Kafka'nın evinize uğrayan hayaletlerini oldukça üzebilirsiniz.  Bugünün Groupon'unu yakalayın, okur imajınızı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
3'lü Cape Zigon Sehpa ile Konfor ve Şıklık Bir Arada!

Evinizde ufak tefek rötuşlarla değişiklikler yapmaya, farklı bir hava estirmeye; bununla birlikte konforu da yakalamaya hazır olun! Bu Groupon ile Cape zigon sehpa evinize geliyor! Üç farklı boyuttaki bu sehpalarla siz de oturduğunuz yerde ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
54,90 TL
Lale Koltuk Yanı Sehpalar ile Fonksiyonel Alanlar!

Oturma odası, salon, balkon ve sayısız alanda konforu ve rahatlığı maksimum yaşamak isteyenlere bugünün Groupon'u Lale koltuk yanı sehpaları sunuyor. Estetik görünümü ile bulunduğu ortama modern çizgiler katacak ve hareket özgürlüğünü ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
24,90 TL
Sertifikalı, Üç Taşlı, Harfli Swarovski Zirconia® Kolyeler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Van Amstel Diamant'ın tasarımıyla göz kamaştıran, sertifikalı, üç taşlı, harfli Swarovski kolyeleriyle sevdiklerinizi mutlu edin! A'dan Z'ye harf opsiyonlarına sahip üç taşlı Swarovski kolyeler sertifikası ve ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34 TL
Svava Salıncak ile Eğlence Evinizde!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Svava Salıncak ile dilediğiniz alana kendi eğlence dünyanızı kurun! Tavana monte Svava Salıncak tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! %100 mikro polyester kumaştan üretilmiş ve 3 maksimum güvenlikli ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap