Solar Beach ve Büyükada Prenses Koyu'nda Deniz Keyfi / Suada Club'da İftar

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'de Şezlong ve Şemsiye dahil girişler Hafta İçi 12,5 TL, Hafta Sonu 20 TL! Kahvaltı Keyfi 15 TL!
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
Türkiye'nin en büyük Açıkhava Meyhanesi Rumeli Kavağı Agora Meyhanesi'nde 28-29 Haziran AÇILIŞ GALASINA ÖZEL MENÜLER 59,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
"Kadınlar Erkekler İlişkiler ve Çelişkiler" oyunun 6 Temmuz Cumartesi günü Mecidiyeköy Oda Tiyatrosu'ndaki gösteriminin Giriş Bileti sadece 12,50 TL!
Ramazan Ayına özel İFTAR YEMEĞİ DAHİL GÜNÜBİRLİK BURSA TURU 150 TL yerine 79 TL! (14 Temmuz- 28 Temmuz arasında her Pazar geçerli!)
Geleneksel lezzet, modern hizmetle buluşuyor! Sapphire AVM Sultanahmet Köftecisi'nde 1 Porsiyon Sultanahmet Köfte eşliğinde enfes Menüler 9,90 TL!
Bodrum Dolphin Park'ta; Yunuslar, Morslar ve Deniz Aslanlarının Şovlarına Giriş Bileti 29,90 TL, Yunuslarla Yüzme Deneyimi 129 TL!
Ünlü Türk Moda Tasarımcılarının Butik Tasarımlarını bir arada bulabileceğiniz İkonogami.com'dan %50 indirim sağlayan İndirim Çeki sadece 9 TL!
Ramazan Ayı boyunca İFTAR YEMEĞİ DAHİL GÜNÜBİRLİK EDİRNE TURU 69,90 TL! (Cumartesi ve Pazar günleri hareketle!)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Beats Dr.Dre Control Talk Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 450 TL yerine %67 grupfoni fırsatıyla sadece 149 TL!
Ramazan Ayı boyunca İFTAR YEMEĞİ DAHİL GÜNÜBİRLİK EDİRNE TURU 69,90 TL! (Cumartesi ve Pazar günleri hareketle!)
Mucize formüller grupfoni'de! %100 Doğal ve bitkisel Berussa Epimedyumlu Enerji ve Performans Macunu 25 TL yerine 12,90 TL!
JEEP SAFARİ ile Bodrum'u keşfedin! Macera dolu Günlük Tur ve Barbekü Partisi 'YAZ BOYUNCA' 70 TL yerine 49 TL!
Monica Belluci'nin güzellik sırrı! Meltem Şarkışlalı Güzellik'te; Bellomare Cilt Bakımı, Yenileme ve Gençleştirme 19 TL'den başlayan fiyatlarla!
Jazz Drum Oyuncak Bateri Seti 45 TL yerine %34 grupfoni fırsatıyla sadece 29,90 TL!
Bu yaz denizin ve güneşin keyfini İstanbul'da çıkarın! Sarıyer Demirciköy Uzunya Beach'e Giriş; hafta içi günlerde 35 TL, hafta sonları 49 TL! (Yöresel Serpme Köy Kahvaltısı, Şezlong, Şemsiye, Duş, Otopark ve Soyunma Kabinleri Kullanımı dahil!)
Gayrettepe Divan İstanbul City Hotel'de Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı dahil 2 Kişi 1 Gece Konaklama 199 TL! (İLK 5 KİŞİYE ÖZEL 189 TL!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap