Visco Yatak Pedi | iPhone 5 18'li Aksesuar Seti | WWF'e Destek Verin!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 10.06.2013
Flip Cover'dan Dokunmatik Kaleme iPhone 5 18'li Aksesuar Seti!
Visco Yatak Pedleri ile Yatağınızı Değiştirmeden Konforlu Uykular!
Hemen Al »
İndirim
73%
Fiyat
53,90 TL
iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 18'li aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
62%
Fiyat
114 TL
Yatağınızı değiştirmeden de konforlu bir uykuya ve Visco ayrıcalığında huzurlu gecelere kavuşabilirsiniz. Yatağınızın üzerine yerleştirerek kullanacağınız Visco yatak pedi, sizi keyifli saatlere, sağlıklı uykulara kavuşturuyor! Visco'nun ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
46%
Fiyat
48 TL
Kalp, Melek, Çiçek ve Kar Tanesi Tasarımlarıyla Jessini Kolyeler!

Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu üzerinde taşıyacağı bir hediye verin ve onun kalbini fethedin! 8 çeşit Jessini kolyelerden birini seçin sevdiklerinizi sevindirin! Jessini Kar ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
59%
Fiyat
12,40 TL
Yeni Nesil Lüks Porselen Tabldot!

Bugünün Groupon'u öğrencilik yıllarınızı geçtiğinizi varsayıp sizi geçmişe, bir yemekhane yolculuğuna çıkarıyor ancak minik bir farkla; yemeğimizi lüks porselen tabldotlarda yiyeceğiz bu sefer. Hem daha steril, hem daha şık! Afiyet olsun! ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
5 TL
Sadece 5 TL'lik bir yardımla bir nesli kurtarın!

Gerçekten çok şanslısınız. Dünyaya insan olarak geldiğiniz için. Çünkü başka bir yerde başka bir türün mensubu olarak da gelebilirdiniz dünyaya. Hatay'da Dağ Ceylanı, Antalya'da Olimpos Safranı, Trakya'da Yer Yediuyuru olabilirdiniz ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
23,90 TL
Elancyl Paris ile 14 Günde Selülit Problemlerinden Kurtulun!

Yılların cildinize getirdiği çizgi ve çatlakları gideren, problemli görünümü minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık kazandıran selülit giderici ürünler bu Groupon'la kapınızda! Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış ve güçlü içeriklere ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
69,90 TL
Trident Full HD 700 Mini Uydu Alıcı ile TV Keyfini İki Katına Çıkarın!

Karıncasız yayın keyfini henüz keşfetmediyseniz ya da ikinci televizyonunuzda da berrak bir görüntü ile televizyon izlemek istiyorsanız bu Groupon'la kapınıza gelen Trident Full HD 700 uydu alıcınızla televizyon keyfiniz kat kat artıyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
TAÇ BJK, FB, GS ve TS Taraftar Havluları!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, favori takımızın farklı tasarımlarındaki havlularından dilediğiniz modeli seçin, plajlarda da takımınızın renkleriyle boy gösterin! BJK Logo, BJK Çarşı, Galatasaray Since 1903, Galatasaray Logo, Fenerbahçe ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
29,90 TL
Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi + 5 Yedek Bıçak ile Hızlı ve Rahat Tıraş!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Gillette'in En İnce ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
145 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
18,90 TL
Wax Vac Kulak Temizleme Aleti ile Sağlıklı Temizlik!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Wax Vac vakumlu kulak temizleme aletiyle kulak temizliğini sağlıklı ve pratik bir şekilde gerçekleştirin! Wax Vac kulak temizleme aleti tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Wax Vac Kulak Temizleme ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
18 TL
Mikrofonlu Fermuar Kulaklıklar ile Kablo Karışıklığına Son!

Birbirine dolanan kulaklık kabloları müzik dinleme zevkinize sürekli yeni bir kulaklık alışverişi yapmak zorunda bırakarak engel oluşturuyorsa bugünün Groupon'uyla eski kulaklığınızı kendi kaosuna terk edin! Mikrofonlu fermuar kulaklıklar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Elips Kitaplıklar ve TV Üniteleri ile Dekorasyon İhtiyaçlarınıza Stil Sahibi Çözümler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Sanal Mobilya farklı alanlardaki dekorasyon ihtiyaçlarınıza stil sahibi çözümler sunsun! Elips kitaplıklar ve TV Üniteleri tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinize gelsin! Elips Kitaplıklar Medium 2 ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
149 TL
Cazibe Orta Sehpalar ile Salonuzun Havasını Değiştirin!

Koltukta kahve içerken telefon çaldığında, elinizde fincanla fırlayıp, yerdeki dergilere basmamak için sekerek ilerleyebiliyor ve kahveyi dökmüyorsanız Survivor'a katılmanızın ya da kendinize bir orta sehpa almanızın vakti gelmiş demektir! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
6 Kişilik, 32 Parça Piknik Seti

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez aktivitelerinden pikniklerin belki de en zor yanı piknik çantası hazırlamaktır. Bugünün Groupon'uyla piknik hazırlıklarınız artık çok kolay! 32 parça 6 kişilik piknik seti Tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Bluetooth Ses Bombası ile Kesintisiz Müzik Keyfi!

Eğer siz de bir kablo canavarıysanız bugünün Groupon'u tam size göre! Telefonunuz ve ses bombasını Bluetooth ile bağlayın, kablo kirliliği olmaksızın 5 saatlik kesintisiz müziğin tadına varın. Dilerseniz mikrofon özelliği ile telefon ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Photobook.com.tr'den 100, 200 ve 300 Adet Foto Baskı!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınız Phtobook.com.tr kalitesiyle hayat verin! 100, 200 ve 300 adet seçenekleriyle 10x15 cm. boyutlarında fotoğraflarınız Photobook.com.tr ile ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
160 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen Cazibe Orta Sehpayla Salonunuza Konfor ve Şıklık!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
33 TL
Kalem Şeklinde Kamera!

Kameranızı her türlü önemli ayrıntıyı yakalamak için sürekli yanınızda taşımak ya da arada bir dedektifçilik oynayarak hayatınıza biraz olsun heyecan katmak isterseniz, bugünün Groupon'uyla kalem şeklinde bir kameraya sahip olabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
43 TL
Ebru Şallı'nın Önerisiyle NNB'den Bilinçaltı Kodlama ile Zayıflama Seti 44 TL!

Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve incelme hayallerinize veda ettiyseniz bedeninizi kaderine teslim etmenize NNB engel oluyor. Zahmetsizce incelme şansı veren bilinçaltı kodlama tekniğiyle ideal ölçülerinize bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap