Marma Otel İstanbul Havuz ve Solar Beach'e Girişler / Titanic Port Hotel Tulipa Spa'da Tesis Kullanımı ve Cilt Bakımı

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Marma Otel İstanbul'da Havuz Girişi ve 1 adet Soft İçecek hafta içi günlerde 35 TL; hafta sonları 45 TL! (15 Eylül'e kadar geçerli!)
İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'de Şezlong ve Şemsiye dahil hafta içi giriş ücreti 18,75 TL; Sınırsız Çay eşliğinde Kahvaltı Keyfi 15 TL!!
Titanic Port Hotel Tulipa Spa'da Tesis Kullanımı dahil Fransız Fitoterapi Cilt Bakım Uygulaması ile Cilt Bakımı seçeneklerinden biri sadece 55 TL!
Kartal Titanic Business Hotel'de; Havuz,Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları 29 TL'den başlayan fiyatlarla!
The Green Park Pendik Hotel'de Canlı Fasıl ve deniz manzarası eşliğinde haftanın her günü geçerli Açık Büfe İftar keyfi 85 TL Yerine 49 TL!
Eyüp Ay Cafe Kahvaltı Restaurant'ta; enfes Sahur ve İftar Menüleri 13,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Mecidiyeköy Oda Tiyatrosu'nda; 27 Temmuz Cumartesi günü sahnelenecek Karanlık Komedi Oyunu'na giriş bileti 1 Kişilik 15 TL, 2 Kişilik 28 TL!
Bembeyaz dişlerle ışıl ışıl bir gülümseme! Kadıköy Smile Center'da; 1 seans Diş Beyazlatma Uygulaması 200 TL yerine sadece 99 TL!
Bafra Pide'de Ramazana özel leziz menüler 19,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (2 ve 4 Kişilik seçenekleriyle 3 şubesinde geçerli!)
Ataköy Marina'nın en güzel mekanı Braserrie Catwalk'ta lezzet yüklü İftar Menüsü 70 TL yerine sadece 39 TL!
İhtiyaç Akademi'den Türkiye genelinde 85 şubede geçerli "Haydi Benimle Memur Ol" kampanyası KPSS Eğitimleri 490 TL'den başlayan fiyatlarla!
The Green Park Bostancı Hotel'de Canlı Fasıl eşliğinde Ramazan'ın gelenekselliğini yaşayacağınız Açık Büfe İftar 45 TL! (2 ve 4 Kişi seçenekleriyle!)
Kadıköy Anadolu Kariyer'de Bilinçaltı Kurgulama Sistemi ile 8 Kur Genel İngilizce Eğitimi 4200 TL yerine 360 TL! (1 Yıl boyunca geçerli!)
Gozlukvegozluk.com.tr'den dünya markası güneş gözlüklerinde %70 indirim sağlayan İndirim Çeki sadece 9 TL!
4"Çift Sim Kart ve Android işletim sistemli Samsung S7562 Galaxy S Duos 735 TL yerine %24 indirimle sadece 565 TL!
NEW BALANS, ADIDAS, VANS 59 TL!... Bunlarmarka.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
Evinizin konforunda forma girin! Denge Topu Hediyeli Ab Rocket Flexmaster AR - 250 175 TL yerine sadece 99,90 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde İftar keyfi size özel sadece 65 TL!
Titanic Hotel Bayrampaşa'da Ramazan boyunca geçerli Açık Büfe İftar Yemeği 65 TL yerine 39 TL!
Büyüleyici manzara eşliğinde lezzet yüklü iftar sofrası! Çubuklu Hayal Kahvesi'nde bol çeşitli İftar Menüsü sadece 49,50 TL!
Ramazan Ayı boyunca Divan İstanbul Asia ayrıcalığı ile yaşayacağınız açık büfe İftar Keyfi 45 TL! (4 Kişi 169 TL!)
Kartal Titanic Business Hotel'de Ramazan boyunca haftanın her günü geçerli zengin Açık Büfe İftar Yemeği 59 TL yerine 39 TL!
Point Hotel Barbaros'ta Ödüllü Usta Serdar Özkan'dan lezzetler ve Çeşm-i Bülbül Fasıl Ekibi ile İftar 55 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
Pürüzsüz bir ten hayal olmaktan çıkıyor! Galata Alman Hastanesi'nde; İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak 1 yıllık Uygulama 99 TL!
Pürüzsüz bir ten hayal olmaktan çıkıyor! Bahçeşehir Alman Hastanesi'nde; İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak 1 yıllık Uygulama 99 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap