Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Kahvaltı / STARPARK Lunaparkları'nda Sınırsız Lunapark Kullanımları / Torium AVM Starpark Karting Park'ta Go Kart Keyfi

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Peynir çeşitlerinden Sıcak İkramlara; Tatlılardan Yumurtaya en lezzetli Açık Büfe Kahvaltı Menüsü Sınırsız Çay eşliğinde 40 TL yerine sadece 19 TL!
STARPARK Lunaparkları'nın Beylikdüzü Torium AVM, Halkalı Arena Park, Beylikdüzü Perla Vista Avm ve Sefaköy Armoni Park şubelerinde geçerli "Sınırsız Lunapark Kullanımları" 18,5 TL'den başlayan fiyatlarla! (2 Haziran'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Heyecan, hız ve adrenalin! Torium AVM Starpark Karting Park'ta 10 dakikalık Go Kart heyecanı 15 TL yerine %41 grupfoni indirimiyle sadece 8,90 TL!
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Fethiye Seril 2 Otel'de 2 kişilik odada kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 29,90 TL den başlayan Erken Rezervasyon fırsatları ile! (Tek kişi konaklama farkı olmadan tatil imkanı!)
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Bakırköy Mix Kuaför ve Güzellik Salonu'nda; güzelliğinize güzellik katacak uygulamalar 19,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Helikon Danışmanlık tarafından Mid Town Hotel Taksim'de gerçekleşecek 'Satıyorum Öyleyse Varım' isimli Bireysel Satış Geliştirme Programına Katılım 500 TL yerine 175 TL!
Boğaz'ın eşsiz maviliğini, enfes bir kahvaltı ile taçlandırmaya ne dersiniz? Yuzmeturu.com'dan Açık Büfe Kahvaltı ve 2 saatlik Boğaz Turu 35 TL yerine 19 TL! (1 Temmuz'a kadar her hafta sonu geçerli!)
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Hafta İçi giriş 12,5 TL, Hafta Sonu giriş sadece 20 TL! (Şezlong ve Şemsiye dahil!)
Kendi sitenizi, kendiniz tasarlayın! ERC Ajans'tan; 6 saatlik "Pratik Web Tasarım Eğitimi" 450 TL yerine sadece 150 TL!
Kumburgaz'ın denize sıfır oteli Artemis Marin Princess Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı ya da Kahvaltı ve Akşam Yemeği dahil Yarım Pansiyon Konaklama fırsatları 189 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Eviniz için şık tasarımlı özel kombinasyonlar! 3 farklı Renk seçeneği ile laptop masasına donusen Cazibe Orta Sehpa 640 TL yerine 149,90 TL!(Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo imkanı!)
Rengarenk çiçekleriniz için rengarenk saksılar! 3'lü Renkli Saksı Seti 50 TL yerine %61 grupfoni fırsatıyla 19,90 TL!
Kavacık Teras Restaurant'ta SINIRSIZ SERPME KAHVALTI KEYFİ 30 TL yerine 19 TL! (7 Temmuz'a kadar haftanın her günü geçerli!)
StayCity AVM Red Go Kart'ta 60 dakikalık Paintball 7,50 TL, 60 dakikalık Paintball ve 8 dk Go Kart kullanımı 14,90 TL! (Sınırsız Çay Kahve ile)
Üsküdar Bağlarbaşı Türkmen Mantı Evi'nde; 1 Porsiyon Türkmen Mantı, Çiğ Börek, Soft İçecek 20 TL yerine sadece 9,90 TL!
İngilizce'yi anlıyorum ama konuşamıyorum mı diyorsunuz? Dilko Dil Okulları'nda 1 saatlik Konuşma Sınıfı katılımı 18 TL yerine sadece 9 TL!
Tarihi Yarımada'nın eşsiz manzarasına nazır Kahvaltı keyfi! Yenikapı Marmaray Otel'de Açık Büfe Kahvaltı 14,90 TL! (2, 4 ve 8 Kişilik seçenekleriyle!)
Boğaza karşı keyif ve huzur! Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta Açık Büfe Brunch keyfi 40 TL yerine 29 TL! (2 Kişilik, 4 Kişilik ve 8 Kişilik seçenekleri ile her hafta sonu geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Yorum Yap