Ben Bertolt Brecht Oyunu / CyberLed Işıklı Şarj ve Data Kabloları / Bakırköy Bionep Güzellik

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Genco Erkal'ın başrolünü oynadığı "Ben Bertolt Brecht" oyununun; 8 Ekim Salı Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi biletleri 45 TL yerine 25 TL!
CyberLed Işıklı Şarj ve Data Kabloları 20 TL'den başlayan fiyatlarla! iPhone, iPad, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia ile uyumlu ve İLK 10 KİŞİYE ÖZEL 18 TL!
Bakırköy Bionep Güzellik'te istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmanızı sağlayacak 1 Yıllık Sınırsız uygulamalar 89 TL'den başlayan fiyatlarla!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Ulaşım, Geziler ve Öğlen Yemeği dahil Günübirlik Kartepe-Maşukiye-Sapanca Gölü Turu 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Cumartesi-Pazar günleri!)
Gençleşmenin sırrı grupfoni'de! Ataşehir Cindy Güzellik'te; Derinlemesine Cilt Bakımı ve Ameliyatsız Cilt Germe Uygulaması 100 TL yerine 19,90 TL!
Pürüzsüz bir ten hayal olmaktan çıkıyor! Galata Alman Hastanesi'nde; İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak 1 yıllık Uygulama 99 TL!
Türkiye'nin en iyileri arasında bulunan Tuzla etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE'da 40 TL değerindeki yiyecek - içecek harcamalarınız sadece 19,90 TL!
Beylikdüzü Tea Coffee Store'da haftanın her günü geçerli 2 Kişilik Serpme Kahvaltı keyfi 35 TL yerine 24,50 TL!
Siirt Fatih Büryan Salonu'nda Siirt Yöresinden Ana Yemek seçenekleri, Çorba, Çiğ Köfte, Salata, Tatlı, Ayran ve Çay ile leziz menü 40 TL yerine 16 TL!
Muhteşem boğaz manzarası ve yeşillikler içinde brunch keyfi! Kanlıca Paysage Restaurant'ta Açık Büfe Brunch Keyfi 45 TL yerine sadece 29 TL!
'Aşk İhanet Yalnızlık vs..' Oyununa Giriş Bileti 14,90 TL! (26 Ekim - 15 Kasım Halis Kurtça Kültür Merkezi, 2 - 7 Kasım Barış Manço Kültür Merkezi)
Bursa Almira Hotel'de 2 kişi 1 Gece Oda Kahvaltı ve Yarım Pansiyon konaklama fırsatları 155 TL'den başlayan fiyatlarla (30 Aralık'a kadar geçerli)
Ulaşım ve Yarım Pansiyon Konaklama Dahil Kurban Bayramına özel 3 günlük Ayvalık Turu 540 TL yerine sadece 269 TL!
Gidiş-Dönüş Ulaşım ve Çevre gezileri dahil Günübirlik Abant-Maşukiye-Sapanca Turu 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Cumartesi ve Pazar günleri!)
Ulaşım ve Yarım Pansiyon Konaklama dahil Kurban Bayramı Tatiline Özel 2 Gece 3 Gün Eskişehir - Kütahya Turu 540 TL yerine 269 TL!
Evinize farklı bir dokunuş! İstanbul Desenli, Tekerlekli Bosphorus 3'lü Zigon Sehpa 300 TL yerine sadece 169 TL!
UGG, TIMBERLAND, LACOSTE 59 TL!... Modashoes.net'ten yapacağınız alışverişlerde geçerli 3 TL'lik indirim çeki ile Dünya Markaları sadece 59 TL!
Sıcacık tutan battaniyeleri ile bebekler en güzel uykusunda. Antibakteriyel özellikli Soft Bebek Battaniyeleri 39,90 TL yerine 19,90 TL
Beylikdüzü ICETANBUL Buz Pisti'nden 10 KİŞİLİK ÖZEL PAKET 199 TL! (Hamburger, İçecek, Kuru Pasta-Süsleme, Hoca eşliğinde Eğitim, Serbest Seans dahil!)
Zihnizini arındırıp özgüveninizi arttıracak fırsat grupfoni'de! Erim Yaşam Koçluğu'nda; 2 seans Bioenerji uygulaması 350 TL yerine sadece 59 TL!
Ulaşım ve Öğlen Yemeğinde Mangal keyfi dahil Günübirlik Abant Turu 110 TL yerine 65 TL! (29 Aralık'a kadar geçerli!)
Ferhat Göçer'in Ataköy Marina Nossa Costa'da sahne alacağı 28 Eylül Cumartesi akşamı, Limitsiz Alkollü/Alkolsüz İçecekten oluşan menü ile sadece 149 TL!
Büyükada Kalamariki Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı; Hafta İçi Kullanımlarda 99 TL, Hafta Sonu Kullanımlarda 139 TL!
Çengelköy'de kendin pişir kendin ye! Saltanat Mangal Restaurant'ta; 2 Kişilik Kendin Pişir Kendin Ye Menüsü 97 TL yerine sadece 57 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap