Günün Stilini HTC ile Yakala!

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için
duyuru@markafoni.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz.
 
 
Değerli Üyemiz,
 
Akıllı telefonlarımız en değerli, en kullanışlı ve en şık aksesuarlarımız. Zarif tasarımı ve göz kamaştıran görünümü ile ilk tercihimiz ise HTC'nin yeni telefonu HTC One (M8)!
 
HTC One (M8) kullanmaktan zevk alacağınız; çarpıcı tasarımı, metal gövdesi ve pürüzsüz yüzeyi ile tasarım ödüllerini toplayan bir akıllı telefon.
 
HTC, HTC One (M8)'in bu çarpıcı dizaynını iş kıyafetlerinizle, günlük stilinizle ya da hafta sonu seçimlerinizle nasıl kombinleyebileceğinizi yeniden yorumluyor! Akıllı ipuçları, stil sahibi kombinler ve detaylar her gün #HTCileGününStili hashtagiyle Markafoni sosyal medya hesaplarında sizlerle buluşuyor!
 
#HTCileGününStili hashtagiyle Markafoni sosyal medya hesaplarından (Instagram, Facebook, Twitter) HTC One (M8) ile yarattığımız stil önerilerine göz atın, stilinize akıllı detaylar katın!
 
Bu cihaza sahip olmak ise hem çok avantajlı hem de çok kolay. www.htc.com adresine tıklayarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilir, satın alabileceğiniz noktalara ulaşabilir ve kendi şık stilinize HTC dokunuşu ekleyebilirsiniz.
 
 
DİKKAT !
 
Bu e-posta otomatik oluşturulmuştur. Lütfen cevap vermeyiniz.
 
Markafoni ile ilgili her türlü sorunuz için burayı tıklayınız.
 
Gizlilik Sözleşmesi Copyright © 2008-2014 Vipindirim A.Ş.
 

Kampanya duyurularından haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.

 
Ertuğrul Gazi Caddesi No:4 34250 Küçükköy, İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap