Çok Keyifli Bir Hafta Sonu İçin En Şaşırtıcı Yeni Ürünler Stoklarda. Kaçırmayın


Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En İlginç Ürünler
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Alışveriş
Tam dinlenmeye vakit ayırdığınızda kolunuzdan çekilip alışverişe götürülüyorsanız üzülmeyin bu hayatta yalnız değilsiniz...Sevgilinizle çıktığınız alışverişleri daha çekilir hale getirmek isterseniz en harika tişörtler BuldumBuldum.com'da.
49,90 TL
Hemen Al



Sevgili Tişörtleri - Siyah - İlkel Aşk
Aşkınızı tanımlarken söyleyeceğiniz ilk kelime ilkel oluyorsa, İlkel aşk sevgili tişörtlerinde kendinizi bulabilirsiniz. Sevgili Tişörtleri - Siyah - İlkel Aşk siyah renk olup seçmiş olduğunuz bedenlerde 2li olarak gönderilecektir. Üstelik bu tişörtler tamamen size özel!
49,90 TL
Hemen Al



Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Bay Bayan Haklı
Kimin haklı olduğu hep tartışma konunuz oluyorsa, tartışmalarınıza Bay Bayan Haklı sevgili tişörtleri ile son verebilirsiniz.Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Bay Bayan Haklı seçmiş olduğunuz bedenlerde ikili olarak gönderilecektir.
49,90 TL
Hemen Al



İsme Özel Deri Hediye Seti
İçerisinde kartvizitlik, kalem ve anahtarlık bulunan set ile hem sevdiklerinize şık bir hediye verebilir hem de aksesuarlarınızla tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Kalem, anahtarlık ve kartvizitlik üzerine istemiş olduğunuz isim lazer işleme yöntemi ile işlenecek olup yazılar yıllarca silinmeyecektir.
59,90 TL
Hemen Al



Bluetooth Kulaklık Eldiven
Müfettiş Gadget çizgi filmindeki gibi eldiveniniz yardımı ile telefonla konuşmaya ne dersiniz? Hi Call ile artık hayaller gerçek oluyor. Elleriniz üşümeden telefonunuzla Bluetooth Kulaklık Eldiven ile konuşabilir görenleri şaşkınlığa uğratabilirsiniz.
159,90 TL
Hemen Al



Sevgili Tişörtleri - Siyah - Mükemmel Takım
Bay ve bayan Smith filmindeki gibi inişli çıkışlı ve aksiyon dolu bir ilişkiniz varsa Mükemmel Takım tişörtleri tam karşınızda. Sipariş verdiğinizde Mükemmel Takım tişörtleri siyah renkte ve ikili olarak isminize özel olarak gönderilecektir
49,90 TL
Hemen Al



Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Birleşen Kalpler
Yanınızda biricik aşkınız olmadan kendinizi hem biraz eksik hissediyorsanız duygularınızı Birleşen Kalpler beyaz tişört ile gösterebilirsiniz. Sevgili tişörtleri seçmiş olduğunuz bedenlerde 2'li olarak gönderilecektir.
49,90 TL
Hemen Al



Sevgili Tişörtleri - Beyaz - İlkel Aşk
Aşkınızı ilk çağlardaki gibi ilkel ve saf bir şekilde yaşıyorsanız İlkel Aşk Sevgili Tişörtleri sizlerle. Beyaz renkli sevgili tişörtleri yazmış olduğunuz isimlere özel olarak üretilerek 2'li olarak gönderilecektir.
49,90 TL
Hemen Al



Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Mükemmel Karışım
Bir araya geldiğinde en mükemmel karışımı oluşturan sevgililer bu tişört sizin için. Mükemmel Karışım beyaz rengi ile sizlerle. Sipariş verdiğinizde bir biri ile mükemmel uyumlu 2 adet tişört gönderilecektir.
49,90 TL
Hemen Al



Keyifli Masa Takvimi
Her sayfası size özel, fotoğraflı, çok keyifli bir masa takvimi.
24,90 TL
Hemen Al



Karpatik - Kayma Önleyici Ayakkabı Aparatı
Karda yürüyüp de düşmemek artık mümkün! Nasıl mı ? Tabi ki karpatik sayesinde. Ayakkabınızı ne marka ne model olursa olsun rahatça takabileceğiniz Kayma Önleyici Ayakkabı Aparatı kış günlerinde bir numaralı dostunuz olmaya hazır.
39,90 TL
Hemen Al



Şişe Mantarı Totem
Hediye aldığınız şarapların ömrünü daha uzun kılmaya ne dersiniz? Şarap içilip bitse de şişe mantarı ile artık 3 küçük mantar totemi yapılabilecek ve ömür boyu saklanabilecek.
25,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2015
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap