Umre, Fas, Dubai, Porto Lizbon, Prag, Bodrum'da En Avantajlı Tatiller

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 13.03.2012
Tur: 20 Gece 21 Günlük Umre Turu 2099 TL!
Tur: Porto-Lizbon Sizi Bekliyor!
Fırsata Bak »
İndirim
35%
Fiyat
2099 TL
Her müslümanın hayali kutsal toprakları görebilmek, o topraklarda ibadet edebilmek ve Hz. Muhammed'in yürüdüğü yollardan yürüyebilmektir. Bugünün Groupon'u ile bir mutemir (yarı hacı) olma yolundaki ilk adımınızı atabilirsiniz. Tur İçeriği ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
50 TL
5 günlüğüne de olsa hayatınızın karmaşasından, şehrin yarattığı yorgunluktan uzaklaşın ve kendinizi Avrupa'nın en canlı ülkelerinden birinin kollarına bırakın! Bugünün Groupon'uyla 5 günlük Porto - Lizbon turu sizlerle! 1.Gün : İstanbul– ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tur: Dubai'de Muhteşem Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla sadece televizyonda gördüğünüz ve merak ettiğiniz Burj Al Arab'ı yakından izleyebilir, Dubai'de çölde uzun bir yürüyüş yapabilirsiniz! Otel ve gece seçenekli Dubai turu sizlerle! 1. ve 2. Gün: İstanbul-Dubai Sabiha ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Tur: Prag'a 4 Günlük Yolculuk!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
69,90 TL
Tatil: Tam Pansiyon Konaklama ve Ulaşım Dahil Bulgaristan Varna Turu!

Bahar güneşini Altın kum plajında batırmak Varna'da yapılabilecek en keyifli şeydir kuşkusuz! Bulgaristan'ın Karadeniz kıyısında yer alan Varna, yeşille mavinin tüm tonlarını barındıran bahar manzarasıyla keyifli bir tatil sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
329 TL
Konaklama: 4 Yıldızlı Morocco Tildi Hotel'de Büyüleyici Tatil Deneyimi!

Kulağınızı okşayan yumuşak ritimler, okyanustan yükselerek odanızın penceresinden içeri süzülen ılık rüzgar, Atlas Dağları'nın arasında mağrur bir coğrafya ve damağınızı lezzetiyle kamaştıracak romantik tatlar... Tildi Hotel, sizi Atlas ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
238 TL
Konaklama: Tarihle İç İçe Beş Yıldız Konforu!

Adını Osmanlı döneminde Beyoğlu'nda yaşayan besteci Giuseppe Donizetti'den alan Palazzo Donizetti Hotel, size İstanbul'un kalbi Taksim'de, anca masallarda hayal edebileceiniz, büyülü bir dünya sunuyor. Asmalı Mescit'te yer alan otelin her ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
49 TL
Konaklama: Marmaris Country Club Hotel'de Doğa Tatili!

MarmarisCountry Club Hotel macera, spor, heyecan dolu; doğayla iç içe yemyeşil bir tatil için kapılarını açıyor! "Hemen Al" butonuna tıklayarak 1 Nisan - 30 Kasım tarihleri arasında tercih ettiğiniz bir dönemi ve konaklayacağınız gün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Princess Hotel Kalitesiyle Tanışın!

Yenilenen yüzü ve kaliteli hizmet anlayışıyla yıllardan beri Kumburgaz'da hizmet veren Artemis Marin Princess Hotel, şimdi sizi kalitesiyle tanışmaya davet ediyor! Denize sıfır konumuyla bölgenin en sık tercih edilen otellerinden biri olan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
259 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Uzun süredir şehirden kaçıp biraz uzaklaşma fırsatı bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir bahar tatili sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Konaklama: Fethiye Seril Otel'de Tam Pansiyon Tatil Keyfi!

Sabahları ağaç kokularıyla uyanmak, tertemiz bir havaya merhaba demek ve doğanın kucağında romantizm dolu iki gün geçirmek istiyorsanız; Fethiye Çalış Plajı'nda bulunan Seril Otel sizi unutamayacağınız bir tatile davet ediyor! Dünyanın en ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
89 TL
Konaklama: İstanbul'un Tatil Cenneti Kilyos'ta Çift Kişilik Kaçamak!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Konaklama: Bodrum SkySea Hotel'de Denize Sıfır Tatil!

Yaz tatili planlarınızı bugünün Groupon'uyla başlatın! Bodrum'un en güzel beldelerinden olan Turgutreis'te, eşsiz bir manzaraya sahip SkySea Hotel'de denize sıfır tatil sizi bekliyor! Yılın tercih ettiğiniz bir dönemini "Hemen Al" butonuna ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Mağara Odalarda Rüya Gibi Bir Tatil!

Kapadokya'da tam da atmosfere uygun bir otelde sevgilinizle birlikte geçireceğiniz rüya gibi tatilin kapılarını bugünün Groupon'uyla açın! Sevdiğinizi kolunuza takıp Kapadokya'ya doğru yola çıkın ve Babayan Evi kalitesiyle, mağara odalarda ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
285 TL
Konaklama:Tarihle İç İçe Huzur Dolu Bir Tatil!

"Huzur" kelimesiyle birlikte anılan Cunda Adası'nda tarihi ada kadar eski, masalsı bir konak Ziyabey Konağı. Bugünün Groupon'uyla her taşı, her sokağı tarih kokan Cunda Adası'nda, ilkbaharda ya da diğer mevsimlerde huzur dolu bir tatil ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
230 TL
Konaklama:Dedeman Hotels'da Çift Kişilik Keyif!

Sevdiğinizle baş başa vakit geçirmek için ayrıcalıklı bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u, Dedeman İstanbul'un seçkin odalarında konaklama sunuyor! Şehrin merkezinde şık ve elit bir atmosferde huzur ve keyif dolu bir gün sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
158 TL
Konaklama:Legend Hotel Riva'da Doğa ve Deniz Manzarasıyla Ayrıcalıklı Anlar!

Beykoz'un doğası ve sakinliğiyle sık ziyaret alan beldesi Riva'da yer alan Legend Hotel sizi doğanın kucağında bitmesini istemeyeceğiniz anlara davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla yeryüzündeki cenneti keşfedebilir; kent yaşamının stresinden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Holiday Inn Hotel Bursa'da Hafta Sonu Çift Kişilik Konaklama ve Spa!

Şehrin merkezinde konuklarına ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunan Holiday Inn Hotel Bursa, cuma, cumartesi ve pazar günleri çift kişilik konaklama paketiyle bugünün Groupon'unda! Konaklama paketinize dahil olan hamam, sauna ve spa ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
195 TL
Konaklama: Kaş Club Çapa Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Tarihin ayak izlerinin üzerinde, tüm doğal güzellikleriyle denize sıfır, eşsiz bir tatil için bugünün Groupon'u sizi Kaş'a davet ediyor! Club Çapa Hotel'de çift kişilik tatilinizde maviliklerin derinliğinde büyülü bir dünya ile tanışacak, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Evinizin Konforu ile Tatil Şansı Sizinle!

5 yıldızlı otellerin olanaklarıyla kendinizi sınırlamak istemiyor ve tatilde evinizin konforunu aratmayacak bir rahatlığı arıyorsanız bugünün Groupon'uyla Royal Heights'ın 1+1, 2+1 apart seçenekleri ve 3+1 havuzlu villaları sizi bekliyor! ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap