Ottoman Spa'da Erkeklere Özel Bakım ve Masaj / Şişli MD Beauty Life'ta Cilt Bakımı / Bahçe Cafe Pendik'te Kahvaltı

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Ottoman Spa'da Erkeklere özel; Masaj seçeneklerinden, Hamam Sefasına en özel Bakım ve Keyif paketleri 55 TL'den başlayan fiyatlarla!
Şişli MD Beauty Life'tan, Dermapen ile Mezobotox, Mezolift ve Oksijen Terapiden oluşan Cilt Bakımı Uygulaması 2 seans 69 TL, 4 seans 99 TL!
Bahçe Cafe Restaurant Pendik'te Pazar günleri Açık Büfe Kahvaltı keyfi 28 TL yerine sadece 18 TL!
Kız Kulesi'nde Pazar günleri Brunch keyfi 80 TL yerine 39,90 TL (Tekne ile Ulaşım ve Sergi Girişi dahil. 27 Ekim'e kadar geçerli)
KPSS, ALES, ÖABT, DGS ve YDS sınavlarına hazırlananlar için 1 YIL süreyle izleyebilecekleri Ders Videoları %61 indirimle grupfoni fırsatında!
Dans senin için bir tutkuysa, bu fırsatı sakın kaçırma! Dört Mevsim Sanat Atölyesi'nde 1 aylık Dans Eğitimi 49 TL! (İlk 3 Kişiye Özel 39 TL! )
Nes Club'da Bayanlara Özel Jakuzi, Sauna, Sıcak Su Havuzu, Buhar Odası, Şok Havuzu, Fitness Kullanımı ve Ayak Masajı dahil Hamam Keyfi 29,90 TL!
Suada Club Aslan Restauranta Ege Lezzetlerinden oluşan akşam yemeği size özel fiyatla 65 tl ! (Haftanın her günü geçerli!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam Sefası 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 200 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLERLE!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Kartal Titanic Business Hotel'de; Havuz,Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları 29 TL'den başlayan fiyatlarla!
Beyoğlu Hotel Santa Pera'da 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama 318 TL yerine 159 TL! (1 Kasım'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Fethiye Kayaköy Villa Levissi Han'ın "Taş Apart" evlerinde 4 kişiye kadar 1 Gece konaklama 200 TL yerine sadece 99 TL! (Bayram Tatili'nde de geçerli!)
Taksim Meydanı'na yakın olmanın keyfini yaşayın! Taksim IBBA Suites'te 2 Kişi 1 Gece Konaklama 230 TL yerine 125 TL!
KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE 5 GECE 6 GÜN YUNANİSTAN TURU 999 TL! (Ulaşım dahil!)
Kurban Bayramı'nda Doğa, Göl, Deniz ve Terapi Turu! 5 Gün Halkidiki & Selanik - Kavala & Thassos - Manastır & Ohrid Turu 600 TL yerine 300 TL!
KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE 7 GECE 8 GÜN BANGKOK TURU 4990 TL yerine 3899 TL! (Phuket Hard Rock Cafe'de Akşam Yemeği dahil!)
Yer kaplayan çamaşır askılarına veda edin! Hafif ve saklaması kolay Katlanabilir Çamaşırlık 40 TL yerine sadece 16,90 TL!
Ağva Kurfallı Köyü Ekoland Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı ve Akşam Yemeği hafta içi günlerde 160 TL; hafta sonları 380 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 34,90 TL! (EYLÜL SONUNA KADAR GEÇERLİ!)
Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı Menüsü 40 TL yerine sadece 19 TL!
Titanic Port Hotel Tulipa Spa'da Tesis Kullanımı dahil Fransız Fitoterapi Cilt Bakım Uygulaması ile Cilt Bakımı seçeneklerinden biri sadece 55 TL!
Yeniköy F. Erdilli Gourmet Slow Food'da; Bol Çeşitli Brunch Menüsü 24,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Ramazan Bayramı dahil Hafanın Her Günü Geçerli!)
Kaliteli hizmet, karşı konulmaz lezzet! The Central Palace Bosphorus'ta Akşam Yemeği Menüsü 29,90 TL! (İLK 2 KİŞİYE ÖZEL 24,90 TL!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap