Tarabya Egeli Meyhane'de Enfes Lezzetler / Kız Kulesi'nde Brunch / Büyükada Kalamari Hotel'de Konaklama

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Tarabya Egeli Meyhane'de enfes Ege lezzetleri ile bezeli bir menü eşliğinde Greek eğlence keyfi 39,90 TL! (2 ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
Kız Kulesi'nde Pazar günleri Brunch keyfi 80 TL yerine 39,90 TL (Tekne ile Ulaşım ve Sergi Girişi dahil. 27 Ekim'e kadar geçerli)
Büyükada Kalamari Hotel'de; 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı Hafta İçi 129 TL; Hafta Sonu 149 TL!
Büyükada Anadolu Hisarı My Moon Restaurant'ta, 35 Çeşit yöresel lezzetten oluşan Serpme Kahvaltı keyfi 17,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Suada Club Aslan Restauranta Ege Lezzetlerinden oluşan akşam yemeği size özel fiyatla 65 tl ! (Haftanın her günü geçerli!)
BÇ Hotel Spa ve Türk Hamamı'nda; Masaj seçenekleri ve Islak Zemin kullanımı 69 TL'den başlayan fiyatlarla!
5 Yıldızlı Konaklama Keyfi ve Alışveriş birarada! Via Port Crown Plaza Asia'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama 249 TL yerine 149 TL!
Profilo AVM Time Out Bowling'de hafta içi günlerde geçerli 1 Oyun Bowling 8 TL yerine 4,90 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 34,90 TL! (EYLÜL SONUNA KADAR GEÇERLİ!)
DeFacto'dan inanılmaz fırsat! DeFacto.com.tr'den yapacağınız "Tüm Alışverişlerde Geçerli" 20 TL'lik İndirim Çeki grupfoni üyelerine özel sadece 3 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
ÜCRETSİZ FOREX EĞİTİMLERİ İLE ALTIN FİYATLARINI 12'DEN VURUN!
Digiturk'ten grupfoni üyelerine özel süper fırsat! ŞAMPİYONLAR PAKETİ'ne şimdi üye olun, Ayda sadece 47,99 TL ödeyin!
5 Yıldızlı Konaklama Keyfi ve Alışveriş birarada! Via Port Crown Plaza Asia'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama 249 TL yerine 149 TL!
Konaklama ve Ulaşım dahil 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Makedonya & Yunanistan Turu 700 TL yerine 369 TL!
5* Kıbrıs Cratos Premium Hotel'de 2 ve 3 Gece Tam Pansiyon Konaklama fırsatları 669 TL'den başlayan fiyatlarla (Uçak Biletleri ve Transferler dahil)!
Bitkisel formülü ile ter kokusunu yok edip, gül kokusuna çeviren Deo Pastil Ter Şekeri paketleri 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Mutfakta artık yeni bir yardımcınız var! 1 kg kapasiteli Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz 499 TL yerine sadece 299 TL!
İstinye Meyyali Restaurant'ta asırlık çınar ağaçları altında Açık Büfe Kahvaltı keyfi 26,90 TL! (8 Eylül'e kadar geçerli!)
Eşsiz bir doğa, yemyeşil bir bahçe.. Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de 1 Porsiyon Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay eşliğinde Kahvaltı Tabağı 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Titanic Port Hotel Tulipa Spa'da Tesis Kullanımı dahil Fransız Fitoterapi Cilt Bakım Uygulaması ile Cilt Bakımı seçeneklerinden biri sadece 55 TL!
Büyükada Yörükali Tesisleri'nde 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı, Plaj Girişi, Patates Tava ve 2 Meşrubat; Hafta İçi Kullanımlar için 129 TL, Cumartesi günü Kullanımları için 179 TL!
Cevahir Hotel İstanbul Asia Tulipa Spa Health Club'da; Açık Havuz kullanımı Hafta içi 39 TL, Hafta sonu 49 TL!
Suada Club Aslan Restauranta Ege Lezzetlerinden oluşan akşam yemeği size özel fiyatla 65 tl ! (Haftanın her günü geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap