Haftanın En Çok Satan Fırsatları

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Cukka Fasl-ı Meyhane'de Doktor Bilal ve Nuran Sultan ile eğlence dolu gecede, Limitsiz Alkollü İçecek dahil menü 55 TL! (4,6,10 ve 50 Kişi seçenekli)
Nihavend Etiler'de Cuma ve Cumartesi geceleri Limitsiz Yerli Alkollü İçecek ve Canlı Müzik eşliğinde menü 65 TL! (2, 4 ve 8 Kişilik seçenekleriyle!)
Nefes kesen manzarası ile Kız Kulesi'nde Canlı Müzik eşliğinde Akşam Yemeği 140 TL yerine 99 TL! (Kurban Bayramı dahil 29 Aralık'a kadar geçerli!)
Suada Club Aslan Restauranta Ege Lezzetlerinden oluşan akşam yemeği size özel fiyatla 65 tl ! (Haftanın her günü geçerli!)
Korukent Cosmic Bowling'de 2 Oyun Bowling ve Meşrubat 12 TL; 2 Oyun Bowling, Meşrubat ve Hamburger 19 TL! (Mart 2014'e kadar geçerli!)
Point Hotel Barbaros The Game'e Giriş, 4 saatlik Oyun, Yemek Menüsü ve Sınırsız Üyelik paketleri 19,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Polonezköy'de Bayram sefası! Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay ile kahvaltı keyfi 12,90 TL! (Bayram tatilinde de geçerli)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 34,90 TL! (EYLÜL SONUNA KADAR GEÇERLİ!)
Gutava Atölye'den Butik Cupcake, Butik Kurabiye, İleri Seviye Butik Kurabiye ve Cake Pops Kursları Kişi seçenekleriyle 39 TL'den başlayan fiyatlarla!
Etiler Zahide Fasıl'da Canlı Müzik eşliğinde leziz menü 69,90 TL! (2, 4 ve 10 Kişilik seçenekleriyle!)
26 Ekim ve 13- 23 Kasım tarihlerinde sahnelenecek "Üzgünüm Leyla" oyununa giriş biletleri 45 TL yerine 22,50 TL!
Bağdat Caddesi Dream Day Spa Center'da Masaj Keyfi 29 TL'den başlayan fiyatlarla! (2 kişiye Özel Fiyat ve Premium Masaj seçenekleri ile!)
Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı Menüsü 40 TL yerine sadece 19 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Caliente Garden Legend Otel Polonezköy'de Kahvaltı Keyfi; Hafta İçi günlerde 11,90 TL, Cumartesi günleri 12,90 TL!
Var mı Bowling kadar eğlencelisi! Maltepe Sahil Palace Bowling Çocuk Eğlence Merkezi'nde 1 Oyun Bowling 8 TL yerine sadece 4,99 TL!
Bakırköy English Zenith Butik Dil Kursu'nda; 50 saatlik İngilizce ya da Arapça Eğitimi 750 TL yerine sadece 189 TL!
Kumkapı Olimpiyat 2 Minas Restaurant'ta Alkollü ya da Alkolsüz içecek eşliğinde enfes Menü 49 TL! (2 ve 4 Kişilik seçeneklerle!)
Türkiye'nin En Büyük Özel Buz Pisti ICETANBUL Buz Pisti'ne 45 dakikalık Serbest Zaman Girişi 15 TL yerine sadece 7,50 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Eski Kumkapı'da yeni tarz! Kumkapı Tiryakii'de HER GECE CANLI EĞLENCE VE ENFES YEMEK MENÜSÜ 59 TL! (2 ve 4 Kişilik seçenekleriyle!)
Türkiye'de ilk kez! Müthiş bir eğlence deneyimi yaşamanız için Pirates of Labirent'te; Aynalı Labirente Giriş ve enfes bir menü sadece 19,90 TL!
'Seninle Evlenir Miyim?' Oyununun Ekim, Kasım ve Aralık Aylarındaki Gösterimlerine Giriş Bileti 17 TL!
Bu sinema size özel! Kafika Sinemaları'nda İki Kişilik Sinema Keyfi 80 TL yerine %52 grupfoni fırsatıyla 39 TL!
Özel Villa Levent Sürücü Kursu'nda 2 Ders Direksiyon Eğitimi 120 TL yerine sadece 60 TL!
İSTANBUL JEEP SAFARİ'de Off-Road Deneyimi 69,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Uzman pilot ya da kendi kullanımınız ile!)
Hasırlı Osmanlı Mutfağı menüsünden yapacağınız tüm Yeme-İçme harcamalarında %50 indirim sağlayan "İndirim Çeki" sadece 3 TL(29 Aralık'a kadar geçerli)
Ataköy Marina Puppa Mediterranean Brasseri'de Ezine Peynirinden, Ev Yapımı Reçele; Yumurtadan, Portakal Suyuna enfes Kahvaltı Menüsü 24,90 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap