Starcity Kumpir BOX / Tek Derste Sihirbazlık Kursu / Chocolate Bistro'da Kahvaltı

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Starcity KumpirBOX'da; Karışık Kumpir ya da Ana Yemek seçeneklerinden biri ve 1 Meşrubat 6,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Abra Kadabra! "Dünyanın En İyi Sihirbazı" ödüllü Doruk Ülgen'den "Tek Derste Sihirbazlık Kursu 250 TL yerine sadece 149 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Kumburgaz Penguen Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 80 TL yerine 49 TL! (26 Kasım'a kadar geçerli!)
The Green Park Kartepe'de 2 ya da 4 Kişi 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama ve Spa Kullanımı 179 TL'den başlayan fiyatlarla! (Her gün geçerli!)
Var mı Bowling kadar eğlencelisi! Maltepe Sahil Palace Bowling Çocuk Eğlence Merkezi'nde 1 Oyun Bowling 8 TL yerine sadece 4,99 TL!
Rahatlığın ve şıklığın adresi, şehrin merkezindeki Karakaya Hotel'de 2 Kişilik Konaklamalar 119 TL'den başlayan fiyatlarla!
Pırıl Pırıl, bembeyaz gülümsemeler! Orijinal Amerikan Dazzling White Diş Beyazlatma Kalemi 20 TL yerine sadece 11,90 TL!
Bursa'nın kaplıcalarıyla ünlü semti Çekirge'de bulunan Gönlüferah City Otel'de konaklama fırsatları 129 TL'den başlayan fiyatlarla (Bayram Tatili dahil)
Evinizde, kampta, piknikte, balıkta rahatça ortamı aydınlatabileceğiniz Dekoratif Dokunmatik Led Lamba 100 TL yerine sadece 54 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 34,90 TL! (EYLÜL SONUNA KADAR GEÇERLİ!)
Nefes kesen manzarası ile Kız Kulesi'nde Canlı Müzik eşliğinde Akşam Yemeği 140 TL yerine 99 TL! (Kurban Bayramı dahil 29 Aralık'a kadar geçerli!)
Eğlence dorukta! Riva Paintball'da 1 Kişilik Paintball Oyunu 9,90 TL; 2 Kişilik Paintball Oyunu 18,90 TL ve 1 Kişilik ATV Kullanımı 59,90 TL!
Beylikdüzü Garden Life Fitness & Spa'da; Masaj seçeneklerinden biri, Sauna, Buhar Banyosu ve Türk Hamamı Kullanımları 29 TL'den başlayan fiyatlarla!
Bayramda non-stop eğlence! Club 216'da Karaoke ve Canlı Müzikli akşamlara giriş 49 TL'den başlayan fiyatlarla (Limitsiz Alkollü İçecek menüsü dahil)
Bayramoğlu Paradise Island Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Standart Odalarda Oda Kahvaltı Konaklama 109 TL! (30 Aralık'a kadar haftanın her günü geçerli!)
"Kimsenin Ölmediği Bir günün Ertesiydi (+16)" oyununun Ekim ve Kasım aylarında sahnelenecek gösterimlerine giriş bileti sadece 25 TL!
Divan İstanbul Asia Hotel'de 21 Ekim - 30 Aralık tarihleri arasında Deluxe Odalarda 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama 199 TL!
Bursa'nın kaplıcalarıyla ünlü semti Çekirge'de bulunan Gönlüferah City Otel'de konaklama fırsatları 129 TL'den başlayan fiyatlarla (Bayram Tatili dahil)
Deniz kıyısında muhteşem manzara eşliğinde kahvaltı keyfi! Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant'da Açık Büfe Kahvaltı keyfi 35 TL yerine sadece 19,90 TL!
'Seninle Evlenir Miyim?' Oyununun Ekim, Kasım ve Aralık Aylarındaki Gösterimlerine Giriş Bileti 17 TL!
Queen Hotel & Spa'da Islak Zemin Kullanımları, Masaj çeşitleri ve Cilt Bakımı seçeneklerinden oluşan Paketler 59 TL'den başlayan fiyatlarla!
Ünlü "Şahin Sucukları" markasının caddedeki mekanı Şahin Gurme'de kahvaltı keyfi 32,50 TL yerine 24,50 TL!
Polonezköy'de Bayram sefası! Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay ile kahvaltı keyfi 12,90 TL! (Bayram tatilinde de geçerli)
Dedeman İstanbul'da Bayrama Özel 2 kişilik konaklama fırsatları 179 TL'den başlayan fiyatlarla! (Açık Büfe Kahvaltı ve SPA Kullanımı Dahil)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap