2014'ün En Beğenilenleri | Yıla Damgasını Vuran Bu 15 Ürünü Kaçırmayın


75 TL ve Üzerine Kargo Bedava
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
BULDUMBULDUM.COM
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Star Lover - Romantik Projeksiyonlu Gece Lambası
Aşkınızı duvara yansıtın
Star Lover ile sevdiklerinizle geçirdiğiniz anları daha romantik kılabilirsiniz. Romantik Projeksiyonlu Gece Lambasının yarattığı ambiyans yalnızların umut ışığı olup, sevgilerin kalbini ısıtacak.
19,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel D'S Damat Gömlek
Bu gömlek diğer gömleklerden birkaç gömlek daha üstün
Eşinize, babanıza veya erkek arkadaşınıza üzerinde baş harflerinin bulunduğu Kişiye Özel Gömlek hediye edin, kendilerini özel hissettirin. Yakasına da istediğiniz notu yazabileceğiniz Kişiye Özel Gömlek bir erkeğe verilebilecek en özel hediyelerden biri.
69,00 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi
Bugün günlerden senin doğduğun gün…
Sevdiklerinize hayatları boyunca unutamayacakları bir hediye vermek ister misiniz? O doğduğu gün neler olmuş, ayın şekli nasılmış, en popüler şarkı hangisiymiş, ekmek kaç paraymış gibi gerekli gereksiz tüm bilgilerle dolu Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi sizin vermiş olduğunuz o özel güne istinaden, özel olarak hazırlanmakta.
18,90 TL
Hemen Al



Sihirli Yumurta
İçinden sevgi fışkıran sihirli yumurta
Magic Egg ile sevginizi farklı bir yolla gösterin. Sihirli Yumurtanın tepesini kırıp biraz suladığınızda birkaç gün sonra size sevgisini yapraklarındaki sihirli yazılar ile gösterecek.
4,90 TL
Hemen Al



Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi
İçinizde büyüyen sevginizi aşk kulesi ile gösterin
Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi ile dünyanın tüm çikolatalarından daha tatlı olan sevgilinize en az onun kadar tatlı bir hediye verebileceksiniz. Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi ile tatlı yiyip tatlı konuşacak aşkınızın temellerini sağlamlaştırabileceksiniz.
89,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Manyetik Kum Saati
Her anın kıymetini bilenlere
Sevdiklerinize onlarla olan her anın değerini gösterebileceğiniz Kişiye Özel Manyetik Kum Saati artık BuldumBuldum.com'da. Üzerine istediğiniz mesajı yazabileceğiniz Kişiye Özel Manyetik Kum Saati hem şık bir hatıra hem de dekor olacaktır.
29,90 TL
Hemen Al



130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle
Hayatınızın parçalarını birleştirin
Dilediğiniz fotoğrafı, resmi, logoyu gönderin, onu 130 parçalık bir yapboza dönüştürelim. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle'ı kalp şeklindeki kutusu içinde orijinaliyle birlikte sevdiklerinize gönderin, işin içine biraz bulmaca, biraz eğlence katın.
44,90 TL
Hemen Al



Ömür Boyu El Ele Yastık Seti
Ömür boyu elleriniz hiç ayrılmasın diye
Biricik aşkınız ile her durumda el ele, yürek yüreğe yola devam edebilmeniz için özel olarak tasarlanmış Ömür Boyu El Ele Yastık Seti sizlerle. İki farklı modeli olan Ömür Boyu El Ele Yastık Seti seçmiş olduğunuz modelde 2 adet elyaf dolgulu yastık olarak gönderilecektir.
49,90 TL
Hemen Al



İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
İncitanenizi gerçek incilerle ödüllendirin
İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, istiridye içerisindeki gerçek bir midyenin bağrında yatan çok özel bir inci. Yüzük, küpe ve inci kolyeden oluşan Aşk İncileri Takı Seti ile sevgilinize ona ne kadar değerli olduğunu hissettirin.
29,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan
Erkek adam cüzdanından belli olur
Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan ile isminize özel kendi cüzdanınıza sahip olabilir, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan ile hem tarzınızı hem de isminizi ortaya koyun.
88,90 TL
Hemen Al



Aşk Dolu Kavanoz
365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz
1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...
49,90 TL
Hemen Al



Sihirli Kupa İki Fotoğraflı
Sihir yapmak için bazen bir bardak sıcak su bile yeter!
Magic Mug'ın içine koyduğunuz kahve, çay veya sıcak su siyah kupanızın içindeki saklı fotoğrafları ortaya çıkartacak. Sihirli Kupa ile sevdiklerinizi şaşırtıp mutlu edebileceksiniz.
24,90 TL
Hemen Al



Mini Mesaj Şişeleri
Mini mi mini şişeler
Hediyelerinize koyduğunuz notlarınızın çok daha özel hale gelmesini ister misiniz? İçerisinde mesaj kağıdı bulunan sevimli mi sevimli Mini Mesaj Şişeleri ile hediyelerinizin anlamına anlam katmanız artık mümkün. Mini Mesaj Şişeleri 3 farklı modeli ile sizlerle.
9,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak
Tamamen kişiye özel bir çakmak
Üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz de sevdiklerinizin fotoğrafını bastırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak artık buldumbuldum.com'da. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmağın yalnızca tek tarafında fotoğraf baskısı bulunmaktadır.
24,90 TL
Hemen Al



Star Master - Projeksiyonlu Gece Lambası
Yıldızlar artık gökyüzünde yalnız değil, odanızda sizinle birlikte
Star Master ile tüm galaksi odanızda parıldayacak. Projeksiyonlu Gece Lambasından yayılan binlerce yıldız sürekli renk değiştirerek büyüleyici atmosferler oluşturacak.
19,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2014
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap