Görenleri Kıskandıracak En Süper 15 Yeni Ürün Stoklarda | Kaçırmayın


75 TL ve Üzerine Kargo Bedava
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
BULDUMBULDUM.COM
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Yemek Adabı V Yaka Erkek Tişört
Yemek adabını bilmek gerek!
Yemeğe büyükler gelmeden başlanmaz, bunu siz biliyor olabilirsiniz ama herkes bilsin isterseniz Yemek Adabı V Yaka Erkek Tişört var! Üzerine isterseniz ekstra tasarımlar ekleyebileceğiniz Yemek Adabı V Yaka Erkek Tişört karşınızda.
31,90 TL
Hemen Al



Sevgiliye Özel 2015 Takvimi
Hem fotoğraflı hem de aşk dolu bir takvim
Her sayfasına ayrı ayrı fotoğraf ve mesaj yazabileceğiniz Sevgiliye Özel 2015 Takvimi artık BuldumBuldum.com'da. Sevgilinize yeni yılda çok özel bir hediye vermek isterseniz fazla uzağa gitmenize gerek yok!
24,90 TL
Hemen Al



Lolipop Silgi ve Kalem
Bu kalemler çok tatlı!
Hem rengarenk hem de leziz mi leziz Lolipop Silgi ve Kalem seti ile artık sınıfın en orijinal kişisi olabileceksiniz.Lolipop Silgi ve Kalem seti karışık renk ve desenlerde tekli olarak gönderilmektedir.
9,90 TL
Hemen Al



Akıllı Telefon Projektörü
Evde, işte okulda sinema keyfi
Küçücük telefonunuzu çok özel bir projektöre çevirmek ister misiniz? Smartphone Projector ile artık evde, işte ya da okulda telefonunuzla bir şeyler izlemek çok daha zevkli.
69,90 TL
Hemen Al



Domates Erkek V Yaka Tişört
Kişiye özel erkek tişörtü
İster kendiniz isterseniz de erkek arkadaşınız için özel tasarlayabileceğiniz Erkek V Yaka Tişörtler BuldumBuldum.com'da. Kendin Tasarla uygulaması ile ister siyah isterseniz de beyaz renkteki tişörtleri kendiniz tasarlayabilirsiniz.
31,90 TL
Hemen Al



2015 Yılbaşı Hediye Çeki - Kupa Hediyeli
Hediyeli Yılbaşı Çeki
2015 yılına girerken sevdiklerinize en güzel hediyeyi siz almak istiyorsunuz ama ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız 2015 Yılbaşı Hediye Çekleri sizlerle. Üstelik 50 veya 75 TL'lik hediye çeki alan müşterilerimize Yılbaşı Kupası Hediye!
50,00 TL
Hemen Al



Küçük Yılbaşı Kar Küreleri
Mini mini sevimli kar küreleri
Yılbaşı için hem çok sevimli hem ekonomik hem de ışıl ışıl hediye arayışında olanlar müjde Küçük Yılbaşı Kar Küreleri artık BuldumBuldum.com'da.
9,90 TL
Hemen Al



Noel Dayı Yılbaşı Ürünleri
Bizde noel baba ne gezer diyenlere...
Uslu bir çocuk olmazsanız üzülerek söylemek istiyoruz ki bu yıl size noel babadan hediye yok! Gene de üzülmeyin çünkü noel dayınız var... Bu yılbaşında da sizden sevgisini esirgemeyecek olan Noel Dayı Yılbaşı Ürünleri BuldumBuldum.com'da.
6,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Film Şeridi Yastık
Hayatınızın özeti bir yastık...
Ömrünüzü birlikte geçirmek istediğiniz kişiye evlenme teklifi etmeden hayatını film şeridi gibi gözlerinden geçirmek ister misiniz? Üzerine 5 adet fotoğraf özel mesajınız, tarih ve isimlerinizin yazdığı Kişiye Özel Film Şeridi Yastık sizlerle.
29,90 TL
Hemen Al



Kadife Kutuda Kalp Puzzle
Kalpten gelen bir puzzle
En güzel fotoğrafınızı yapboz haline getirip onu da şık kalp bir kutuda sevdiklerinize hediye etmek ister misiniz? Cevabınız evet ise Kadife Kutuda Kalp Puzzle'a merhaba deyin.Kadife Kutuda Kalp Puzzle 27 ve 97 parça olmak üzere 2 farklı modeli ile sizlerle.
29,90 TL
Hemen Al



Işıklı Yılbaşı Gözlüğü
Yeni yıla ışıl ışıl girmek isteyen...
Yılbaşında hem göz kamaştırmak hem de renkli kişiliğinizi ortaya çıkartmak isterseniz 3 farklı rengi ile Işıklı Yılbaşı Gözlüğü sizlerle. Seçmiş olduğunuz renkte tekli olarak gönderilecek olan Işıklı Yılbaşı Gözlüğü ile gelin yeni yıla ışıl ışıl girin...
14,90 TL
Hemen Al



Dünya Haritası Mantar Pano
Gezdiğiniz ve gezmek istediğiniz yerler yanıbaşınızda...
Bir mantar pano ile dünyayı karış karış öğrenmeye ne dersiniz? Corkboard Map ile artık dünyanın 7 kıtası da aynı anda size hizmet edebilecek.Dünya Haritası Mantar Pano iğneleri ile birlikte sizlerle.
124,90 TL
Hemen Al



İneklere Özel Kalem Kutuları
Biraz nostaljik, oldukça da geek...
Arkadaşlarınız sizi inek diye de çağırsa biliyoruz ki siz çok özel kişilersiniz. O yüzden Geek Pockets'i sizler için bulduk getirdik. İneklere Özel Kalem Kutuları 4 farklı modeli ile sizlerle.
19,90 TL
Hemen Al



Silikon Kurdele
Hem şık hem de zahmetsiz bir kurdele
Hediyeler üzerine yapılan kurdelelerin artık hazırı ve silikonu var. Paket içerisinde 2 farklı boyda tam 10 adet silikon Kurdele bulanan Gifted Ribbon Bands sizlerle.
19,90 TL
Hemen Al



Masaj Kalemi
Çalışmaktan yorulduğunuzda...
BuldumBuldum.com'un Masaj kalemi sayesinde artık çalışmaktan beyniniz ağrımaya başladığında usulca kaleminizin arkası ile baş masajı yapabilmeniz mümkün. Pembe, turuncu, mavi ve yeşil rengi bulunan DCI Massage Pen seçmiş olduğunuz renkte tekli olarak gönderilmektedir.
11,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2014
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap