Ada | Sultanahmet | Teknede Yılbaşı | Moskova Uçak Bileti | Taksim

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 21.12.2012
Büyükada My Way Hotel'de Çift Kişilik Tatil!
Sirkeci Hotel Soliman'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!   Tercihe göre deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way Hotel'de sizleri ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Bugünün Groupon'u İstanbul'u rahatlıkla keşfe çıkabileceğiz ve konforlu odalarda konaklayabileceğiz size özel bir gün sunuyor!  Hotel Soliman, kültürleri buluşturan tarihi yarımadaya yakın konumu ile bir İstanbul gezisinde görülmesi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
30%
Fiyat
140 TL
Yılbaşını Kartal Titanic Business Hotel Asia'da Kutlayın!

Yılbaşında keyifli ve unutulmaz anlar yaşamaya hazır olun. Bugünün Groupon'uya Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de yılbaşının tadını çıkarın! Limitsiz İçkili ve Meşrubatlı Gala Yemeği Soğuk Başlangıç Tabağı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Başarı Cruises ile Boğazda Yılbaşı Yemeği ve Limitsiz Eğlence

Bugünün Groupon'uyla yılbaşını İstanbul Boğazı'nda karşılayın! Başarı Cruises kalitesiyle sınırsız eğlence sizi bekliyor! Dostlarınızla yılbaşında keyifli ve unutulmaz anlar yaşamaya hazır olun! Masallar şehri İstanbul'un tüm ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
85 TL
Yılbaşını Taksim Midtown Hotel'de Kutlayın!

Bugünün Groupon'uyla tüm yılın yorgunluğunu, koşturmacasını bir kenara bırakma ve yeni yılın yaklaşmasıyla yenilenme, arınma ve hayatınızda bembeyaz bir sayfa açma zamanı! Midtown Hotel İstanbul, her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
359 TL
Moskova'ya Uçun ve Konaklayın

Etrafı bembeyaz bir güzelliğe boyayan kış henüz şehrinize gelmediyse üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla kışı ve yılbaşını, en güzel yaşandığı topraklarda deneyimleme şansı sizi bekliyor! Üstelik kış tatili ile sınırlı kalmayabilir Nisan ayına ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
139 TL
Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!    Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Raymond Hotel'den Tarihi Yarımadada 2 Kişilik Romantik Konaklama Paketleri!

Medeniyetlerin buluştuğu bu otantik yarımadada sevdiğinizle romantik bir İstanbul tecrübesi yaşamaya ne dersiniz? Bugünün Groupon'u Sultanahmet Raymond Hotel'de benzersiz konaklama paketleri sunuyor! Eski bir binanın arasından sarkıp size ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
İstiklal St. House'ta 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Paketleri!

İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan İstiklal St. House size ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 70 metre mesafedeki İstiklal St. House, ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış modern süitler ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Mood Design Suites'te 2013'ü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla tasarıma başka bir boyut katan Mood Design Suites'te konaklama ve yılbaşı partisi sizleri bekliyor! Yeni yılı muhteşem bir şekilde karşılamak istiyorsanız Groupon'unuza bir göz atın!   Konaklamanız için comfort, deluxe ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Sultanahmet Darüssade Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gri binaları bir kanara bırakın Sultanahmet'in sokaklarında gizli İstanbul'u keşfetmenin tadını çıkarın! İstanbul'un eski kentinde sakin bir sokakta geleneksel bir ahşap evde yer alan bu özel sınıf otel, zarif şekilde ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
İzmir Otel Sesli'de 2 Kişilik Tatil!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! Hayatın karmaşasından uzaklaşın ve Çeşme Otel Sesli'ye doğru yola çıkın!  Otel Sesli'deki odaların tamamı sade mobilyalarla ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
78 TL
Büyükada Yalı Butik Otel'de 2 Kişilik Tatil

Bugünün Groupon'u şehir hayatının yorgunluğunu üzerinizden atmanızı ve taptaze bir başlangıç yapmanızı sağlıyor! Büyükada Yalı Butik Otel hafta içi, hafta sonu ve deluxe oda konaklama seçenekleriyle sizlerle! 2011'de faaliyete giren Yalı ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
160 TL
Masallar Şehri Prag'ta 2 Kişilik Tatil!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
172 TL
Paris'de Çift Kişilik Romantik Tatil!

Sıradan tatillerden sıkıldıysanız, romantik bir tatil peşindeyseniz sizi muhteşem bir tatil için Fransa'ya davet ediyoruz! Tüm işlerinizi bir kenara bırakın, tüm yoğunluğunuzdan koşuşturmalarınızdan uzakta romantizmin krallığı olan ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
164 TL
Amsterdam NH Musica Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Deneyimi 164 TL!

İzinlerinizi ayarlayın, bavullarınızı dolduracak eşyalarınızı şimdiden alın! Layıkıyla eğlenmek ve felekten geceler çalmak için bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz!  NH Musica'daki tüm odalar, renkli duvar kağıtları ve modern ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
245 TL
Vienna International Magic Circus Hotel at Disneyland® Paris****'te Büyüleyici Tatil

Bugünün Groupon'u ile çocuklarınıza, yakışıklı prensinize ya da güzel prensesinize eşlik edin! Bambaşka bir coğrafyada çağınızın karakterini keşfedin! Gezinirken etrafınızı benekli köpekler sarabilir ve bunlar 101 tane olabilir. Ne olursa ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
114 TL
Madrid Husa Mirador de Chamartín'de 2 Kişilik Romantik Tatil!

Sevdiğinizle birlikte İspanya'nın başkenti Madrid'in capcanlı sokaklarında romantizm, eğlence ve macera sizi bekliyor! Madrid'in Ciudad Lineal semtindeki şık Husa Mirador de Chamartín, Michelin yıldızlı restoranı ve sezonluk açık yüzme ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
81 TL
Girit Adası'nda Farklı Sezon Seçenekleriyle 2 Kişilik Konaklama Paketleri!

Bugün'ün Groupon'u sizi Yunanistan'ın incisi Girit Adası'na eşsiz bir tatile götürüyor! Hotel Pelagia Bay'de unutamayacağınız günler geçireceğiniz bu tatilden çok memnun kalacaksınız. Girit Adası Yunanistan'ın en büyük, Akdeniz'in beşinci ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Pendik Classes Boutique Hotel'de Yılbaşı da Dahil Çift Kişilik Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u sizi Pendik Marina'da konumlanan Classes  Boutique Hotel'in eşsiz manzarasında çift kişilik konaklama keyfiyle buluşturuyor! Sunduğu konfor, kalite ve profesyonel hizmetiyle size evinizi aratmayacak olan Classes Hotel, ... devamını gör.

İndirim
20%
Fiyat
169 TL
Yılbaşını Sanatçıların Sahne Alacağı 5* Adana Seyhan Otel'de Kutlayın!

Bu Yılbaşı nerede olacağınıza henüz karar vermediyseniz bugünün Groupon'una bir göz atın!  Yeni yılın ilk dakikalarını 5 yıldızlı lüks ve muhteşem bir otelde sevdiğinizle birlikte geçirebilir, dış dünyanın yorucu ve yıpratıcı etkisine ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap