Trendy ve Şık Botlar 69tl |Samsung Galaxy S3 Mini | Tasarım Çantalar

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 25.12.2012
Birbirinden Şık ve Rahat Botlar Bugünün Groupon'unda!
Tasarım Çantalarla Tarzınızı Belirleyin!
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Soğuk kış günlerinde ayaklarınızı sıcak ve kuru tutacak, bir yandan da sağlığınızdan ödün vermenize engel olacak bir bot arıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  İthal termo tabanlı kış botları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
48,90 TL
Modaya olan tutkunuzu bir kez daha vurgulayacak, gardırobunuza renk katacak çantalar bugünün Groupon'uyla sizinle! 16 çeşit çanta modelinden dilediğinizi seçerek kendinizi şımartabilir ya da sevdiklerinize orijinal hediyelerle sürpriz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Unutulmaz Anlarınız İle Duvarlarınızı Süsleyin!

Evinizin duvarlarını mutlu anlarınız ve en sevdiğiniz fotoğraflarınız ile süslemek bu Groupon ile mümkün! Sevgiliniz ile ilk dansınızın, bebeğinizin ilk adımlarının ya da en güzel tatilinizin karelerinden oluşan üç adet 20x20 ya da ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
14%
Fiyat
899 TL
Samsung Galaxy S III Mini ile Yepyeni Bir İletişim Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III Mini'yi keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Samsung Galaxy S3 Mini Tasarım GALAXY SIII mini, GALAXY SIII'ün ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38,90 TL
Uzaktan Kumandalı Helikopterler ile Eğlence Kontrolünüzde!

Bugünün Groupon'uyla eğlencenin kaderi ellerinizde! İç ve dış mekanda doyasıya macere ve heyecan sunacak, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de yeni oyuncağı üç kanallı Subotech helikopterler sizi bekliyor! Gyro özellikli, uzaktan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Prige Kulaklıklar İle Üstün Ses Kalitesi ve Rahatlığın Keyfini Sürün!

İnternette sohbet en büyük keyiflerinizden biri ise bu Groupon ile uzun süreli ve konforlu sohbetler sizi bekliyor! Prige mikrofonlu kulaklıkların rahatlığında, sevdikleriniz ile çevirimiçi sohbet edin, keyfinizce müzik dinleyin ya da ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
21,90 TL
Görünmezlik Filtresinden Mikrofonlu Kulaklığa 13'lü iPhone Seti!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Webrazzi Ödülleri 2012'de Groupon'u Destekleyin!

Çok sayıda organizasyon, yatırım haberi, satın almalar ve ortaklıklara sahne olan 2012'nin sonuna yaklaşırken Webrazzi internet sektörü için son derece ilgi çekici olan bu yılın, geçtiğimiz senelerde de yaptığı gibi en iyilerini seçiyor! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
189 TL
Hareket Sensörlü ve Alarmlı IP Kameralar ile Gözünüz Arkada Kalmasın!

Evde yalnız kaldıklarında kendilerini korumaları için çocuklarınıza dövüş sanatları eğitimi aldırabilir, gün sonunda işletmenizin kapısını kilitlerken bildiğiniz tüm duaları anahtar deliğine okuyabilir ya da bugünün Groupon'unu yakalayarak ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49,90 TL
Galata'da Uyuyun, Paris'te Uyanın!

Rahat ve sağlıklı uyku konusundaki yenilikleri, şıklığı ve kaliteyi yatak odanıza taşımak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! "Gümüş" serisi nevresim takımları yaz kış demeden rahat etmenizi sağlıyor ve yatak odanızın havasını ... devamını gör.

İndirim
22%
Fiyat
94 TL
Ufo Ayak Isıtıcı ile Ayaklarınız Tüm Kış Sıcak Kalsın!

Soğuyan hava ile ayaklarımızı ısıtmak da iyice zorlaştı. Bugünün Groupon'u ile Ufo ayak ısıtıcı sıcaklık ve konforu ayağınıza getiriyor. Bu kış ayaklarınız hiç üşümeyecek! Ufo ayak ısıtıcının ergonomik dizaynı ile oturduğunuz yerde hem ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Swarovski Parlaklığında Bir Kalp Taşıyın!

Siyah sıradan bir elbisenin içinde bile baştan çıkarıcı ve büyüleyici görünebilirsiniz. Eğer üzerinizde göz kamaştıran bir Swarovski ışıltısı taşıyorsanız... Bugünün Groupon'u zevkli kadınların tercihi Swarovski parlaklığını sizinle ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Pepsi İçen Groupon'da Kazanıyor!

Pepsi kapaklarının altındaki şifreyi buraya gir, Groupon'dan 5 TL kazan ya da 50 adet 50 TL'lik GrouponPara için çekilişe katıl! Unutma, hediyeler sınırlı sayıda!  GrouponPara'larını biriktir; ister yemeğe çık, ister alışveriş yap! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Dokunmak İçin Eldiveninizi Çıkarmanıza Gerek Yok!

Kışın kendini en çok hissettirdiği bu günlerde eldivensiz dışarı çıkmak neredeyse imkansız. Telefonunuz çaldığında dokunmatik ekrana eldiveninizle dokunmanız da ne yazık ki fayda etmiyor ve elleriniz her telefon çalışında kışın soğuğuna ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
45,90 TL
Paint Zoom Boya Tabancası ile Dilediğiniz Yeri Kolayca Boyayın!

Evinizde ya da bahçenizde ne zaman boya yapmak üzere harekete geçseniz fütürist çalışmalarınız aile bireylerini şaşkınlığa uğratıyor ve ev ekonominizi sarsıyorsa bugünün Groupon'u tam size göre!  Rulolara, fırçalara, devrilen boya ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
13,90 TL
Soap Magic Sensörlü Sabunluk ile Evinizde Tam Hijyen!

El temizliğine önem veriyor ve evin en çok mikrop barındıran banyo, mutfak ve lavabo gibi alanlarında tam hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla sensörlü sabunluklar kapınızda! Soap Magic sensörlü sabunluk ile maksimum tasarruf, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Odanıza Yenilik Katın!

Odanızın aydınlatma ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, dekoratif olarak da havasını değiştirecek, görüntüsünü yenileyecek bir lambader için bu Groupon'u kaçırmayın! Tavan lambasının aksine mekana daha doğal bir aydınlık sağlayan lambader, ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
Normande Masaj Özellikli Seyahat Tipi Boyun Yastığı İle Rahat Yolculuk Yapın!

Yolculuk esnasında rahat edemediğiniz için uyuyamıyor; bu yüzden yol boyunca ne yaparsanız yapın çok sıkılıyorsanız bu Groupon tam size göre! Konforlu bir yolculuğun sırrı olan Normande masaj özellikli seyahat tipi boyun yastığı bu ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
18,90 TL
Sağlığınızdan Ödün Vermeden Zayıflayın!

Bugünün Groupon'uyla fincanınızdaki sağlık ve zindelikten vazgeçemeyeceksiniz! Dokuz ayrı bitki karışımından oluşan Semen form çayı ile kısa sürede incelmek, metabolizmanızı hızlandırmak ve vücudunuzdaki toksinleri atmak için bu Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap