Ağaoğlu My City Hotel'de Konaklama / Tuzla etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE / Boğaziçi Dünya Restaurant'ta İftar

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Üstün bir estetik anlayışın, ince çizgilerine sahip Ağaoğlu My City Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Açık Büfe Kahvaltı sadece 159 TL!
Türkiye'nin en iyileri arasında bulunan Tuzla etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE'da 40 TL değerindeki yiyecek - içecek harcamalarınız sadece 19,90 TL!
Bir yanda Sultanahmet Camii, diğer yanda Marmara ve Adalar manzarasıyla iftar keyfi Boğaziçi Dünya Restaurant'ta 17 TL'den başlayan fiyatlarla!
Büyükada Yörükali Tesisleri'nde 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı, Plaj Girişi, Patates Tava ve 2 Meşrubat; Hafta İçi Kullanımlar için 129 TL, Cumartesi günü Kullanımları için 179 TL!
Tarihi İstanbul manzarasına karşı kahvaltı keyfi! Sultanahmet Boğaziçi Dünya Restaurant'ta enfes lezzetlerden oluşan Açık Büfe Kahvaltı sadece 19 TL!
Tatile gidemeyecek olanlara grupfoni'den kaçırılmaycak fırsat! Ataköy Marina Nossa Costa'da Havuz Girişleri; Hafta İçi Kullanımlar için 60 TL yerine 34,90 TL; Hafta Sonu Kullanımlar için 75 TL yerine 39,90 TL!
The Green Park Pendik Red'N Black Club'da Maskeli Yaza Merhaba Millenium Party Giriş Bileti 32,50 TL! (2 adet Yerli İçki ve Çerez dahil)
Ayvalık-Midilli arası Gidiş-Dönüş Tekne Bileti ve Konaklama dahil 3 Günlük Midilli Turu 349 TL! (15 Temmuz'a kadar her gün ve 30 Ağustos'ta geçerli!)
Çam kokusu eşliğinde huzur dolu tatil keyfi! Armas Park Otel Kemer'de; 2 Kişilik Odada Kişi Başı Konaklama 120 TL yerine 88 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 80 TL yerine sadece 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Bugünkü grupfoni fırsatıyla Pareo Elbiseler 60 TL yerine %67 grupfoni fırsatıyla sadece 19,90 TL!
Fethiye Seril 2 Otel'de kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Tek kişi konaklama farkı olmadan tatil imkanı!)
İstinye Meyyali Restaurant'ta asırlık çınar ağaçları altında Açık Büfe Kahvaltı keyfi 26,90 TL! (8 Temmuz'a kadar geçerli!)
Polonezköy Hayal Bahçesi'nde Sınırsız Çay eşliğinde Serpme Kahvaltı keyfi 30 TL yerine 14,90 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'de Şezlong ve Şemsiye dahil girişler Hafta İçi 12,5 TL, Hafta Sonu 20 TL! Kahvaltı Keyfi 15 TL!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Büyükada Eskibağ Hotel'de Açık Büfe Kahvaltı, Ücretsiz Plaj Ulaşımı ve Girişi dahil 2 Kişi 1 Gece Konaklama 179,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Side Bella Luna Hotel'de iki kişilik odalarda kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 99,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 Ağustos'a kadar geçerli!)
The Green Park Diyarbakır'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı sadece 159 TL! (30 Aralık'a kadar her hafta sonu geçerli!)
Autowax'tan Quantum Diamond Blue Parlatıcı Cila, Cilalı Yıkama, Araç İçi Plastik Bakım, Jant Temizliği, Lastik Siyahlatma, Böcek ve Reçine Temizliği 195 TL yerine 43 TL! (Türkiye genelindeki 38 şubesinde geçerli!)
Gözünüzü uzaklara dikin! Night Scope Gece Görüş Lambalı Dürbün 45 TL yerine %67 grupfoni fırsatıyla sadece 15 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap