Anadolu:Green Park'ta Havuz|Cevahir Asia'da Lüks Konaklama|Autowax

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 05.06.2013
Aktivite: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Havuz Keyfi!
Konaklama: Cevahir Hotel Asia'da 2 Kişilik Hafta Sonu Kaçamağı!
Hemen Al »
İndirim
42%
Fiyat
29 TL
Bugünün Groupon'uyla 5* Green Park Hotel Bostancı'da havuz keyfi sizleri bekliyor! Hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri sunan Groupon'unuzla havuz keyfi ve eğlence sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Sizleri bunaltıcı yaz sıcaklarına ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
43%
Fiyat
199 TL
Cevahir Hotel Asia'da unutamayacağınız bir konaklama deneyimine davetlisiniz! Bugünün Groupon'uyla İstanbul gezinizi taçlandırın! İstanbul sevdalıları çok iyi bilir, İstanbul deyince akla adaların fonda olduğu o muhteşem manzara gelir. ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
149 TL
Marmaris Flow Datça Surf&Beach Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bir yer düşleyin; her detayın incelikle her bir duyunuza hitap ettiği... Bugünün Groupon'u sizi o yer ile buluşturuyor! Flow Datça Surf & Beach Hotel, Ege ve Akdeniz'i birleştiren Datça yarımadasında Gebekum sahilinde yer alıyor. Altı ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
78%
Fiyat
42 TL
Autowax'ta Aracınız için Süper Cila ve Bakım Paketi!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Bakım ve Temizlik Paketi Quantum Diamond Blue Cila  Cilalı Oto Yıkama  Jant Temizliği  ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
45 TL
Güzellik: Mina Güzellik'te Zahmetsizce Kilo Verin!

Bugünün Groupon'u hala yaz vücuduna sahip olamadan fazla kiloları ile başı dertte olan kadınlara Mina Güzellik'ten mucizevi çözümler sunmak için geliyor! Kış mevsimi boyunca alınan fazla kilolar hala başınızı dertten kurtarmadıysa, ne ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Hizmet: City Mobil'den Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na VIP Transfer

Bugünün Groupon'uyla City Mobil ayrıcalığı ile havalimanına ulaşmanız artık daha kolay! Gideceğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlamak için hava yolunu tercih ediyor ancak havalimanına ulaşım sıkıntısı çekiyor, taksiler ve diğer ulaşım ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!

Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Fenerbahçe Ci Sports'ta Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Fenerbahçe Ci Sports'ta enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Kahvaltı keyfinizi dostlarınızla birlikte enfes lezzetlerden oluşan bir sofra ile taçlandırmaya ne dersiniz? Fenerbahçe lokasyonlu Ci Sports'ta sizler ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Ocakbaşı Ziyafeti!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor! Başlangıçlar Yeşillik tabağı (nane, ... devamını gör.

İndirim
19%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Ölüdeniz Montaverde Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Ölüdeniz'de muhteşem bir tatile hazır olun! Montaverde Hotel ve Montaverde Villaları, Çam ağaçlarıyla kaplı dağların çevrelediği muhteşem bir doğada Ölüdeniz Beldesinin Ovacık Köyünde yer almaktadır. Otelin en önemli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: Trend London'da Yenileyici Cilt Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla nemlendirici, yenileyici veya anti-aging etkili leke gideren cilt bakımlarından dilediğinizi seçin, cildinizi tazeleyin! Anneler ve Babalar Günü'nde de geçerli bu çok özel Groupon'la dilerseniz anne-babanızı ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye Dalyan'da Tüm Sezon Boyunca Geçerli Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u Dalyan'ın eşsiz güzellikleri ile Rota Hotel'de muhteşem bir tatil yapmanız için geliyor! Tüm dünyanın gözü üzerinde olan ve soyu tükenmekte olan Caretta Caretta'ların yaşama alanı olan Dalyan'da gözlerden uzakta ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ürünlerle, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
5,80 TL
Kanyon/İstinyePark/Ortaköy/Palladium: Yoğurdun En "Cool" Hali!

Türkiye'yi Türk kültürünün en eski yiyeceklerinden birinin yeniden keşfi ile tanıştıran Yoort! bugünün Groupon'unda! Büyük boy orijinal yoğurt üstüne seçeceğiniz 6 farklı topping ile kendi damak zevkinize uygun tadı yaratın!   ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
368 TL
Kurs: CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye Sualtı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'da Havuz Girişi ve İçecek!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'nın muhteşem havuzunda İstanbul'un sıcaklarından bir nebze olsun uzaklaşabilir, sevdiklerinizle birlikte içeceklerinizi yudumlarken havuz başında keyif yapabilirsiniz. Tatil ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Çeşme'de 2 Kişilik Tatil ve Açık Büfe Kahvaltı!

Çeşme'nin termal merkezi Şifne'nin yakınında konumlanan, denize sıfır Albayrak Hotel; aileniz ile birlikte sakin ve huzurlu bir tatil geçirmeye davet ediyor! Tertemiz kumsal ve plajında denizin tadını çıkarabileceğiniz Albayrak Hotel'de; ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
9,90 TL
Etkinlik: Suadiye ve Çemberlitaş Movieplex'te Tüm Filmlerde Geçerli Bilet 9,9TL!

Bugünün Groupon'u sizi Movieplex kalitesiyle adrenaline, polisiyeye, romantizme ve heyecana ortak olacağınız filmlerle buluşturmak için geliyor!  Vizyondaki tüm filmleri haftanın her günü dilediğiniz seansta izleyebileceğiniz ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Gezi: İncisu Boğaz Turu ile Her Pazar Deniz Üzerinde Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla İncisu Boğaz Turu ile motor gürültüsünden uzak, dingin bir tekne turu ve kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Her pazar evde kahvaltı yapmaktan sıkıldıysanız hayatınıza bir yenilik getirin ve İncisu Boğaz Turu ile mavi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme /İçme: Mirror Suadiye'de Denize Nazır Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın! Yaz'ın tüm güzelliklerini gözler önüne serdiği bugünlerde güne sevdiklerinizle birlikte Adalar Manzarası'na nazır Morror Suadiye'de sabah ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap