Çocukluğunuzdaki Gibi Bir Bayram Yaşamak İster Misiniz?


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Bayram Hediyesi Cam Duvar Saati
Şeker tadında bir bayram dileklerimizle

Bayram Hediyesi Cam Duvar Saati bayramlarda sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi. Üzerinde rengarenk şeker resimleri ve Bayramınız Kutlu Olsun mesajı bulunan bu duvar saati ile bayram neşeniz ikiye katlanacak.
49,90 TL
Hemen Al



Bayram Şekeri Bebek Zıbını
Şeker gibi tatlı bebeklere

Bayram şekeri tadındaki bal bebeğinize yakışır en tatlı bebek kıyafeti artık BuldumBuldum.com'da. Bayram Şekeri Bebek Zıbını istemiş olduğunuz isimle bebeğinize özel oalrak hazırlanacaktır.
19,90 TL
Hemen Al



Ahşap Çerçeveli Bayram Çikolatası
Sevdiklerinize unutulmaz bir bayram hediyesi

Üzerine istediğiniz fotoğrafı koydurabileceğiniz Ahşap Çerçeveli Bayram Çikolatası karşınızda. Üstelik Ahşap Çerçeveli Bayram Çikolatası iyi bayramlar yazılı 15 leziz çikolata ile birlikte gönderilmekte.
74,90 TL
Hemen Al



Bayrama Özel Çikolatalı Kahve Sepeti
Bayram için en harika hediye sepeti

Bayramda sevdiklerinize hem geleneksel hem de tatlı mı tatlı bir hediye vermek isterseniz işte karşınızda Bayrama Özel Çikolatalı Kahve Sepeti. Kahve Sepeti içerisinde bir adet bakır tepsi, iki adet bakır kahve fincanı, bir adet bakır şekerlik, 16 adet iyi bayramlar çikolatası ve bir adet kahve paketi bulunmaktadır.
69,90 TL
Hemen Al



Yoncalı Bayram Çikolatası
Şans getiren bayram çikolataları

Dört yapraklı yoncanın şans getirdiğine inanıyorsanız Yoncalı Bayram Çikolatası ile çok şanslı ve bereketli bir bayram geçirebilirsiniz. İçerisinde 25 adet leziz çikolata bulunan Yoncalı Bayram Çikolatası asetat kutu içerisinde kurdeleli bir şekilde gönderilmektedir.
34,90 TL
Hemen Al



Bayrama Özel Fincanlı Çikolata Kutusu
Kahvesiz bayram mı olur?

Sevdiklerinize bu bayram kırk yıl hatırı olan bir hediye vermek ister misiniz? Bayrama Özel Fincanlı Çikolata Kutusu iki kelebekli şık fincan ve iyi bayramlar yazılı 12 adet çikolatadan oluşmakta.
49,90 TL
Hemen Al



Koyun Alışverişi Kupa Bardak
Parayı mezara mı götürücem?

Cimrilikle bir yere varılmaz, koyun kupa bardağınıza sıcacık bir çay gününüzün keyfini çıkartın! Erdil Yaşaroğlu'nun karikatürleri artık BuldumBuldum.com'da. Üzerinde birbirinden komik Erdil Yaşaroğlu karikatürleri olan lisanslı ürünlerle gün içerisinde yüzünüzden tebessüm eksik olmayacak.
14,90 TL
Hemen Al



Sihirbaz Bıçak Bileyici
Bu sihirbazlık gösterisini lütfen evde dene(me)yiniz

Kurban etlerinizi bir sihirbaz edası ile kesmek ister miydiniz? Sihirbaz Bıçak Bileyici ile bıçaklarınızı bir sihirbazlık şovunda gibi bileyebilir, biribirinden keskin bıçaklar elde edebilirsiniz.
29,90TL
Hemen Al



Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti
İsminize özel bir kesme tahtanız olsun ister misiniz?

Metal bıçağın vitaminleri öldürdüğü gerçek! Sağlıklı ve bol vitaminli yemekler için yapılması gereken ise yiyecekleri ahşap malzemeler ile kesmek. Kişiye Özel Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti ikili olarak bayramda emrinize amade!
59,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2015
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap