Okullar Açılıyooor...Okul Alışverişine Özel 20 TL İndirimi Kaçırma!


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Bisküvi Not Defteri
Tatlı yiyelim, tatlı yazalım

Yazı yazmayı seviyorsanız, bisküvi de en sevdiğiniz abur cuburlar arasında ise Bisküvi Not Defterine bayılacaksınız. Bu not defteri ile ders sırasında arkadaşlarınızın iştahını kabartmak artık çok kolay.
12,90 TL
Hemen Al



Kaktüs Silgi
En ilginç silgi

Silgi koleksiyonu yapanlar müjde! 3 adet mini silgiden oluşan Cactus Erasers karşınızda. Nasıl kaktüsler çölde susuz kaldığınızda su ihtiyacınızı karşılıyorsa Kaktüs Silgi de bir dönem boyunca silgi ihtiyacınızı karşılayacak.
15,90 TL
Hemen Al



Ayaklı Okuma Lambası
Hem ışık hem kullanışlı...

Kitap okurken en yakın arkadaşınız olacak Ayaklı Okuma Lambası artık Buldumbuldum.com'da. Kırmızı, beyaz, siyah ve mavi renk seçenekleri bulunan LED Reading Lamp sizlerle.
14,90 TL
Hemen Al



Öğrencilere Özel Ahşap Defter
Yeni eğitim - öğretim yılına hazır mısınız?

Okullar açıldığında isminize özel Ahşap Defteriniz ile tüm arkadaşlarınızı kıskandırmak ister miydiniz? Cevabınız evet ise doğru yerdesiniz. Öğrencilere Özel Ahşap Defter üzerine yazılan isim ile tamamen size özel bir defter.
29,90 TL
Hemen Al



Fırça Tükenmez Kalem
İçinizdeki ressamı dışarı çıkartın!

Bir ressam edasıyla şiirler yazmak, notlar almak isterseniz işte size Paint Brush Pen... Fırça Tükenmez Kalem ile içinizdeki ressamı dışarı çıkartabilir bulduğunuz her beyaz kağıdı bir tuvale çevirebilirsiniz.
5,90 TL
Hemen Al



Bulut Kalem ve Silgi Seti
Masanızda gökkuşağı açtıracak bir set

Silgi ve kalem bir araya geldiğinde hiç bu kadar güzel bir görüntü ortaya çıkmamıştı. Cloud Pencil Tidy kocaman bir bulut silgi ve gökkuşağı renklerinden oluşan 5 adet kurşun kalemden oluşan bir settir.
24,90 TL
Hemen Al



Tüp Şeklinde Kalem Kutusu
Bir sıkımlık kalem kutusu...

Ketçep, uhu ve diş macunu şeklinde 3 farklı modeli bulunan Tube Pencil Case sizlerle. Kalemlerinizi artık sıradan kalem kutuları ile taşımak istemiyorsanız doğru yerdesiniz.
19,90 TL
Hemen Al



Yemek Çantası
İşte, okulda, piknikte...

Her gün dışarıda yemek yemek bütçenizi zorluyorsa Brown Peper Bag ile yemeklerinizi evde hazırlayabilir zamanı geldiğinde de afiyetle yiyebilirsiniz. Yemek Çantası suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı olup sıcak yemekleri sıcak, soğuk yiyecekleri de soğuk tutacaktır.
54,90 TL
Hemen Al



Uçak Şeklinde Kalem Kutusu
Uçak şekilli kalemlik

Kağıt bir uçak şekline sahip müthiş tasarımlı bir kalemliğiniz olsun ister misiniz? Kağıtları ziyan etmeden özel bir malzeme ile üretilmiş olan bu harika kalemliğe bayılacaksınız!
24,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2015
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap