Keşke Ben de Öğrenci Olsam Dedirtecek En Harika Okul Ürünleri Stoklarda |Süper Hızlı Kargo


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr



Tebeşir Kupa
Çay-kahve kupanız artık yazı tahtanız.

Tebeşirle haşır neşir olmayalı ne kadar oldu? Chalk Mug ile kara tahta özleminizi giderebilir, üzerine mesaj yazıp hayat okulunda kendinize not verebilirsiniz.
Hemen Al



Mini Cep Alarmı
Cebinizdeki yeni yardımcınız

Mini Cep Alarmının birbirinden güzel renklerinden birini seçin ve her yere zamanında yetişmenin keyfini çıkarttın. Alarmınızı isterseniz cebinize atın, isterseniz pantolonunuzun kemerine takın, isterseniz de başucunuza koyun.
Hemen Al



Lego Not Defteri
Lego şeklinde not defteri

Lego Not Defteri ile çocukluğunuza geri dönecek o zamandan aklınızda kalanları da not defterinize yazabileceksiniz. Lego Not Defteri renkli oyun küpleri şeklinde çok sevimli bir defterdir.
Hemen Al



Baykuş Silgi Seti
Baykuşların en sevimli hali...

Gecelerin bekçisi baykuşları hiç bu kadar sevimli görmemiştiniz. Plastik bir fanus içerisinde bulunan Baykuş Silgiler okul hayatınızın en sevimli parçası olmaya aday. Baykuş Silgi Seti 10'lu olarak gönderilmektedir.
Hemen Al



Muz Kalem Kutusu
Çikita muz, çikita muz..

Size şarkılar söyleten harika bir kalem kutunuz olsun ister miydiniz? Muz Kalem Kutusu ile mühendis de olsanız gaza gelip çikita muz diye şarkılar yazıp, şarkıcı olmaya karar verebilirsiniz.
Hemen Al



Ahşap Görünümlü Notluk
Ahşap hiç bir şeye bu kadar yakışmamıştı...

Ahşap Görünümlü Notluk, yuvarlak kesilmiş ağaç tasarımı ile çalışma masanıza natürellik katacak görenleri de kendine hayran bırakacak. Wood Grain Sticky Notes doğa düşkünü arkadaşınıza da en harika hediye olacak.
Hemen Al



Burun Kalemtıraş ve Silgi Seti
Burun karıştırmak hiç bu kadar faydalı olmamıştı...

Burun karıştırmak toplum içinde ayıp karşılansa da Nose Pencil Sharpener sayesinde artık çok fayda. Keleminizi açabileceğiniz Burun Kalemtıraş yanında parmak şeklinde silgisi ile birlikte gönderiliyor, ne de olsa onlar ayrılmaz bir ikili...
Hemen Al



Şırınga Kalem
Çocukların korkulu rüyası...

Şırınganın içerisindeki kan ile yazı yazdığınızı görenler çok şaşıracaklar, çünkü aslında bu bir kalem, hatta Şırınga Kalem! Şırınga Kalem Syringe Pen ile iğne korkunuzu yenmenin vakti geldi!
Hemen Al



Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı
Her sayfada sizi hatırlasın diye...

Üzerinde istediğiniz fotoğrafın yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı kitapseverlere verebileceğiniz en özel hediyelerden biri. Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı ile artık sevdikleriniz kitap okurken de yanı başınızda olabilecek.
Hemen Al



Meyve Notluklar
Bu meyvelerin vitamini sayfalarında!

Fruit Memo Pads ile çalışma masanız renklenirken Meyve Notluklara yazdığınız her not daha bir önemli olacak. Elma armut şeklindeki not kağıtlarını boşa harcamaya kıyamayacaksınız.
Hemen Al



Ayraçlı Kitap Okuma Standı
Yeni nesil kitap okuma standı

Kitap okurken sayfaların karışması derdi artık bitiyor, Gimble Book Holder ile okuduğunuz sayfayı kolayca sabitleyip elinizde tutmadan kitap okumanın keyfine varabilirsiniz. Ayraçlı Kitap Okuma Standı seçmiş olduğunuz renkte tekli olarak gönderilecektir.
Hemen Al



Ayraçlı Kitap Okuma Standı
Ezbere hayır diyenlerdenseniz…

Lise hayatımızın çilesi periyodik cetvel birçok meslek alanında aktif olarak kullanılmaktadır. Ezber konusunda sorun yaşayanlar için ise artık Periyodik Cetvel Kupa Bardak var.
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2015
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap