Anadolu: Marmara Sualtı'nda Dalış | Ağva'da Romantizm | Kahve Dünyası

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 01.06.2013
Kurs: CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!
Konaklama: Ağva Nehir Perisi'nde Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
43%
Fiyat
368 TL
Alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye Sualtı ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Nehrin kıyısındaki Nehir Perisi'nde bir ya da iki gecelik eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! Sabahları yemyeşil doğaya tatlı bir ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
65%
Fiyat
14 TL
Güzellik: L'Oréal Ürünleriyle Boyadan, Röfleye Saç Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla SaloonS Güzellik&Solarium'da profesyonel ekibi ile saçlarınızdaki eski ışıltıyı ve sağlığı kazanabilir, kabaran saçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Tercih Edebileceğiniz Güzellik Paketleri Saç kesimi ve fön  Saç kesimi, ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
9,90 TL
Etkinlik: Suadiye ve Çemberlitaş Movieplex'te Tüm Filmlerde Geçerli Bilet 9,9TL!

Bugünün Groupon'u sizi Movieplex kalitesiyle adrenaline, polisiyeye, romantizme ve heyecana ortak olacağınız filmlerle buluşturmak için geliyor!  Vizyondaki tüm filmleri haftanın her günü dilediğiniz seansta izleyebileceğiniz ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
HSBC Concept Kart'tan Beklentilerinize Cevap Verecek Yeni ve Kişisel Çözümler!

HSBC Concept Kart herkesin beklentilerine cevap verecek yeni ve kişisel çözümler sunuyor. Yıllık Kart Aidatı Yok 100.000'e Yakın Üye İşyerinden Avantajlı Alışveriş Ücretsiz Taksit Ücretsiz Nakit Puan Hemen başvurmak ve ayrıntılı bilgi için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme /İçme: Mirror Suadiye'de Denize Nazır Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın! Yaz'ın tüm güzelliklerini gözler önüne serdiği bugünlerde güne sevdiklerinizle birlikte Adalar Manzarası'na nazır Morror Suadiye'de sabah ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü Şerifali'de Çöp Şiş, Köfte veya Manisa Kebabı ile Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor! Köfte veya Manisa Kebabı da tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile ziyafete davetlisiniz! Çöpşiş Menü Çorba Çöp şiş veya köfte Salata Lavaş Lokma tatlısı ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
21,90 TL
Büyükada'da Plaj Keyfi!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
21%
Fiyat
118 TL
Konaklama: Asya Park Hotel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi Tuzla Asya Park Hotel'de benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Konfor ve romantizm dolu bir tatil ile şehir yaşamının koşturmacasından kaçma imkanı sizi bekliyor!   Otel Özellikleri Genel Restaurant, Bar, 24 ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye 4* Sarıtaş Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Alanya'da 4* Sarıtaş Hotel'de konaklayabilir, denize sıfır konumuyla bir güneş gibi yükselen otelde her şey dahil konseptiyle tatilinizi dilediğiniz kadar uzatarak rotanızı eğlencenin, konforun ve dinlencenin adresi ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bakım: Dream Day Spa'da Bedeninizi Rahatlatın!

Bugünün Groupon'uyla Dream Day Spa'da kendinizi şımartın! 50 dakikalık masajlardan dilediğiniz birini seçebilir veya 2 kişilik VIP masaj seçeneğiyle masaj keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz! 50 Dakikalık Masaj Seçenekleri Aromaterapi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Aktivite: Elite Hotel Dragos'ta Havuz Keyfi ve Lezzet!

Elite Hotels grubunun ikinci oteli olan Elite Hotel Dragos bugünün Groupon'uyla açık havuzda serinleme imkanı sunuyor! Üstelik havuz keyfinize açık büfe kahvaltı ya da tost-meşrubat lezzetleri de dahil! Dragos Tepesinin eteğinde, Marmara ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Gezi: İncisu Boğaz Turu ile Her Pazar Deniz Üzerinde Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla İncisu Boğaz Turu ile motor gürültüsünden uzak, dingin bir tekne turu ve kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Her pazar evde kahvaltı yapmaktan sıkıldıysanız hayatınıza bir yenilik getirin ve İncisu Boğaz Turu ile mavi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
26,90 TL
Yeme/İçme: Güler Osmanlı Mutfağı'nda 2 Kişilik Zengin Osmanlı Lezzetleri!

Yüzyıllar boyunca tarihi yarımadadan dünyaya uzanan yolculuğunda Osmanlı İmparatorluğu'nun etkilerini günümüzde halen görmek mümkün. Bu kültürün her alanda kendini gösteren göz alıcılığı, lezzetlerine de aynı şekilde yansımış. Soran Yemez ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da 2 Kişilik Tatil!

İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı, şirket ofisleri ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Big Mamma's'ta Tüm Menüde Geçerli 30 TL'lik Groupon 15 TL, 50 TL'lik Groupon 25 TL!

Danimarka'nın en muhteşem lezzetlerinden Big Mamma's'ın Ataşehir şubesinde birbirinden güzel tatlar sizi bekliyor! Gizli tariflerin oluşturduğu müthiş lezzetler ile konuklarının ilgisini çeken Big Mamma's Ataşehir'de tarifsiz lezzetleri, ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Hizmet: Sonax'ın Tüm Türkiye'deki Şubelerinde Geçerli Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'u SONAX ile güçlerini birleştiriyor ve arabalarınıza hak ettiği en özel bakımı yapmak için geliyor! Otomobilinizin temizliğine özen gösteren biri olarak sıradan yöntemlerle kısa vadede "göstermelik" çözümlere ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap