Tutuneson 19,9tl |Kahve Dünyası| Swarovski Set|Kırışıklıkları Yok Edin

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 01.06.2013
%100 Bitkisel Tutuneson Tablet ile Sigarayı Bırakmak için Bir Adım Atın!
Van Amstel Diamant'tan Swarovski® Taşlı Kolye ve Küpe Set!
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
18,90 TL
Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yaşamın hayalini kuruyorsunuz ancak yaşam kalitenizi etkileyen, sağlığınızı tehdit eden kötü bir alışkanlığınız var: Sigara! BugününGroupon'uyla Tutuneson sayesinde sigara alışkanlığınızdan kurtulun! %100 ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
78%
Fiyat
59,90 TL
Zarafetinizi sadece kıyafetleriniz ve makyajınızla değil, bugünün Groupon'uyla da tamamlayın. Van Amstel Diamant'tan Swarovski® taşlı kolye ve küpe seti ile göz kamaştıran ışıltıya sahip olun! Van Amstel Diamant  Mücevherat meraklıların ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
69%
Fiyat
25 TL
In An Instant Krem ile Kırışıklıklara Meydan Okuyun!

Yılların yüzünüzde bıraktığı izlerden kurtulmak istiyorsanız, Victoria's Secret'ın en güzel meleklerinden Heidi Klum'a kulak verin! In An Instant kırışıklık giderici krem ile 60 saniye gibi kısa bir sürede 15 yaş gençleşin! Özellikler ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Likra Kumaşlı Pijama Jeans'ler ile Şıklık ve Rahatlık Bir Arada!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, likralı, esnek kumaş pijama jeans'ler ile gardırobunuza spor şıklığı kazandırın!  Lacivert ve mavi renk seçeneklerine, 38, 40, 42, 44 bedenopsiyonlarına sahip pijama jeans'leri şık parçalarla kombinleyerek ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
114,90 TL
Tunca Caprini 16 Jant Çocuk Bisikleti ile Çocuklarınıza Muhteşem Karne Hediyesi!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Tunca marka bisikletlerle çocuklarınıza muhteşem bir karne hediyesi sunun! 7-14 yaş arası çocuklarınızın yaz boyu bisiklet sürmenin keyfine varmasını istiyorsanız acele edin! Tunca Caprini 16 Jant Kadro: 16" ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Her Kapıya Uyumlu Magic Mesh ile Yaz Boyu Kapılarınız Açık Kalsın!

Havalar ısındığında kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize giren böceklerden şikayet ediyorsanız, Magic Mesh bu yaz kurtarıcınız oluyor!   Magic Mesh panel ile eviniz her daim temiz hava ile tazelenirken, böcekler evinize ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
18,90 TL
iPhone ve Samsung ile Uyumlu Su Geçirmez Kılıflar!

Su geçirmez cep telefonu kılıflarıyla su altı dünyasına cebinizdeki teknoloji ile eşlik edebilir, su altında fotoğraf çekebilir ve cep telefonunuzu güvenle kullanmanın konforunu yaşayabilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla iPhone 4/4S, iPhone 5, ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
109,90 TL
Victoria's Secret Bikiniler ile Plaj Modasını Yakalayın!

Plaj modasını yakalamak, bikini seçiminizi kalite ve şıklıkla buluşturmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Victoria's Secret'ın 19 farklı model bikinisinden dilediğinizi seçin, eski bikinilerinizi rafa kaldırın!  Kozmetik ve iç ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
18 TL
Ultrasonik Mücevher Temizleyici ile Tüm Takılarınız İlk Günkü Gibi!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, çizilmiş, kararmış ve yıpranmış tüm takı, aksesuar ve mücevherlerinizin ilk günkü orijinal parlaklığına ve ışıltısına kavuşmasını sağlayın! Ultrasonik mücevher temizleyici ile tüm takılarınız  yeniden göz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Fakir Hercules Baskül ile Vücudunuzu Keşfedin!

Yediğiniz çikolata kaç kalori, günde almanız gereken kalori miktarı ne gibi dertler bir yana; vücudunuzdaki yağ, kas ve kemik ölçümlerine karşı daha hassas olmanız gerekiyor. Bu Groupon ile tüm bu ölçümleri evinizde yalnızca dakikalar ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
13,90 TL
Cellulite Slim Patch ile Selülit Problemlerine Son!

Bugününün Groupon'unu yakalayın, yaza kusursuz görünüme sahip bir vücutla girin, bikinilere hazırlık yapın! Yılların cildinize getirdiği çizgi ve çatlakları gideren, problemli görünümü minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49,90 TL
L'Oréal Paris Dermo Expertise Revitalift 3'lü Set ile Cildinizi Canlandırın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, L'Oréal Paris'in Revitalift ailesiyle 4 hafta sonunda daha sıkı, canlı ve genç bir cilde sahip olun! 8 doğal sıkılaştırıcıyı bir arada bulacağınız güçlü formülasyonlar ile L'Oréal cildinizi pürüzsüz ve ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
12,90 TL
Masaüstü Sessiz USB Vantilatör ile Yaz Boyu Serinlik!

Yaz sıcaklarının vazgeçilmezi bugünün Groupon'uyla kapınıza geliyor. USB tak-çalıştır masaüstü vantilatör ile bunaltıcı sıcaklara karşı kendinizi koruma altına almak için acele edin! Evde, ofiste ve iş yerlerinde serinliğin ideal, ekonomik ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
189 TL
Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ile Evinizde İncelin!

Bugünün Groupon'u sizi Amerika ve Avrupa'da 1 milyondan fazla satan Goldslim 3in1 ev tipi kavitasyon cihazı ile tanıştırıyor; 1 seans kavitasyon fiyatına sahip olacağınız cihaz ile evinizin konforunda ideal ölçülere kavuşmanızı sağlıyor! ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
iPhone, Samsung ve Nokia ile Uyumlu Flip Cover Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung, iPhone ve Nokia telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  Darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak kılıflar tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Calvin Klein Euphoria Women Eau de Parfum ile Baş Döndürün!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum ile dişil enerjinizi gizemli, kışkırtıcı, egzotik notalarla buluşturun! Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum cezbedici bitki kontrastları ile teninize tazelik kazandırmak ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Uçan Perilere Çocuklarınız Bayılacak!

Bir çocuğun hayalgücü her yetişkinin şaşıracağı ölçüde geniştir. Hayatın engebeli yollarında ilerlemeye başlamadan çocuğunuzu Periler Dünyası'nda yaşatmak ve ona muhteşem bir karne hediyesi vermek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Tereson ile Bu Yaz Terlemeye Son!

Güneş ve yaz sıcakları içinizde sadece güzel duygular uyandırmıyor, terleme endişesi günlerinizin neşesini çalıyorsa, bu hırsızı etkisiz hale getirebilmeniz için bugünün Groupon'una göz atın! Tereson ile terlemeyi önleyin! Tereson Sprey ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap