Avrupa:Autowax'lerde VIP Bakım|Nişantaşı&Akaretler'de Reformer Pilates

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 05.06.2013
Autowax'ta Aracınız için Süper Cila ve Bakım Paketi!
Spor: Studio Pure ile Pilates Çeşitleri ile Fit Bir Vücuda Sahip Olun!
Hemen Al »
İndirim
78%
Fiyat
42 TL
Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Bakım ve Temizlik Paketi Quantum Diamond Blue Cila  Cilalı Oto Yıkama  Jant Temizliği  ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
71%
Fiyat
69 TL
Bugünün Groupon'uyla Studio Pure ile sağlıklı ve fit bir bedene sahip olmak mümkün! Düzenli spor yapma disiplinine sahip olsanızda, sıkıcı ve uzun sürede sonuç veren fitness sizi yormuş olabilir.  Reformer pilates ile kısa sürede ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
64%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Oğuz Yanal Kalitesiyle Bakımlı Saçlar!

Konu dış görünümleri ise kadınlar kendilerini karakterlerinin en ince ayrıntılarını bile vurgulayabilecek, son trendleri yakalayabilecek, görüntüsü, kalitesi ve vizyonu şehrin önünde yürüyen bir uzmana; şehrin en iyisine teslim etmek ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
55 TL
55 TL'ye Yalıkavak'ta Tüm Sezon Geçerli Tatil!

Bugünün Groupon'u ile Yalıkavak'ta konumlanmış Wind Mill Hotel'de hayallerinizin tatilini yaşayabilir, eşsiz konumu, rahat ve geniş odaları ile tüm stres kaynaklarından uzakta pozitif enerji ile dolabilirsiniz. Windmill Hotel Bodrum şehir ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
48 TL
Sağlık: DiyetPlus Beslenme Danışmanlığı ile Sağlıklı Bir Yaşam!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı bir yaşama adım atın! Taksim DiyetPlus ile kişiye özel beslenme danışmanlığı programları sizlerle! DiyetPlus ile ilk görüşmede danışanın günlük rutini, beslenme düzeni ve fiziksel aktivite durumuyla ilgili ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Hizmet: City Mobil'den Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na VIP Transfer

Bugünün Groupon'uyla City Mobil ayrıcalığı ile havalimanına ulaşmanız artık daha kolay! Gideceğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlamak için hava yolunu tercih ediyor ancak havalimanına ulaşım sıkıntısı çekiyor, taksiler ve diğer ulaşım ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!

Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye Dalyan'da Tüm Sezon Boyunca Geçerli Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u Dalyan'ın eşsiz güzellikleri ile Rota Hotel'de muhteşem bir tatil yapmanız için geliyor! Tüm dünyanın gözü üzerinde olan ve soyu tükenmekte olan Caretta Caretta'ların yaşama alanı olan Dalyan'da gözlerden uzakta ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme: Arnavutköy'de 2 Kişilik Boğaz Manzaralı Balık Sofrası!

Boğaz, İstanbullular için her daim keyiflerine daha çok keyif katmak için hazırda bekler. Güneş battı mı ışıkları yanar, dört bir taraf aydınlanır; her bir ışık, boğazın sularına vurur, izleyenlere güzel manzaralar sunar. Bu Groupon'la ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
98 TL
Spor: Active Gym'de SINIRSIZ Fitness Üyelikleri!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı bir yaşama adım atın! Şişli Active Gym ile 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık sınırsız fitness üyeliği sizlerle! 2000 yılından beri spor ve danışmanlık hizmetlerini başarıyla sürdüren Active Gym 550 m2'lik geniş ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
379 TL
Bakım: İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm Stronglife'dan!

İstenmeyen tuylerinizden kısa sürede ve sonsuza kadar kurtulmak istiyorsanız, eski, acı veren yöntemleri bir kenara bırakın ve günün Groupon'una bir göz atın! Groupon'unuz sizi, Strongelife'ın 12 seans istenmeyen tüy alım paketiyle, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Aktivite: Denizin Ortasında Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla benzersiz bir deneyim sizi bekliyor! Ataköy Marina Nossa Costa'da hafta içi ve hafta sonu havuz girişi sizlerle! Türkiye'nin ilk "Altın Çıpa" ödüllü marinası Ataköy Marina'nın bir yarımada şeklindeki konumunun sunduğu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
5,80 TL
Kanyon/İstinyePark/Ortaköy/Palladium: Yoğurdun En "Cool" Hali!

Türkiye'yi Türk kültürünün en eski yiyeceklerinden birinin yeniden keşfi ile tanıştıran Yoort! bugünün Groupon'unda! Büyük boy orijinal yoğurt üstüne seçeceğiniz 6 farklı topping ile kendi damak zevkinize uygun tadı yaratın!   ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Cihangir Kafika'da 2 Kişilik Özel Gösterim Sinema Keyfi!

İstediğiniz film vizyondan kalktı ya da eviniz, arkadaşınızla ya da sevgilinizle film keyfi yapmak için uygun değil. Evinizi uygun hale getirmek için sinema sistemi ya da projeksiyon almanıza gerek yok. Bu Groupon ile Kafika - Kaçırdığınız ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Eşsiz Geç Kahvaltı

Ayağa kalktığınızda bir parça deniz görünen bir yerde boğaza karşı kahvaltı keyfi yapmış sayılmazsınız. Tam anlamıyla boğazın kıyısında muhteşem bir mimariyle tüm ihtişamıyla yer alan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de açık büfe geç ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Spor: Radisson Blu Kaya Spor'da Fitness Üyelikleri!

Bugünün Groupon'uyla Radisson Blu Hotel bünyesinde hizmet veren Kaya Spor ile forma girin, spor ile yenilenin! 1, 3, 6 ve 12 aylık üyelik imkanları sizleri bekliyor!   Fitness Üyeliğine Dahil Olanlar Fitness, Cardio, Gym  Grup Dersleri: ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
75 TL
Bakım: Maia Day Spa'da Masaj ile Bedeninizi Şımartın!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz masajla bedeninize yepyeni ve taze duygular katmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, kendinizi ödüllendirin! Maia Day ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap