İstanbul'da Yaz ☼ Havuz & Plaj Girişleri, Tekne Turu, En İyi Tatiller

Günlük İstanbul - Anadolu Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu Özel 05.06.2013
AKtivite: Sözbir Royal Residence'ta Boğaz'a Karşı Havuz Keyfi!
49 TL'ye Dalyan'da Tüm Sezon Boyunca Geçerli Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
40%
Fiyat
29,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Boğaz'da havuz keyfine davetlisiniz! Sözbir Royal'de hafta içi ve hafta sonu havuz girişi, hafta sonu havuz girişinin yanında ise açık büfe kahvaltı seçeneği sizleri bekliyor! Sözbir Royal Residence sizleri, haftaya ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Bugünün Groupon'u Dalyan'ın eşsiz güzellikleri ile Rota Hotel'de muhteşem bir tatil yapmanız için geliyor! Tüm dünyanın gözü üzerinde olan ve soyu tükenmekte olan Caretta Caretta'ların yaşama alanı olan Dalyan'da gözlerden uzakta ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Aktivite: Denizin Ortasında Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla benzersiz bir deneyim sizi bekliyor! Ataköy Marina Nossa Costa'da hafta içi ve hafta sonu havuz girişi sizlerle! Türkiye'nin ilk "Altın Çıpa" ödüllü marinası Ataköy Marina'nın bir yarımada şeklindeki konumunun sunduğu ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'da Havuz Girişi ve İçecek!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'nın muhteşem havuzunda İstanbul'un sıcaklarından bir nebze olsun uzaklaşabilir, sevdiklerinizle birlikte içeceklerinizi yudumlarken havuz başında keyif yapabilirsiniz. Tatil ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Gezi: İncisu Boğaz Turu ile Her Pazar Deniz Üzerinde Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla İncisu Boğaz Turu ile motor gürültüsünden uzak, dingin bir tekne turu ve kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Her pazar evde kahvaltı yapmaktan sıkıldıysanız hayatınıza bir yenilik getirin ve İncisu Boğaz Turu ile mavi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Aktivite: Elite Hotel Dragos'ta Havuz Keyfi ve Lezzet!

Elite Hotels grubunun ikinci oteli olan Elite Hotel Dragos bugünün Groupon'uyla açık havuzda serinleme imkanı sunuyor! Üstelik havuz keyfinize açık büfe kahvaltı ya da tost-meşrubat lezzetleri de dahil! Dragos Tepesinin eteğinde, Marmara ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
5,90 TL
Kanyon/İstinyePark/Ortaköy/Palladium: Yoğurdun En "Cool" Hali!

Türkiye'yi Türk kültürünün en eski yiyeceklerinden birinin yeniden keşfi ile tanıştıran Yoort! bugünün Groupon'unda! Büyük boy orijinal yoğurt üstüne seçeceğiniz 6 farklı topping ile kendi damak zevkinize uygun tadı yaratın!   ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Çeşme'de 2 Kişilik Tatil ve Açık Büfe Kahvaltı!

Çeşme'nin termal merkezi Şifne'nin yakınında konumlanan, denize sıfır Albayrak Hotel; aileniz ile birlikte sakin ve huzurlu bir tatil geçirmeye davet ediyor! Tertemiz kumsal ve plajında denizin tadını çıkarabileceğiniz Albayrak Hotel'de; ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
40 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Mavi Sularının Üstünde Tekne Turu ve Mangal Keyfi

Bugünün Groupon'u ile masmavi sularının üstünde muhteşem bir yolculuk sizi bekliyor! Her cumartesi ve pazar kalkışlı Ada turları ile Boğaz'ın sakin koylarında yüzecek, açık büfe kahvaltı, 5 çayı ve mangalda akşam yemeğiniz ile keyfinizi ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
21,90 TL
Büyükada'da Plaj Keyfi!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!

Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
369 TL
Kurs: CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye Sualtı ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
29,90 TL
Aktivite: Asya Park Hotel'de Havuz Keyfi Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla Asya Park Hotel'de havuz keyfi sizi bekliyor! Yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte havuz ve deniz hayalleri kuruyor fakat işten keyife vakit ayıramıyorsanız Asya Park Hotel hayallerinizi gerçeğe çeviriyor! Sabahtan ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Ataşehir Su Sporları'nda Yetişkinler ve Çocuklar için Yüzme Dersleri!

Bugünün Groupon'u sizleri Ataşehir Su Sporları'nın tecrübeli ekibinden, yetişkinler ve çocuklar için yüzme dersleriyle buluşturuyor! Yıllarca spor hayatında birçok kez başarılar kazanmış ve milli sporcu olma onuruna sahip olmuş bireylerden ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Aktivite: Polonezköy'de VIP Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir havuz keyfi sunuyor. Tüm arkadaşlarınızı çağırın ve 6 kişilik havuz kullanımı, loca kullanımı ve enfes Steak Burger'lerinizin tadını çıkarın! Steak Burger Menü 6 adet ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Aktivite: Beykoz Riva'da ATV Sürüşü Heyecan Dolu Anlar

Bugünün Groupon'uyla Riva Paintball'da adrenalin, hız ve lezzet sizleri bekliyor! Eğlence, macera, korku ve heyecanın zirvesinde nefes nefese bir mücadele yaşamak istiyorsanız ATV, paintball çılgınlığına siz de katılın! Kahvaltı Menünüz ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Özel Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap