Acele Edin | Öğretmenler Günü İçin Son Sipariş Verme Zamanı Bugün saat 15:00


Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En İlginç Ürünler
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Şık Beylere Hediye Sepeti
İşte karşınızda gömleğinden cüzdanına her giydiği şeyi yakıştıran şık erkeklere özel şık mı şık bir hediye sepeti. İçerisinde bir adet D'S Damat gömlek, bir adet deri kartvizitlik, bir adet deodorant bulunan Şık Beylere Hediye Sepeti özel günlerde erkeklere ne alsam derdine son veriyor.
124,90 TL
Hemen Al



Öğretmenler Günü Çikolataları 16'lı
Şık paketindeki Öğretmenler Günü Çikolatalarının her birinin üzerinde karatahta deseni üzerine tebeşirle yazılmış izlenimi veren öğretmenler günü tebrik mesajınız yer alıyor. Sevgili öğretmeninizin özel gününü kutlamanın en tatlı yolu 16'lı Öğretmenler Günü Çikolataları.
29,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel D'S Damat Gömlek
Üzerine baş harflerini, yakasına da istediğiniz notu yazabileceğiniz Kişiye Özel Gömlek bir erkeğe verilebilecek en özel hediyelerden biri.
69 TL
Hemen Al



Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan
Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan ile isminize özel kendi cüzdanınıza sahip olabilir, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
88,90 TL
Hemen Al



Öğretmenler Günü Akrilik Ödül
Öğretmenlerin hakkı ödenmez. Yine de en azından senede bir gün olsun emeklerini ne çok takdir ettiğinizi ve O'nu ne çok sevdiğinizi ifade edebilirsiniz. Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri bunu yapmanın en şık yolu.
29,90 TL
Hemen Al



Öğretmene Özel Kare Ahşap Duvar Saati
Öğretmeninize dünyalar kadar değerli olduğunu ifade etmek isterseniz Öğretmene Özel Kare Ahşap Duvar Saati güzel bir başlangıç olabilir. Öğretmene Özel Kare Ahşap Duvar Saati hem çok şık hem de yıllarca kullanılacak çok özel bir hediye.
69,90 TL
Hemen Al



Öğretmene Özel Mesajlı Dev Çikolata
Üzerine istediğiniz mesajı yazabileceğiniz cetvel tasarımlı Öğretmene Özel Mesajlı Dev Çikolata sizlerle. Şık mesajlı ahşap kutusu ile birlikte gönderilecek çikolatanın kendisi bitse hatırası kalacak...
64,90 TL
Hemen Al



Metematik Öğretmenlerine Özel Kare Yastık
Okullarda en çok sevilen öğretmenler genelde matematik öğretmenleridir diye düşündük ve saygıdeğer matematik öğretmenlerimiz için Matematik Öğretmenlerine Özel Kare Yastığı Tasarladık. Üzerinde öğretmeninizin isminin yazdığı kare yastığın içi de yumuşacık elyaf dolu.
24,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Dama Desenli Kalem
Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerinde yazılı olan isimle hem kim olduğunuz hem de nelerden hoşlandığınızı ortaya koyan bir ürün. Kişiye Özel Dama Desenli Kalemi ister dama seven arkadaşınıza isterseniz de fanatik Beşiktaşlı arkadaşınıza hediye edin. Üzerinde isim yazılı bu kalemi beğenmemelerinin imkanı olmayacaktır.
44,90 TL
Hemen Al



İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye
İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye ile sevdiklerinize çok kıymetli bir hediye verebilirsiniz. İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolyenin zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüşten üretilmiştir ve şık kadife kutuları ile gönderilmektedir.
89,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek
Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğünüz yakınlarınıza - ya da kendinize - verebileceğiniz hem şık hem teknolojik bir hediye. Üzerine sahibinin ismi kalıcı olarak kazınarak kişiye özel hale getirilen 4 GB akrilik USB bellek, kullanım halindeyken etrafa mavi bir ışık yayıyor.
59,90 TL
Hemen Al



Kimya Öğretmenine Özel Önlük
Kimya Öğretmenine Özel Önlük ile kimya öğretmeninize esprili ve anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Kimya Öğretmenine Özel Önlük üzerine yazacağınız mesaj ile hem kişiye özel olacak hem de esprili.
29,90 TL
Hemen Al



Öğretmenler Gününe Özel Öğretmenini Seç Ürünleri
Öğretmeninizin en çok kullandığı sözü ona öğretmenler günü hediyesi olarak vermek ister misiniz? Öğretmenler Gününe Özel Öğretmenini Seç Ürünleri ile önce öğretmeninize en çok benzeyen modeli seçebilir daha sonra da kupa, sihirli kupa, magnet veya mouse pad ürünleri içerisinden hangi ürünü istediğinize karar verebilirsiniz.
6,90 TL
Hemen Al



Öğretmene Özel Ömürlük Ahşap Duvar Saati
Bildiği her şeyi öğrencilerine aktarmayı misyon edinmiş en değerli öğretmenlere en özel hediyeler BuldumBuldum.com'da. Öğretmene Özel Ömürlük Ahşap Duvar Saati de bu özel hediyelerden sadece biri.
69,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Metal Kutulu Kalem
Kişiye Özel Metal Kutulu Kalemi hediye ettiğiniz yakınınız, iş arkadaşınız kutuyu açıp da içinde kendi ismi ve soy ismine özel, çok şık bir kalemle karşılaşınca hem şaşıracak hem çok mutlu olacak.
29,90 TL
Hemen Al



Öğretmene Hediye İsim Yazılı Cetvel
Bir berber için makas neyse, bir öğretmen içinde cetvel odur. Öğretmeninizi öğretmenler gününde biraz şaşırtmak istiyorsanız. Üzerinde isminin yazılı olduğu Öğretmene Hediye İsim Yazılı Cetvel hediye edebilirsiniz.
24,90 TL
Hemen Al



Öğretmene Özel Çiçekli Sertifika
Çiçek gibi tazecik, kıymetli bir tanecik öğretmeninize yıllarca duvarında sergileyebileceği bir seritifika hediye etmeye ne dersiniz? Öğretmene Özel Çiçekli Sertifika 4 farklı modeli ile sizlerle.
29,90 TL
Hemen Al



Matematik Öğretmenlerine Özel Ürünler
Okullarda en çok sevilen öğretmenler genelde matematik öğretmenleridir diye düşündük ve saygıdeğer matematik öğretmenlerimiz için Matematik Öğretmenlerine Özel Ürünlerini tasarladık.Kupa bardak, sihirli kupa ve magnet olmak üzere 3 farklı modeli bulunan Matematik Öğretmenlerine Özel Ürünler sizlerle.
6,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2014
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap