Görenleri Şaşkına Çevirecek Yepyeni Ürünler Stoklarda | Kaçırmayın


Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En İlginç Ürünler
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Tasarım Yastıklar
Dondurma, patlamış mısır, cup cake, sakız makinesi ve spor ayakkabı modelleri ile Tasarım Yastıklar artık BuldumBuldum.com'da. Eğer evinizde biraz fark yaratmak isterseniz Tasarım Yastıklar ile farkın kitabını yazabilirsiniz.
79,90 TL
Hemen Al



Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar
İçi lezzetli mi lezzetli çikolata dolu, dışı da şık bir kadife kalpten üretilmiş Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar sevgilinize verebileceğiniz en aşk dolu hediyelerden biri. İçerisinde 15 adet kalp çikolata bulunan hediyenin içi de dışı da sevgi dolu.
34,90 TL
Hemen Al



90'larda Çocuk Olmak Kupa Bardak
Üzerinde çok sevdiğiniz muslukçu Mario amcanın resminin bulunduğu 90'larda Çocuk Olmak Kupa Bardak sihirli ve beyaz kupa bardak olmak üzere 2 farklı modele sahiptir.
14,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Deri Kapaklı 2015 Yılı Ajanda
Üzerine isminizi yazabileceğiniz Kişiye Özel Deri Kapaklı Ajanda ile çok düzenli bir yıla hazır mısınız? Deri Kapaklı Ajanda 2015 Yılına ait olup içerisinde kredi kartlarınızı koyabileceğiniz 4 adet göz bulunmaktadır.
44,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata
Üzerinde sevdiğiniz kişi ve sizin fotoğrafınızın yer alacağı tam 16 adet çikolata ile sevdiklerinize kendi unutulsa tadı unutulmaz bir hediye verin.
29,90 TL
Hemen Al



Aşk Kadehleri
Üzerine bir adet harf ve en romantik mesajınızı yazabileceğiniz Aşk Kadehleri, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile sizlerle. Sevdiklerinizi çok özel hissettireceksiniz.
59,90 TL
Hemen Al



Seksi Harfli Viski Bardağı
İsminize özel Seksi Harfli Viski Bardağı karşınızda. İster kendinize, isterseniz de çapkın arkadaşınıza alabileceğiniz Seksi Harfli Viski Bardağı hem çok yaramaz hem de kişiye özel.
24,90 TL
Hemen Al



Suşi Silgi Seti
Japon mutfağına ilgisi olanlar, Sushi Silgiler tam size göre. Eğer çiğ balığı ben ne yapacağım derseniz alın size suşiyi yakından tanımak için fırsat. Suşi Silgi Seti 6 farklı suşiyi dolayısıyla silgiyi bir araya getiriyor.
14,90 TL
Hemen Al



Gül Kalemler
6 farklı rengi ile sizlerle. Sipariş verdiğinizde seçmiş olduğunuz renkte bir adet gönderilecek kalemler unutulmaz bir hediye olmaya aday.
9,90 TL
Hemen Al



iPhone Şeklinde Silgi
Sürekli elinden cep telefonunu düşürmeyen arkadaşınıza gelin bir iPhone Şeklinde Silgi alın böylece arkadaşınız hem telefonun olumsuz etkilerinden uzaklaşsın, hem de hataları varsa düzeltsin.
7,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Beste
Bize bildirmiş olduğunuz hikayeye özel olarak söz ve müzik yazılacak Kişiye Özel Beste ile sevdiklerinize hem unutulmayacak bir hediye verebilir hem de özel günlerinizi çok daha özel kılabilirsiniz.
1.500 TL
Hemen Al



Tasarım Tuvalet Kağıtları
Günde en az bir kere girdiğiniz tuvaletinizi daha eğlenceli bir yere çevirmeye ne dersiniz? Dikenli tel ve gaz maskesi olmak üzere 2 farklı modeli bulunan Tasarım Tuvalet Kağıtları ile artık tuvaletler de çok eğlenceli.
9,90 TL
Hemen Al



Mini Ofis Kutusu
Ofiste ihtiyacınız olan her şeyin küçüldüğünü ve bir kutunun içine girdiğiniz hayal edin, edemiyor musunuz? O halde Micro Office Tool Box'a bir göz atabilirsiniz. Hem sevimli hem de çok pratik Mini Ofis Kutusu ile artık ihtiyacınız olan her şey bir arada.
37,90 TL
Hemen Al



Işıldayan ve Spiralli iPhone 5 Data Kabloları
iPhone telefonunuzu rengarenk kablolar ile şarj etmek ister miydiniz? Işıldayan ya da spiralli Data kablolarımızdan istediğinizi seçin, renginizi belirleyin ve renkli dünyanıza daha da güzel renkler katın...
39,90 TL
Hemen Al



Çocuklara Özel Boya Seti
İçerisinde renk renk boyaların bulunduğu, üzerine isim yazdırabileceğiniz bu set, çocuklarınızın hayal dünyasını geliştirirken sorumluluk duygusunu da pekiştirecek
79,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2014
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap