Yüksek Not Garantili En İyi Öğretmenler Günü Hediyelerini Kaçırmayın


Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En İlginç Ürünler
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Kişiye Özel Ahşap Set
Modası hiç geçmeyecek bir set
Doğa dostu sevdiklerinize hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Set sizlerle. Üzerinde istemiş olduğunuz isimleri yazabileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Set defter, ahşap USB ve bambu kalemden oluşmakta.
79,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Defter
İsmine özel bir defteri olsun ister misiniz?
Üzerinde isim, soy isim ve tarih yazılı olan defter ile artık sadece ona özel bir not defteri olabilecek.
19,90 TL
Hemen Al



Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı
Öğretmeninizin Hollywood yıldızlarından ne eksiği var?
Takdir yalnızca öğrencilerin değil öğretmenlerin de hakkı. Öğretmeninizin emeklerini takdir ettiğinizi göstermenin en güzel yolu da Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı!
19,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Öğretmen Seti
İçerisinde kalem, kartvizitlik ve 4GB'lik flash disk bulunan Kişiye Özel Öğretmen Seti ile öğretmeninizi çok mutlu edebilirsiniz. Üstelik Kişiye Özel Öğretmen Seti içindeki tüm parçalarda öğretmeninizin ismi yazılı olacak.
69,90 TL
Hemen Al



Öğretmenler Günü Çikolataları 16'lı
Şık paketindeki Öğretmenler Günü Çikolatalarının her birinin üzerinde karatahta deseni üzerine tebeşirle yazılmış izlenimi veren öğretmenler günü tebrik mesajınız yer alıyor. Sevgili öğretmeninizin özel gününü kutlamanın en tatlı yolu 16'lı Öğretmenler Günü Çikolataları.
27,90 TL
Hemen Al



Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati
Öğretmeninizi yıllarca mutlu etmek ister misiniz? Üzerinde fotoğrafı ve güzel sözlerin basılı olduğu Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati ile öğretmeninize hak ettiği değeri vermek çok kolay.
49,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti
Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Setini kullanırken bir yandan da üzerinde isminizin yazılı olduğu ürünleri kullanarak gururlanabileceksiniz. Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Setini isterseniz sevdiklerinize armağan edip onlarında kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz.
39,90 TL
Hemen Al



LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü
Gece kitap okumakla ilgili tüm sıkıntıları bir çırpıda yok eden yepyeni bir buluş, LED Reading Glasses ile tanışın. Üstelik LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğünün kullanım alanları sadece kitap okumakla sınırlı değil.
14,90 TL
Hemen Al



İsme Özel Kutulu Kalem
Hem isminize özel hem de şık bir kaleminiz olsun istiyorsanız en doğru yerdesiniz! Kutusunda ve kalemi üzerinde istediğiniz isimin yer alacağı İsme Özel Kutulu Kalemi ister kendiniz kullanabilir isterseniz de sevdiklerinize gururla hediye edebilirsiniz.
39,90 TL
Hemen Al



En İyi Öğretmen Sertifikası
Öğretmenlerin hakkı ödenmez, ama öğretmenlerinizi biraz olsun gururlandırmak isterseniz sizin için çok anlamlı bir ürünümüz var. En İyi Öğretmen Sertifikası bir öğretmene verilecek en güzel öğretmenler günü hediyelerinden biri.
29,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi
Üstünde isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile sunumlarınız artık çok daha özel ve kişilikli olacak. Özellikle öğretmenlerin çok işine yarayacak olan Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi öğretmeninize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri.
74,90 TL
Hemen Al



Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri
Öğretmenler başımızın tacı, en önemli yol göstericilerimiz. Bize yol gösterirken kullandıkları sözler de bazen klasikleşebiliyor. Öğretmeninizin klasik sözlerini bizimle paylaşırsanız, biz de öğretmeniniz için çok özel bir hediye hazırlayabiliriz. Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri en esprili öğretmenler günü hediyesi olmaya aday.
14,90 TL
Hemen Al



Öğretmenler Günü Akrilik Ödül
Öğretmenlerin hakkı ödenmez. Yine de en azından senede bir gün olsun emeklerini ne çok takdir ettiğinizi ve O'nu ne çok sevdiğinizi ifade edebilirsiniz. Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri bunu yapmanın en şık yolu.
29,90 TL
Hemen Al



Kişiye Özel Öğretmenime Karne
Öğretmenler gününde ya da öğretmeninizin doğum gününde öğretmeninize unutamayacağı bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye Özel Öğretmenime Karne ile artık karne verme sırası sizde! Öğretmeninize vereceğiniz bu esprili karne ile hem öğretmeninizi havalara uçurun hem de onu hiç unutmadığınızı göstermiş olun.
29,90 TL
Hemen Al



İsme Özel Ben Öğretmenim Beyaz Kupa
İsme Özel Ben Öğretmenim Beyaz Kupa, öğretmeninize tamamen ona özel olarak hazırlatarak verebileceğiniz çok özel bir hediye. Kupa üzerindeki nostaljik karatahtada yer alacak öğretmeninizin ismi, tarih, ders ve konuyu siz belirlediğinize göre kalıpların dışına çıkarak esprili bir hediye de oluşturabilirsiniz.
26,50 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2014
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap