Büyük Kara Cuma İndirimi | En Çılgın Ürünlerde Şok Edici İndirimi Kaçırmayın


Hiçbir Yerde Bulamayacağınız En İlginç Ürünler
Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
" En İlginç Hediyeler, En Güzel Sürprizler "
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Donan Kupa
Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
12,90 TL
Hemen Al



Şok Kalem
Yoksa siz de ofisinizde ya da sınıfınızda birilerinin sürekli olarak gözünüz gibi sakladığı kalemlerinizi çalmasından mı şikayetçisiniz? Şok Kalem sayesinde kimse sizin kaleminizi izinsiz kullanmaya ya da çalmaya cüret edemeyecek! Şok Kalemi izinsiz kullanan kişi ucunu açmak için tepesine bastığında hiç ummadığı bir şok yiyecek!
6,90 TL
Hemen Al



Sudoku Tuvalet Kağıdı
Normal bir insanın hayatında 4200 saatini tuvalette oturarak geçirdiğini düşünürsek son derece faydalı bir buluş... Gerçek sudoku bağımlılıarı için mükemmel bir hediye!
6,90 TL
Hemen Al



Avuç İçi El Şoku
Portable Hand Shock ile sizinle el sıkışanlar sizi bir daha hiç unutamayacak! Sizinle el sıkışmaya kimse cesaret edemeyecek! Avuç İçi El Şoku ile herkesi tedirgin edip çok eğleneceğinizi garanti ediyoruz.
9,90 TL
Hemen Al



Saat Kasa
Gizli eşyalarınızı en farkedilmeyecek şekilde saklamaya ne dersiniz? Saat Kasa'nın çalışan saat görünümü sayesinde paralarınız ve takılarınız artık güvende. Clock Safe'in tüm değerli eşyalarınızı en iyi derecede koruyacağına emin olabilirsiniz.
24,90 TL
Hemen Al



iPhone Kılıfı Cüzdan
iWallet çıktı çıkalı artık İhtiyacınız olan her şey bir arada. iPhone kılıfı cüzdanla artık gözünüz arkada kalmasın. Sade ama kullanışlı bu cüzdanlar artık elinizden düşmeyecek!
24,90 TL
Hemen Al



Casus Şapkası
Herşeyi bir casus gibi gözlemlemek için artık bir yol var. Tabii ki hiçbir art niyet olmadan! Beyaz, siyah, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri vardır. Casus Şapkası 22,90 TL yerine sadece 9,90 TL!
9,90 TL
Hemen Al



Tabanca Anahtar Kılıfı
Eller yukarı! Tabanca Anahtar Kılıfı ile artık anahtarlarınız hiç olmadığı kadar ilgi çekici olacak! Killer Keys hem ilgi çekici görünümü, hem de ergonomik kullanımı sayesinde gönlünüzü fethedecek.
9,90 TL
Hemen Al



iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı
iPhone'larınızı her türlü şiddetli darbeden koruyacak olan iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı ile en çılgın aktiviteyi korkusuzca yapmaya hazır olun. iPhone 4 Protective Case ile iPhone'larınız emin ellerde. iphone nuz adeta bir Bodyguard tarafından korunsun istiyorsanız, o Bodyguard tam karşınızda duruyor...
49,90 TL
Hemen Al



Sincaplı Magnet Seti
Magnetic Squirrel & Acorn un bu renkli sincapları ve palamut şeklindeki magnetleri notlarınızı ve fotoğraflarınızı tutmak üzere ofisinizde hazır beklesinler. Sincaplı Magnet Seti 24,90 TL yerine sadece 9,90 TL
9,90 TL
Hemen Al



Doorganizer
Doorganizer, cep telefonunuza, her türlü uzaktan kumandanıza, anahtarlarınıza, gözlüğünüze, cüzdanınıza, sigaranıza, i-pod'unuza… hepsine çok iyi bakar ve dağınıklığı toparlar.
19,90 TL
Hemen Al



Macintosh Görünümlü iPad Kılıfı
Steve Jobs ın müthiş icadı, Apple ın 80 lerde devrim yaratan Macintosh bilgisayarı Padintosh ile yeniden canlanıyor! Macintosh Görünümlü iPad Kılıfı Padintosh ile yüzyılın şuana kadarki en iyi tablet bilgisayarı iPadler, 80 lerin en iyi masaüstü bilgisayarı Macintosh görüntüsünde bir kılıfa sahip olacak.
49,90 TL
Hemen Al



Sihirli Silindir Mum
Parafinden yapılan mumları biliyoruz, elektronik mumları da biliyoruz. Peki hem parafinli hem de elektronik bir mum olsa bir parça ateşle yansa bir üflemeyle sönse sizce de sihirli olmaz mı? İşte Magic Candle böyle sihirli silindir bir mumdur!
19,90 TL
Hemen Al



Retro Masa Saati
Son derece modern ve minimalist tarzda tasarlanmış Retro Flip Clock bulunduğu odaya çok şık bir hava katacak. Retro Masa Saati mekanik olarak çalışıyor, saat ve dakikayı gösteren sayfaları dakika başı dönüyor.
59,90 TL
Hemen Al



Vahşi Orman Klipsleri
Bu hayvanlı poşet klipsleriyle poşetlerinizin ağzını sıkabilir yiyeceklerinizi daha uzun süre taze tutabilirsiniz. 3' lü set olarak pelikan, timsah ve gergedan şekillerinde gelen klipsler özellikle çocuklarınızı çok mutlu edecek.
9,90 TL
Hemen Al



Telefon Standları
iSoldier Phone Stands, en ilginç telefon standlarından biri. Bir pakette iki asker var, iPhone, iPod ve akıllı telefonlarınızı güvenle koruyorlar.
14,90 TL
Hemen Al

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
444 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2014
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap