🌙En Uzun Geceye Özel %30 İndirim! Hediyenizi Seçmenin Şimdi Tam Zamanı! 🌙


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr

Bu gece 23:59'a kadar yapacağınız her 100TL ve üzeri alışverişinizde %30 İndirim bizden size hediye! Henüz hediyenizi seçmediyseniz şuan tam zamanı:)
*Kupon kodu 500TL ve üzeri alışverişinizde geçerli değilidir.
Tüm Yılbaşı Hediyeleri için Tıklayın.




Kişiye Özel Star Master Gece Lambası
Son zamanların en sevilen ürünü Star Master artık kişiye özel seçeneği ile sadece BuldumBuldum'da. Gecenizi sevdiklerinizin fotoğrafı ile aydınlatmak yıldızlar içinde keyifli rüyalara dalmak için siz de Kişiye Özel Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası siparişinizi hemen verebilirsiniz
Sipariş Ver





Yılbaşına Özel Kravat ve Kol Düğmesi Seti
Yılbaşı için sevdiğiniz babanıza, kocanıza ya da erkek arkadaşınıza şık ve kullanışlı bir hediye almayı düşünüyorsanız, Yılbaşına Özel Kravat ve Kol Düğmesi Seti tam aradığınız hediye.
Sipariş Ver





Yılbaşı Sepetleri
İçerisinde çam ağacından, abur cubura, yılbaşı süsünden mumuna kadar birbirinden güzel ürünlerin bulunduğu Yılbaşı Sepeti Modelleri Buldumbuldum.comda.
Sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz, yeni yıla girerken keyifinize keyif katacak dolu dolu onlarca Yılbaşı Sepeti burada.
Sipariş Ver





Kanvas Tablo- Kendi Tasarımını Ekle
En çok tercih edilen hediyeler arasında yer alan kanvas tablolarda, yeni bir devir açılıyor. Farklı kanvas modellerini, kendi tasarımınızla hazırlamanıza olanak sağlayan Kanvas Tablo- Kendi Tasarımını Ekle BuldumBuldum'da
Sipariş Ver





Yılbaşı Kar Küreleri
Yılbaşının olmazsa olmazı kar küreleri artık ışıklı ve geyikli. Sevdiklerinize hem sevimli hem de unutulmaz bir armağan vermek isterseniz Geyikli Yılbaşı Kar Küresi BuldumBuldum.com'da sizi bekliyor.
Sipariş Ver






Yılbaşı Kupaları
Yeni yılın en güzel iki sembolü ve fotoğrafınızın bir araya gelmesi ile oluşan Noel Baba ve Geyik Kupa Bardak artık BuldumBuldum.com'da. Noel Baba ve Geyik Kupa Bardak sevdiklerinize verebileceğiniz en sevimli yılbaşı hediyelerinden biri.
Sipariş Ver





2017 Ajandaları
Her yıl yeni hedefler, yeni idealler, yeni planlar demek. Beraberinde gelecek yeni notları da unutmamak gerekir Rengarenk 2017 ajandalarınız ile yeni yılda tüm ideallerinizin gerçekleşmesini diliyoruz. Sipariş vermek için geç kalmayın!
Sipariş Ver

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
0850 532 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2016
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Bu mesaj size Emarsys aracı hizmet sağlayıcısı tarafından iletilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap