🎄Yılbaşı Siparişiniz için Son Gün Yarın 19:00! Acele Edin, Hediyesiz Kalmayın!🎄


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr


Hediyelerinizi Sevdiklerinize Ulaştırmak için Var Gücümüzle Çalışıyoruz. Yarın Akşam 19:00'a Kadar Verdiğiniz Tüm Siparişleri de Aynı Özveriyle Sizlerle Buluşturacağız. Haydi Acele Edin, Hediyesiz Kalmayın!





Atatürk Yeni Yıl Masa Takvimi
Türk milletinin ulu Önder'i ve kılavuzu Mustafa kemal Atatürk'ün resminin ve sözlerinin yer aldığı Atatürk Yeni Yıl Masa Takvimi, BuldumBuldum'da sizleri bekliyor.
Sipariş Ver





Yılbaşına Özel 3'lü Eğlence Seti
Yılbaşı eğlencesinin vazgeçilmez ürünleri tek sette bir ayara geliyor. Yılbaşına Özel 3lü Eğlence Set, kişiye özel tombala, kişiye özel oyun kartları ve yılbaşı parti seti ile yeni yıla rebgarenk bir başlangıç yapmanıza olanak sağlayacak.
Sipariş Ver




Erkeklere Özel Premium Set
Sevdiğiniz bir adama, ona yakışacak özel bir hediye seçeneği arıyor fakat bir türlü aradığınızı bulamıyorsanız, henüz Erkeklere Özel Premium Seti görmemiş olabilirsiniz. Tamamen kişiye özel 4 farklı üründen oluşan bu setle her erkeği mutlu edebilir, kendisini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.
Sipariş Ver





Muhteşem Bir Yıl Hatıra Albümü
Koca bir yılı birbirinden güzel anılarla geride bırakıyorsunuz. Yeni yıla güzel anılarınızla birlikte girmeye hazırsanız, Muhteşem Bir Yıl Hatıra Albümü siparişinizi vermeyi unutmayın.
Sipariş Ver





Yılbaşına Özel Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası
Gökyüzünün eşsiz güzellikleri ile odanızı aydınlatma fırsatı sunan Star Master Gece Lambası, yepyeni yılbaşı tasarımı ve kişiye özel sipariş etme fırsatı ile BuldumBuldum'da.
Sipariş Ver





12 Fotoğraflı Ayaklı Masa Takvimi
Yılın her ayını bambaşka bir fotoğrafa sığdırmaya ne dersiniz? Sipariş verdiğinizde plastik ayağı ile gönderilecek olan 12 Fotoğraflı Ayaklı Masa Takvimi sevgilinize alabileceğiniz en özel hediyelerden biri
Sipariş Ver




Kişiye Özel Yılbaşı Tombala Seti
Yılbaşının vazgeçilmez eğlenceleri arasında yer alan tombala, kişiye özel seçeneği ile artık BuldumBuldum'da. Eğlenceli yılbaşı mesajı, fotoğraf ve isim ekleme seçenekleriyle bu özel ürüne sahip olmak için siparişinizi hemen verebilirsiniz.
Sipariş Ver





2017 Ajandalar
Planlı ve programlı olmanızdan şikayetçi arkadaşlarınıza artık sunabileceğiniz güzel bir bahaneniz var. BuldumBuldum.com'da yer alan rengarenk 2017 Ajandaları bahanenizin en güzel unsuru olacak!

Sipariş Ver






3 Boyutlu Led Lambalar
Sıradan hediyelerle aşkınıza heyecan katmak çok zordur. Bunun yerine farklı, kullanışlı ve renkli bir hediye tercih etmek isterseniz, Love 3 Boyutlu Led Lamba tüm isteklerinize sahip özel bir üründür.
Sipariş Ver


Alışverişe Başla
Alışverişe Başla
Alışverişe Başla
Alışverişe Başla

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
0850 532 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2016
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Bu mesaj size Emarsys aracı hizmet sağlayıcısı tarafından iletilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap