📢Yılın Son İndiriminde Son Gün📢 %30 İndirim + Ücretsiz Kargo için Acele Edin!🎄🎅


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr

Yılın İndiriminde Son Gün!
Bugün 23:59'a kadar yapacağınız her 100TL ve üzeri alışverişinizde %30 İndirim bizden size hediye! Acele edin 2017'i hediyesiz karşılamayın!
*Kupon kodu 500TL ve üzeri alışverişinizde geçerli değilidir.
YILBAŞI HEDİYE ÖNERİLERİ




Kişiye Özel Yılbaşı Tombala Seti
Yılbaşının vazgeçilmez eğlenceleri arasında yer alan tombala, kişiye özel seçeneği ile artık BuldumBuldum'da. Eğlenceli yılbaşı mesajı, fotoğraf ve isim ekleme seçenekleriyle bu özel ürüne sahip olmak için siparişinizi hemen verebilirsiniz.
Sipariş Ver




Kişiye Özel Mutlu Yıllar Ahşap Defter
Bir yılı daha geride bırakırken, umut ve heyecanla dolu yeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşıyorsanız, gelin bu heyecanı sevdiklerinizle paylaşın. Onlara yeni yılda planlarını yazıp, notlar alabilecekleri kişiye özel bir defter hediye edin
Sipariş Ver





Yılbaşı Çam Ağacı 120cm
Yılbaşı denince ilk akla gelen yılbaşı ağacıdır. Üzerinde renk renk süsleri ve yanıp sönen ışıkları ile evinize ya da ofisinize renk katan bu özel aksesuarlar en uygun fiyat seçeneği ile artık BuldumBuldum'da.
Sipariş Ver




Kişiye Özel Yılbaşı 4lü Taş Bardak Altlığı
İsme özel olarak hazırlanan taş bardak altlıkları, yılbaşı tasarımlarıyla harika bir hediye seçeneğine dönüşüyor. Kişiye Özel Yılbaşı 4lü Taş Bardak Altlığı, birbirinden eğlenceli 4 farklı tasarımdan oluşan 10x10 cm boyutundaki taş bardak altlıklarından oluşur.
Sipariş Ver




Kişiye Özel Yılbaşı Hediyesi Çikolatalar
Kişiye özel paketleri ve eğlenceli yılbaşı tasarımı ile yeni yılda sevdiklerinizin ağız tadını yerine getirecek bir hediyeyi sizler için hazırladık.Kişiye Özel Yılbaşı Hediyesi Çikolatalar birbirinden lezzetli 16 ya da 25 adet çikolatayı özel paketinde sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.
Sipariş Ver




Kişiye Özel Mutlu Yıllar Film Değirmeni
Yeni yılda orijinal bir hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmenin yollarını arıyorsanız, Kişiye Özel Mutlu Yıllar Film Değirmenine göz atmadan geçmeyin. İsme özel olarak hazırlanan bu değirmen üzerindeki eğlenceli figürler ve mekanizması ile farklı bir hediye seçeneğini sizleri sunuyor
Sipariş Ver



Led Işıklı Yılbaşı Süsleri
Yılbaşı hazırlıklarının olmazsa olmazı led ışıklar. Bu sene rengarenk modelleri ile sizleri bekliyor. Led Işıklı Yılbaşı Süsleri, noel baba, kardan adam ve ren geyiği figürleri kullanılarak hazırlanan eğlenceli bir yılbaşı ürünüdür. Sevdiklerinize hediye etmek ya da kendi evinizi süslemek için siparişinizi hemen verebilir, yeni yıl kutlamanıza renk katabilirsiniz.
Sipariş Ver




Kişiye Özel Yılbaşı Ağacı Ahşap Çerçeve
Yeni bir yıla nasıl girerseniz bütün yıl öyle geçer. Bu yıl sevdiklerinizin yeni yıla mutlu girmelerini sağlamak ve onları mutlu etmek için Kişiye Özel Yılbaşı Ağacı Ahşap Çerçeveyi tasarladık. üzerindeki yılbaşı ağacı ve isme özel tasarımı ile tüm yıla damga vuracak bu hediyeyi kaçırmayın.
Sipariş Ver


Alışverişe Başla
Alışverişe Başla
Alışverişe Başla
Alışverişe Başla

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
0850 532 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2016
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Bu mesaj size Emarsys aracı hizmet sağlayıcısı tarafından iletilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap