📢Yoğun İstek Üzerine Yılın Son İndirimi 1 Gün Daha Devam Ediyor!📢 ACELE EDİN 🎁


Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.
"Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için email@bulten.buldumbuldum.com adresini, "Adres Defteri"ne ekleyebilirsiniz."
Arkadaşına
Gönder
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr

Yılın Son İndirimi 1 Gün Daha Uzatıldı!
Yoğun İstek Üzerine BB30 Kupon Kodunuzu Bu Gece 23:59'a Kadar Kullanabilirsiniz :)
*Kupon kodu 500TL ve üzeri alışverişinizde geçerli değilidir.
Sizin Hediyeniz Hangisi?





12 Fotoğraflı Ayaklı Masa Takvimi
Yılın her ayını bambaşka bir fotoğrafa sığdırmaya ne dersiniz? Sipariş verdiğinizde plastik ayağı ile gönderilecek olan 12 Fotoğraflı Ayaklı Masa Takvimi sevgilinize alabileceğiniz en özel hediyelerden biri
Sipariş Ver




Kişiye Özel Yılbaşı Tombala Seti
Yılbaşının vazgeçilmez eğlenceleri arasında yer alan tombala, kişiye özel seçeneği ile artık BuldumBuldum'da. Eğlenceli yılbaşı mesajı, fotoğraf ve isim ekleme seçenekleriyle bu özel ürüne sahip olmak için siparişinizi hemen verebilirsiniz.
Sipariş Ver





Çift Fotoğraflı ve Saatli Kanvas Tablo
Tasarımıyla renkli, konseptiyle romantik bir hediyeye ne dersiniz? Üstelik hem saat hem de kanvas tablo olarak kullanabilirsiniz. Çift Fotoğraflı ve Saatli Kanvas Tablo, sevdiğiniz için romantik hediye arayışınıza son verecek.
Sipariş Ver





Küçük Yılbaşı Kar Küreleri
Yılbaşı için hem çok sevimli hem ekonomik hem de ışıl ışıl hediye arayışında olanlar müjde Küçük Yılbaşı Kar Küreleri artık BuldumBuldum.comda.
Sipariş Ver





2017 Ajandalar
Planlı ve programlı olmanızdan şikayetçi arkadaşlarınıza artık sunabileceğiniz güzel bir bahaneniz var. BuldumBuldum.com'da yer alan rengarenk 2017 Ajandaları bahanenizin en güzel unsuru olacak!

Sipariş Ver





2017 Hatırası Fotoğraflı Yılbaşı Magneti
Sevdiklerinize yeni yılda küçük ama unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız 2017 Hatırası Fotoğraflı Yılbaşı Magneti sizlerle. 2017 Hatırası Fotoğraflı Yılbaşı Magneti en güzel yılbaşı hediyelerinden sadece bir tanesi.
Sipariş Ver






Rulet Shot Oyunu
Drinking Roulette ile partilerinize hareket, midenize şenlik gelecek. Rulet Shot Oyunu sıradan rulet oyunlarından farklı olarak sizin kazanmanız için tasarlanmış bir oyundur.
Sipariş Ver






3 Boyutlu Led Lambalar
Sıradan hediyelerle aşkınıza heyecan katmak çok zordur. Bunun yerine farklı, kullanışlı ve renkli bir hediye tercih etmek isterseniz, Love 3 Boyutlu Led Lamba tüm isteklerinize sahip özel bir üründür.
Sipariş Ver





Yılbaşı Çam Ağacı 120cm
Yılbaşı denince ilk akla gelen yılbaşı ağacıdır. Üzerinde renk renk süsleri ve yanıp sönen ışıkları ile evinize ya da ofisinize renk katan bu özel aksesuarlar en uygun fiyat seçeneği ile artık BuldumBuldum'da.
Sipariş Ver




Kişiye Özel Yılbaşı 4lü Taş Bardak Altlığı
İsme özel olarak hazırlanan taş bardak altlıkları, yılbaşı tasarımlarıyla harika bir hediye seçeneğine dönüşüyor. Kişiye Özel Yılbaşı 4lü Taş Bardak Altlığı, birbirinden eğlenceli 4 farklı tasarımdan oluşan 10x10 cm boyutundaki taş bardak altlıklarından oluşur.
Sipariş Ver


Alışverişe Başla
Alışverişe Başla
Alışverişe Başla
Alışverişe Başla

Facebook Twitter Instagram Pinterest Google+ Tumblr
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizi arayın:
0850 532 5 285


BuldumBuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım San. ve Dış Tic. A.Ş.'ye aittir.
Mahmutbey Mahallesi Dilmenler Caddesi Aslanoba Plaza No:19 Kat:1 Bağcılar / İstanbul Türkiye
Mersis no: 0645035050600015

Bu e-posta tarafınıza BuldumBuldum.com tarafından oluşturulan üye veritabanına kurtayfun@gmail.com adresiyle kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Copyright © BuldumBuldum.com 2008-2016
E-posta almak istemiyorsanız ayarlar için lütfen tıklayınız.

Bu mesaj size Emarsys aracı hizmet sağlayıcısı tarafından iletilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap