Anadolu: Rhisos Hotel'de Lüks Tatil | 6 Aylık İngilizce Konuşma Kulübü

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 29.09.2012
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!
Kurs: Hızlandırılmış İngilizce Konuşma Kulübü!
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
82%
Fiyat
89 TL
Bugünün Groupon'u Anadolu Kariyer işbirliğiyle "Anlıyorum; ama konuşamıyorum." derdine son veriyor. 6 aylık hızlandırılmış konuşma kulübü ile İngilizcenizi konuşturmanın tam zamanı! Uzman Türk ve yabancı eğitmenler tarafından verilecek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Meşhur Kaburgacı Selim Amca'da Leziz Kaburga Menü!

Bugünün Groupon'uyla Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetlerini sizlerle buluşturuyor! İstanbul'daki 2 farklı şubede geçerli Groupon'unuzla tadına doyamayacağınız menünüz ile damaklarınızı şenlendirecek lezzetler sizleri ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
73%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Rouge Güzellik ile Bakımlarınız Emin Ellerde!

Vücudunuza gereken tüm özeni gösteriyorsunuz, bakımınız için aldığınız tüm ürünlere titizlikle yaklaşıyor, vücudunuzu etkileyecek her türlü konuda dikkatli oluyor ve ona ihtiyacı olan ilgiyi gösteriyorsunuz. Ancak güzelliğiniz adına hiç ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çamlıca'nın Enfes Manzarası Eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem Çamlıca manzarası eşliğinde zengin bir açık büfe kahvaltı ziyafetine davetlisiniz!   Terrace 34'te 1, 2 veya 4 kişilik zengin kahvaltı seçeneklerinden dilediğinizi alın, güne keyifle başlayın!   Kahvaltınız ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Spor: Kadıköy Temel Alper Studio'da Pilates!

Uzun zamandır forma girmeyi düşünüyor, incelirken kaslarınızı güçlendirmek, daha sağlıklı ve mutlu hissetmek ve eğlenmek istiyorsanız bugünün Groupon'u ile ünlülerin forma girme yöntemleriyle tanışın. Kadıköy Temel Alper Studio'nun uzman ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Tepeden Tırnağa Güzellik Salon Osem'de!

Bugünün Groupon'uyla Salon Osem sizi tepeden tırnağa güzellikle buluşturuyor! Bakımlı el ve ayaklar, sağlıkla parlayan saçlar, pürüzsüz bir cilt artık hayal değil! Bağdat Caddesi Salon Osem, otoklav sterilizasyon sistemi kullanarak, hijyen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın!   İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Sivas Köftecisi'nden Enfes Menüler!

Sivas'ın meşhur lezzetlerini İstanbullulara sunan Sivas Köftecisi'nden enfes menüler bugünün Groupon'uyla sizleri bekliyor!   Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez 3 lezzetini farklı menüler halinde sunan Sivas Köftecisi, Üsküdar'daki şubesiyle ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
19,90 TL
Yeme İçme: İtalya'nın En Mükemmel Lezzeti Sofranızda!

Pizza, insanlık tarihinin belki de en eski "favori yemeği". Bilim adamlarının mağara duvarlarında dahi karşılaştığı pizza, tarihi kayıtlarda ise karşımıza ilk kez Firavun IV. Ramses'in katiplerine yazdırdığı "Pizzama bol sucuk istiyorum" ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
148 TL
Eğitim: Atlantis Yatçılık ile Marmara'ya Yelken Açın!

Marmara'nın engin sularıyla buluşurken uçsuz bucaksız maviliklere yelken açabileceğiniz bir aktivite ise aradığınız, bugünün Groupon'u sizin için geliyor! Atlantis Yatçılık ve Eğitim Merkezi'nin uzman kadrosu eşliğinde verilen profesyonel ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
125 TL
Konaklama: Ağva Tartaruga'da Hoş Bir Kaçamak!

Masmavi denizi, mis gibi havası ve yeşilin her tonunu barındıran büyüleyici manzarasıyla şehrin yanıbaşındaki cennet Ağva'da çift kişilik bir kaçamağa hazır mısınız? Bugünün Groupon'uyla şehre küçük bir veda edin ve kendinizi ödüllendirin! ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Kurs: Latin Danslarını Öğrenin!

Bugünün Groupon'unun sunduğu Latin dansları eğitimi ile kendinizi dansın büyülü dünyasında kaybedeceksiniz! Mustafa Sarı Dans Stüdyosu'nda hatfada 1 gün dans ederek forma girin, hayatınıza yeni bir tat katın, tüm stresinizi dansla atın ve ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
38 TL
Güzellik: 12 veya 24 Seanslık İncelme Paketleri!

Kış aylarında doğayla birlikte bedenlerimiz de uykuya geçer. Beden hantallaşır ve istenmeyen kilolarımız artar. Bugünün Groupon'uyla doğaya karşı koyun! Belgin Akın Güzellik 12 ve 24 seanslık incelme paketleriyle karşınızda!   12 Seanslık ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
4,90 TL
Hizmet: AquaDry ile Ekolojik Kuru Temizleme!

Bugünün Groupon'uyla yazlıkları kaldırırken çamaşır makinesi çalıştırma, yorgan yıkama, ütü yapma, giysilerinizi elde yıkama derdinden kurtulun! AquaDry ile ekolojik kuru temizleme ve ütü hizmetleri sizlerle! 2010 yılında ilk şubesini açan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!

Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Basit Bir Ev Kazası Oyununa Bilet!

Bugünün Groupon'u monoton bir yaşama hapsolmuş bir kadının hayal dünyasına davet ediyor sizi! Aysa Prodüksiyon'dan prestijli tiyatro ödüllerine layık görülen Basit Bir Ev Kazası oyunu sizlerle! 2009 Muhsin Ertuğrul, Sadri Alışık ve Afife ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
999 TL
Kurban Bayramı'na Özel Dubrovnik Turu!

Kurban Bayramı'nda, Adriyatik'in incisi Dubrovnik'te hayatınız boyunca unutamayacağınız mükemmel bir deneyim yaşamak için, bugünün Groupon'ununa göz atın! HMC Tur ve Onur Air güvencesi ile unutulmaz bir tatilin tadını çıkarın! Tur Programı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap