İstanbul:Cupcake Yapım Kursu 48tl | Moda'da Fitness Üyeliği Aylık 49tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 23.09.2012
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
23 TL
Yeme İçme: Ankara'nın Efsane Lezzeti İstanbul'da!

Hayatın keyfini doyasıya çıkardığınız anlar en sevdiğiniz lezzetlerle donatılmış bir masaya kurulduğunuz zamanlardır. Bir de dumanı üstünde mis gibi köftenin cızırdayarak masanıza geldiği o an hiç bitmesin istersiniz. Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
17,50 TL
Eğitim: Demka Okçuluk'ta Kendinize Yeni Bir Yön Katın!

Kökeni insanoğlunun avcılık günlerine dayanan, oku bir yay aracılığıyla hedefe göndermeyi amaçlayan spor dalıyla siz de kendinizi geliştirip vücut kontrolünüzü Demka Okçuluk ile bir adım ileri taşıyabilirsiniz! Eski çağlarda insanların ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
18,50 TL
Aktivite: Time Out Bowling'de Eğlence ve Lezzet!

Trafikte dubaları, evde kitapları ve yemekte tuzluğu devrilmesi gereken birer hedef olarak görmeye başlayan insanoğlunun Bowling'i icat etmesi fazla zamanını almadı. Bugünün Groupon'u tüm Bowling içgüdülerinizi yatıştırıyor! Groupon'un ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Foça Balık ile Zengin Sofra!

Foça Balık, lezzetli menüsünü şık atmosferinde sizinle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber birbirinden güzel tatlarla donanmış bir masanın keyfini çıkarın! Siz de sevdiklerinizle keyifli sohbetlerle süsleyeceğiniz ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
330 TL
Eğitim: Anadolu Kariyer'de Bilinçaltı Tekniği ile Yabancı Dil Öğrenin!

Dil, genel anlamda insanlar arasında anlaşmayı sağlayan doğal bir araç, kendisine özgü kuralları olan ve ancak bu kurallar içerisinde gelişen canlı bir varlık. Öğrendiğimiz her yeni dil, bizi bambaşka kültüre ve dünyaya açılan bir kapıya ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
599 TL
Ürün: Sony PlayStation®3 Slim 320 GB ile Sınırsız Eğlence!

Call Of Duty, Resident Evil, Fifa, Grand Theft ya da God Of War isimleri bugüne dek sizin için bir anlam ifade etmiyor olabilir, bugünün Groupon'unu yakalayın, her biri parmaklarınızın ucunda size ne anlama geldiklerini söylesinler! ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Dokunuşuyla Güzelleşin!

Profesyonel ürünlerle uygulanan cilt bakımları sadece cildi güzelleştirmekle kalmayıp ruha da iyi gelir. Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri 1,5 saatten ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Son Teknoloji Uygulamalar ile Forma Girin!

Yaza girerken kendinize verdiğiniz sözleri havuzdan çıkınca açlığınıza teslim olduğunuz hamburger ve patates kızartmaları yüzünden unutmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Yaz boyunca veremediğiniz kiloları sonbaharda vermek bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Van Kahvaltı Sofrası'nda Lezzetle Buluşun!

Güne keyifle başlamak için iyi bir kahvaltı çoğu zaman yeter! Üstelik sevdiklerinizin etrafını çevrelediği bir sofrada keyif dolu sohbetler eşliğinde yapılan kahvaltı hayata bakışınızı bile değiştirebilir! Bugünün Groupon'u sizi kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
69 TL
Bakım: Life Style Spa ile Beş Yıldızlı Spa Deneyimi!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Life Style Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve bedeninizi doyurun! Antistress, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Crowne Plaza İstanbul-Asia'da Çift Kişilik Tatil!

Şehrin stresinden, karmaşasından bunaldığınızda, krallar gibi ağırlanarak şımartılacağınız, sevdiğinizle başbaşa romantik saatler geçireceğiniz, hamam sefası yapacağınız bir tatil için bu Groupon ile Crowne Plaza İstanbul-Asia'ya gelin! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
17 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: A'da 216 Karen Restoran'da Meksika Rüzgarı!

Bugünün Groupon'uyla Meksika'dan buraya uzanan lezzet combo fajita sizi bekliyor! Meksika deyince aklınıza ilk ne gelir, diye sorulsa ilk cevabınız muhtemelen fajita olurdu! Mutfağı zengin bir kültürde yetişmenin gerekliliklerinden olsa ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
1 TL
İndirim: Kraliçe, Dük ve Prenslerin Markası Barbour'un Koleksiyonu Sizinle!

İngiltere kraliçesi, Galler prensi ve Edinburg dükü ile bir ortak özelliğiniz var; çünkü siz de Barbour'un birbirinden şık ve özel koleksiyonunu tercih ediyorsunuz! Bugünün Groupon'uyla kış dolabınızı Barbour alışverişinizle tamamlayın! ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
43,90 TL
Ürün: Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Kadayıf Dolması Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Fethiye Park Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Fethiye Park Hotel; sabahları tertemiz bir havaya uyanmanız, doğanın kucağından gelen Akdeniz lezzetleri ile güne başlamanız için benzersiz bir tatil sunuyor! Trafik, gürültü ve ses kirliliğinin olmadığı, rüzgarın ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Rutin bakımlarınızı yaptırmak, güzelliğinizi tazelemek ve kısa sürede profesyonel bir hizmetle tüm bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Gül Aytar Güzellik Alessandro ürünleriyle manikür-pedikür, ağda ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
28 TL
Bakım: Ultratone ile İncelin!

İnce bir vücuda sahip olmak ve fazla kilolarından kurtulmak hemen herkesin rüyası. Devrim niteliğindeki uygulamalar, bu rüyanızı gerçekleştirmek için her geçen gün yepyeni çözümler sunuyor. Bugünün Groupon'uyla Melezza'da çığır açan ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap