Anadolu:Mirror Suadiye'de Açık Büfe Brunch | İngilizcenizi Konuşturun

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 25.09.2012
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!
Eğitim: Spoken English'ten 42 Saatlik Konuşma Kulübü!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın!   İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
94%
Fiyat
98 TL
Bugünün Groupon'u anlayabildiğiniz ama konuşmakta zorlandığınız ya da çekindiğiniz İngilizcenizi rahatlıkla konuşmanızı sağlayacak harika eğitimlerle geliyor! Siz de İngilizceyi anlıyorum fakat konuşamıyorum diye düşünenlerdenseniz Spoken ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
25%
Fiyat
75 TL
Spor: Portakal Spor'da Hidrolik Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'u kışa girerken de formda kalmanızı sağlıyor! Portakal Spor'un eğlenceli atmosferinde, sadece kadınlara özel hidrolik fitness üyeliği sizlerle! Zinde kalmak, formunuzu korumak ya da belki sadece bir iki beden incelmek için ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Kalamış Moss'ta Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz sofralar sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi zengin menüsünün tadını çıkarmaya davet ediyor!   Ağaçlarla bezeli şık bahçesi, özenli hizmeti ve leziz ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Hizmet: Kavacık Ziwax'tan Araç Bakım Paketleri!

1999 yılından beri araç sahiplerine kaliteli ekipmanlar ve profesyonel ekibiyle seçkin hizmet sunan Ataşehir Ziwax şimdi de Kavacık şubesiyle aracınızı bakım ve temizlik paketiyle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla yepyeni görünen ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
27,50 TL
Tiyatro: Efsane Roman "Kamelyalı Kadın" Sahnede!

Dünyanın en ünlü romanlarından bir edebiyat klasiği olan Alexandre Dumas-Fils'in "Kamelyalı Kadın"ı, dünyada ilk kez müzikal olarak Tiyatro Kedi'nin sahnesine geliyor! Yazıldığı 1848'den bu yana; roman olarak, film olarak, oyun olarak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Dr. Bilal ile Sınırsız Eğlence ve Zengin Menü!

Trafik, iş, zaman; tüm problemlerinizi bir kenara atın ve kendinizi sınırsız eğlence ve sınırsız lezzetin keyfine bırakın! Yenilenmiş dekoru ve daha da genişleyen mekanı ile Beyoğlu Cukka Fasl-ı Meyhane'de tadına doyulmaz bir gece sizi ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
29 TL
Ürün: %100 Bitkisel Slimweight Patch ile Efor Sarfetmeden İncelin!

Kıyafetlerinizin altında göbeğinizi diyaframanıza baskı yapan bir korse ile saklamaya çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla bu geleneksel eziyete bir son verin ve göbeğinizi küçük bir bantla buluşturarak kaybolmaya teslim edin! %100 doğal ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Foça Balık ile Zengin Sofra!

Foça Balık, lezzetli menüsünü şık atmosferinde sizinle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber birbirinden güzel tatlarla donanmış bir masanın keyfini çıkarın! Siz de sevdiklerinizle keyifli sohbetlerle süsleyeceğiniz ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
69 TL
Bakım: Life Style Spa ile Beş Yıldızlı Spa Deneyimi!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Life Style Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve bedeninizi doyurun! Antistress, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!

Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Energy Teras Cafe'de Denize Karşı Maraş Kahvaltısı!

Güne keyifli ve leziz bir sofra ile başlarsanız, tüm gününüz aynı mutlulukla devam eder! Bugünün Groupon'uyla denize karşı leziz Maraş kahvaltısı Energy Teras Cafe'de sizi bekliyor! Peynirlerden ev yapımı reçellere; sevdiğiniz tüm ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Spor: Gymnasium Kavacık'ta Kişiye Özel Aletli Pilates!

Bugünün Groupon'uyla Kavacık Gymnasium'da sağlıkla buluşun! Kişiye özel aletli Pilates dersleri sizleri bekliyor! Mimari yapı olarak her birimin gün ışığından faydalandığı, spor bilinci gelişmiş üyelerine sağlıklı bir ortamda spor yaparken ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Acıbadem Este Almond'da Kışa İncecik Girin!

Pantolonunuzun üst düğmesini açmak ya da sürekli yeşil çay içmek sizi zayıf göstermez. Uzun süreli zahmetlere girmeden kendinizi iyi hissetmeniz için bugünün Groupon'u sizi Este Almond'a götürüyor! Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
159 TL
Ürün: Emsan'dan Seramik Kaplama Tencere ve Tava Setleri!

Yemekler, lezzetlerinin ve karakterlerinin ilhamını pişirildikleri yerlerden alırlar. Tüm yemeklerinizi Emsan'ın tencere ve tava setlerinde pişirin, yemekleriniz tatlarıyla size teşekkürlerini sunsun! Bugünün Groupon'uyla üç ayrı tencere ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23 TL
Yeme İçme: Çatalsız Bıçaksız Köfte Salata Yeme Keyfi!

Hayatın keyfini doyasıya çıkardığınız anlar en sevdiğiniz lezzetlerle donatılmış bir masaya kurulduğunuz zamanlardır. Bir de dumanı üstünde mis gibi köftenin cızırdayarak masanıza geldiği o an hiç bitmesin istersiniz. Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Ciğerci Hulusi'de Leziz Tantuni Menü!

Kadıköy'ün ciğer ve kebap lezzetlerini yemek şölenine dönüştüren adresi Ciğerci Hulusi bu Groupon'la kapılarını size açıyor! Tantuni, salata, içecek ve kerebiç tatlısından oluşan leziz bir menü sizi bekliyor! Menü 2 adet tantuni (sandviç ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Dokunuşuyla Güzelleşin!

Profesyonel ürünlerle uygulanan cilt bakımları sadece cildi güzelleştirmekle kalmayıp ruha da iyi gelir. Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri 1,5 saatten ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Son Teknoloji Uygulamalar ile Forma Girin!

Yaza girerken kendinize verdiğiniz sözleri havuzdan çıkınca açlığınıza teslim olduğunuz hamburger ve patates kızartmaları yüzünden unutmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Yaz boyunca veremediğiniz kiloları sonbaharda vermek bugünün ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap