Anadolu:Ramada Sesame Spa'da Masaj | AquaDry Eve Teslim Kuru Temizleme

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 26.09.2012
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!
Hizmet: AquaDry ile Ekolojik Kuru Temizleme!
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
4,90 TL
Bugünün Groupon'uyla yazlıkları kaldırırken çamaşır makinesi çalıştırma, yorgan yıkama, ütü yapma, giysilerinizi elde yıkama derdinden kurtulun! AquaDry ile ekolojik kuru temizleme ve ütü hizmetleri sizlerle! 2010 yılında ilk şubesini açan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın!   İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
125 TL
Konaklama: Ağva Tartaruga'da Hoş Bir Kaçamak!

Masmavi denizi, mis gibi havası ve yeşilin her tonunu barındıran büyüleyici manzarasıyla şehrin yanıbaşındaki cennet Ağva'da çift kişilik bir kaçamağa hazır mısınız? Bugünün Groupon'uyla şehre küçük bir veda edin ve kendinizi ödüllendirin! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
139 TL
Hizmet: Küçük Melekler Bakım Evi'nde Oyun Grupları!

Her evin, her ailenin göz bebeği minikler siz işteyken daha çok eğlensinler, eğlenirken de öğrensinler diye bugünün Groupon'u size mükemmel bir teklifle geliyor! Küçük Melekler Bakım Evi'nden iş saatlerinize uygun 11 farklı paket seçeneği ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Bakım: Cildinize Uygun Bakım Paketleriyle Cildiniz Pırıl Pırıl!

Güzellik tüm kadınların ortak tutkusu. Ne var ki bu güzelliği korumak oldukça çaba gerektiriyor. Bugünün Groupon'u cilt gençleştirme ve detaylı bir bakım paketini birlikte sunuyor! Güzellik sektöründeki yerini ilk kez, yaklaşık 15 yıl önce ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
50 TL
Hizmet: Yaşamda Astroloji Döngüleri Semineri!

Dünyanın çatısı gökyüzünün, sonsuzluğu içinde barındırdığı sırları keşfetmek, yıldızların şekillendirdiği burçlarla yaşamınıza yön vermek bugünün Groupon'uyla artık elinizde! Jüpiter Danışma Astroloji ve Kişisel Gelişim ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
499 TL
Ürün: Tarz Mobilya ile Yatak Odanızı Yenileyin!

Araştırmalara göre konforsuz yatakların, çiftlere, gece boyunca duydukları rahatsızlığın nedeninin partnerleri olduğunu düşündürerek ilişkilerin geleceğinde etkili olduğu belirlenmiştir.  Bugünün Groupon'u Tarz Mobilya ile ilişkinizin ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
98 TL
Eğitim: Spoken English'ten 42 Saatlik Konuşma Kulübü!

Bugünün Groupon'u anlayabildiğiniz ama konuşmakta zorlandığınız ya da çekindiğiniz İngilizcenizi rahatlıkla konuşmanızı sağlayacak harika eğitimlerle geliyor! Siz de İngilizceyi anlıyorum fakat konuşamıyorum diye düşünenlerdenseniz Spoken ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Foça Balık ile Zengin Sofra!

Foça Balık, lezzetli menüsünü şık atmosferinde sizinle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber birbirinden güzel tatlarla donanmış bir masanın keyfini çıkarın! Siz de sevdiklerinizle keyifli sohbetlerle süsleyeceğiniz ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
75 TL
Spor: Portakal Spor'da Hidrolik Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'u kışa girerken de formda kalmanızı sağlıyor! Portakal Spor'un eğlenceli atmosferinde, sadece kadınlara özel hidrolik fitness üyeliği sizlerle! Zinde kalmak, formunuzu korumak ya da belki sadece bir iki beden incelmek için ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
69 TL
Bakım: Life Style Spa ile Beş Yıldızlı Spa Deneyimi!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Life Style Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve bedeninizi doyurun! Antistress, ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Kalamış Moss'ta Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz sofralar sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi zengin menüsünün tadını çıkarmaya davet ediyor!   Ağaçlarla bezeli şık bahçesi, özenli hizmeti ve leziz ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
49 TL
Ürün: Rengarenk Yer Minderleriyle Evinizin Her Köşesine Dev Konfor!

Kanepenizin kendini yenilemeyen rahatlığı ve yer minderlerinin büyük konforu arasındaki farkı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minderlerin gündelik yaşamınıza katacağı maksimum keyfin tadını çıkarın! Dünyaca ünlü otel ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Hizmet: Kavacık Ziwax'tan Araç Bakım Paketleri!

1999 yılından beri araç sahiplerine kaliteli ekipmanlar ve profesyonel ekibiyle seçkin hizmet sunan Ataşehir Ziwax şimdi de Kavacık şubesiyle aracınızı bakım ve temizlik paketiyle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla yepyeni görünen ve ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
10 TL
Eğitim: Multi Dil Eğitim'den %20 İndirim!

2006 yılından beri binlerce katılımcısına pek çok farklı alanda eğitim veren Multi Dil Eğitim, şimdi de sizi kendinizi geliştirmeye davet ediyor. Bugünün Groupon'uyla dilediğiniz eğitimi seçin, %20 indirimden yararlanın! Güçlü eğitmen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!

Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Dokunuşuyla Güzelleşin!

Profesyonel ürünlerle uygulanan cilt bakımları sadece cildi güzelleştirmekle kalmayıp ruha da iyi gelir. Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri 1,5 saatten ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Son Teknoloji Uygulamalar ile Forma Girin!

Yaza girerken kendinize verdiğiniz sözleri havuzdan çıkınca açlığınıza teslim olduğunuz hamburger ve patates kızartmaları yüzünden unutmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Yaz boyunca veremediğiniz kiloları sonbaharda vermek bugünün ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap