Anadolu:Lifeport'ta Masalsı Bir Tatil | Denize Karşı Maraş Kahvaltısı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 24.09.2012
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
319 TL
Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor!   Yatak odası, oturma ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Energy Teras Cafe'de Denize Karşı Maraş Kahvaltısı!

Güne keyifli ve leziz bir sofra ile başlarsanız, tüm gününüz aynı mutlulukla devam eder! Bugünün Groupon'uyla denize karşı leziz Maraş kahvaltısı Energy Teras Cafe'de sizi bekliyor! Peynirlerden ev yapımı reçellere; sevdiğiniz tüm ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Ciğerci Hulusi'de Leziz Tantuni Menü!

Kadıköy'ün ciğer ve kebap lezzetlerini yemek şölenine dönüştüren adresi Ciğerci Hulusi bu Groupon'la kapılarını size açıyor! Tantuni, salata, içecek ve kerebiç tatlısından oluşan leziz bir menü sizi bekliyor! Menü 2 adet tantuni (sandviç ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Spor: Gymnasium Kavacık'ta Kişiye Özel Aletli Pilates!

Bugünün Groupon'uyla Kavacık Gymnasium'da sağlıkla buluşun! Kişiye özel aletli Pilates dersleri sizleri bekliyor! Mimari yapı olarak her birimin gün ışığından faydalandığı, spor bilinci gelişmiş üyelerine sağlıklı bir ortamda spor yaparken ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Acıbadem Este Almond'da Kışa İncecik Girin!

Pantolonunuzun üst düğmesini açmak ya da sürekli yeşil çay içmek sizi zayıf göstermez. Uzun süreli zahmetlere girmeden kendinizi iyi hissetmeniz için bugünün Groupon'u sizi Este Almond'a götürüyor! Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Foça Balık ile Zengin Sofra!

Foça Balık, lezzetli menüsünü şık atmosferinde sizinle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber birbirinden güzel tatlarla donanmış bir masanın keyfini çıkarın! Siz de sevdiklerinizle keyifli sohbetlerle süsleyeceğiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!

Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
49 TL
Ürün: Van Amstel Diamant'tan Orijinal Swarovski Zirconia® Şıklığı!

Bir kadını kıvrak bir espriyle bir dakika, güzel bir tatil programıyla bir hafta, göz kamaştıran Swarovski ışıltısı ile sonsuza dek gülümsetebilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla sevdiğiniz kadınların yüzünü Mona Lisa gölgesiyle buluşturun! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23 TL
Yeme İçme: Çatalsız Bıçaksız Köfte Salata Yeme Keyfi!

Hayatın keyfini doyasıya çıkardığınız anlar en sevdiğiniz lezzetlerle donatılmış bir masaya kurulduğunuz zamanlardır. Bir de dumanı üstünde mis gibi köftenin cızırdayarak masanıza geldiği o an hiç bitmesin istersiniz. Bugünün Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
17,50 TL
Eğitim: Demka Okçuluk'ta Kendinize Yeni Bir Yön Katın!

Kökeni insanoğlunun avcılık günlerine dayanan, oku bir yay aracılığıyla hedefe göndermeyi amaçlayan spor dalıyla siz de kendinizi geliştirip vücut kontrolünüzü Demka Okçuluk ile bir adım ileri taşıyabilirsiniz! Eski çağlarda insanların ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Dokunuşuyla Güzelleşin!

Profesyonel ürünlerle uygulanan cilt bakımları sadece cildi güzelleştirmekle kalmayıp ruha da iyi gelir. Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri 1,5 saatten ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Tur: Abant-Cennetgöl'de Muhteşem Bir Gün!

Bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak anlara davet ediyor! Maviyle yeşilin muhteşem birlikteliğini en büyülü haliyle sunan Abant'ın en güzel zamanında güne gözlerinizi aralayabileceğiniz, benzersiz bir davet!  Tur ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Son Teknoloji Uygulamalar ile Forma Girin!

Yaza girerken kendinize verdiğiniz sözleri havuzdan çıkınca açlığınıza teslim olduğunuz hamburger ve patates kızartmaları yüzünden unutmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Yaz boyunca veremediğiniz kiloları sonbaharda vermek bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Van Kahvaltı Sofrası'nda Lezzetle Buluşun!

Güne keyifle başlamak için iyi bir kahvaltı çoğu zaman yeter! Üstelik sevdiklerinizin etrafını çevrelediği bir sofrada keyif dolu sohbetler eşliğinde yapılan kahvaltı hayata bakışınızı bile değiştirebilir! Bugünün Groupon'u sizi kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
69 TL
Bakım: Life Style Spa ile Beş Yıldızlı Spa Deneyimi!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Life Style Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve bedeninizi doyurun! Antistress, ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Kryolan Ürünleriyle Makyaj Kursu!

Anıl Efe Ajans ile dört saatlik kişisel makyaj workshop'una katılın; kendi stilinizin uzmanı olun! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikleri öğrenin! Eğitim İçeriği Temel Kozmetik  Renk Tanımları  ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Crowne Plaza İstanbul-Asia'da Çift Kişilik Tatil!

Şehrin stresinden, karmaşasından bunaldığınızda, krallar gibi ağırlanarak şımartılacağınız, sevdiğinizle başbaşa romantik saatler geçireceğiniz, hamam sefası yapacağınız bir tatil için bu Groupon ile Crowne Plaza İstanbul-Asia'ya gelin! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
17 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
10 TL
Eğitim: Multi Dil Eğitim'den %20 İndirim!

2006 yılından beri binlerce katılımcısına pek çok farklı alanda eğitim veren Multi Dil Eğitim, şimdi de sizi kendinizi geliştirmeye davet ediyor. Bugünün Groupon'uyla dilediğiniz eğitimi seçin, %20 indirimden yararlanın! Güçlü eğitmen ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
Ağva: Riverside Clubda Eşsiz Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da cenneti yaşayın! Ağva Riverside Club'da hafta içi ve hafta sonu konaklama paketleri sizlerle! Ağva Riverside Club, çift kişilik konaklama, kahvaltı, akşam yemeği, canlı müzik programı, kano, bisiklet, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap